Polko_V Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 :hi: wy pacholki zaliczacie, a ja dzis w nocy po szychcie...rodzinke jezy zabilem, tylko czulem jak mi sie pod autem pokulalo mama, tata i troje jezatek ;(
wiesiek3d Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 :hi: wy pacholki zaliczacie, a ja dzis w nocy po szychcie...rodzinke jezy zabilem, tylko czulem jak mi sie pod autem pokulalo mama, tata i troje jezatek ;( No i jak jeździsz no jak ,żeby jeże rozjeżdżać, no wiesz
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 :hi: wy pacholki zaliczacie, a ja dzis w nocy po szychcie...rodzinke jezy zabilem, tylko czulem jak mi sie pod autem pokulalo mama, tata i troje jezatek ;( To ja w niedziele czarnego kota bym przejechał ale szybki manewr i kot jeszcze pożyje :gwizdanie: a tak na prawdę to szkoda mi zderzaka było na sierściucha [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 11:59_________________________________________________ Tomek , bierzemy na spółę ??? :kox: http://sklep.swissvax-detailing.pl/index.php/exterior/woski/divine-2-x-200ml.html Spoko, po 10tym mi dosz kasa
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Mordercy sierściuchów i iglaków Przecież pisza że sierściuchowi audik przed nosem przejechał i kot przeżył
Arturoo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 :hi: wy pacholki zaliczacie, a ja dzis w nocy po szychcie...rodzinke jezy zabilem, tylko czulem jak mi sie pod autem pokulalo mama, tata i troje jezatek ;( Sarnę można trafić ,dzika też ale jeża (z rodziną)
andy_sky Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Wiesiek kto zarabia 3000 w pln tylko mi nie mów trza było się uczyć Andrzej my wiemy , że Wy "prywaciorze" macie więcej .... duuużo więcej ale już z nas się nie nabijaj czy jo się nabijom może i więcej ale tylko od lutego do listopada [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:02_________________________________________________jak tu pusto
badboy Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 http://otomoto.pl/ford-fiesta-C19219820.html :decayed: [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:04_________________________________________________jeżdżąca w rodzince i moje pierwsze auto
andy_sky Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 coś nie tak z tą aukcją bo nie kumam :gwizdanie:
badboy Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 coś nie tak z tą aukcją bo nie kumam :gwizdanie: http://otomoto.pl/ford-fiesta-C19219820.html :decayed: [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:04_________________________________________________jeżdżąca w rodzince i moje pierwsze auto
andy_sky Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 teraz kaman fajne wozidło [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:09_________________________________________________jak sie położysz koło niej to słychać jak ją rdza wpierdala
danielom Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Wie ktos kto ma srebrnego avanta b5 tablice SPS i ma na imie prawdopodobnie Szymon?
danielom Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ostatnio mam wrazenie ze ludzie kupuja ramki klubowe i o nim zapominaja :thumbdown:
Arturoo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ja takich widuję w Jastrzębiu od groma
Rekomendowane odpowiedzi