LortG Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Rozumiem grzesiek, że Ty nie chcesz mi pomóc :> [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 14:32_________________________________________________btw... dzieki chopaki za wszelakie kombinacje!
ROBERT Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 16:50_________________________________________________Ale burza idzie :gwizdanie:
danielom Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 w Pawlowicach aktualnie atakuje dość fest.
ROBERT Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 W Jejkowicach zara zacznie Normalne , weekend się zaczął to i padać będzie :wallbash:
wiesiek3d Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 w Pawlowicach aktualnie atakuje dość fest. W Jejkowicach zara zacznie Normalne , weekend się zaczął to i padać będzie :wallbash: A u nas spokój ani kropelki.
ROBERT Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 w Pawlowicach aktualnie atakuje dość fest. W Jejkowicach zara zacznie Normalne , weekend się zaczął to i padać będzie :wallbash: A u nas spokój ani kropelki. O dziwo u nas też ani kropelka nie spadła z nieba , ale wyglądało to groźnie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2011 Nasz kolega wystawia http://allegro.pl/audi-vw-mercedes-17-tanio-i1639049333.html Ten kolega, który nie chce się ujawnić... Arturooo też pytał kto śmiga na SWD 8GS7..., swoją drogą... w sobote widziałem tą fure zaparkowaną pod Rzepichą w Gl.... Kto studiuje architekture? przecież to fura Romka Panowie, kto zdejmowal dokladke z tylnego zderzaka w B5? idzie to zrobic bez sciagania zderzaka?? może by się nawet dało ale na pewno zajmie ci to więcej czasu niż byś ściągnął zderzak ps: H4mm3R fajne zdjęcia ze spota
danielom Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Panowie, kto zdejmowal dokladke z tylnego zderzaka w B5? idzie to zrobic bez sciagania zderzaka?? może by się nawet dało ale na pewno zajmie ci to więcej czasu niż byś ściągnął zderzak Dzieki
danielom Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 ps: H4mm3R fajne zdjęcia ze spota a gdzie Twoje ?
H4mm3R Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 ps: H4mm3R fajne zdjęcia ze spota Dzięki
Polko_V Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Panowie, kto zdejmowal dokladke z tylnego zderzaka w B5? idzie to zrobic bez sciagania zderzaka?? może by się nawet dało ale na pewno zajmie ci to więcej czasu niż byś ściągnął zderzak Dzieki idzie sciagnac bez sciagania jasciagalem bez sciagania i malowalem [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 15:04_________________________________________________ja pierdziu juz ta godzina ide sie szykawac na 8nastke :drunk: :drunk: :drunk:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 15:07_________________________________________________i nieprawda...zajmnie o wiele mniej czasu niz sciagniecie zderzaka
m3rvin Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 helol zrobiłem dziś logi - kurw... nie idzie to za h... odkręciłem tłumik za T dałem podkładki ok 4mm (chyba zamalo) niby cos lepiej ale nie do końca mone jakiś magik cos z logów wyczyta
Rekomendowane odpowiedzi