Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry::hi:

Mnie niestety nie będzie w sobotę na spocie ( idę do roboty :kwasny::wallbash: )

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja nie wiem , czy będę ,może się okazać ,że będę musiał być w pracy :disgust::mysli:

Opublikowano

Zauwazylem, że spoty w sobote rzadko kiedy wypalają bo mało kto może byc :P

Opublikowano

Bo w weekendy też pracuję i czasem się tak składa ,że nie daję rady się pozamieniać :confused4:

Opublikowano

Czyje jest czarne b7 sedan sr0053c :D ? Klubowa ramka z tyłu :)

Pakiet S-line i dwie rury z tyłu ??

toć

też go widziałem, jakiś młody i chyba chce być fajny że ma ramki klubowe :gwizdanie:

Opublikowano

RamkE bo tylko tylna :D

Opublikowano

No to kapa ze spotem a myślałem ze wypijemy ale cóż następnym razem :>

Opublikowano

Elo:) chętnie bym wpadł do Was na spota bo będę w Rybniku ale niestety zlinczowaliby mnie, że przyjechałem i zamiast spędzać czas z ze znajomymi to spędzam go z posiadaczami A4 :> Pozdro!:)

:shocked: :shocked: :shocked::mysli: No to nie masz po co przyjeżdżać, bo znajomi Cię zabiją, schowaj auto w garażu i nic nie mów że masz A4.

Szkoda mi Ciebie. :confused4:

:bry::hi:

Mnie niestety nie będzie w sobotę na spocie ( idę do roboty :kwasny::wallbash: )

Dupowłaz kierownika :thumbdown:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 18:35_________________________________________________

No to kapa ze spotem a myślałem ze wypijemy ale cóż następnym razem :>

Co kurna nie wypijemy ,mniej ryji do wódy to i kapa większa :kox:

Piechota przyjdę jak trza będzie.

Opublikowano

Pierwszy raz jadę do Rybnika :> ale możesz być pewny, że na pewno Was odwiedzę na spociku:))

Opublikowano

Pierwszy raz jadę do Rybnika :> ale możesz być pewny, że na pewno Was odwiedzę na spociku:))

No masz szczęście a już myślałem :cool1:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 18:54_________________________________________________Zbieram się do roboty narka ,może coś w nocy napiszę.

ROBERT MOŻE BYŚ TAK ZAPYTAŁ O TĄ MIEJSCÓWKĘ U CIEBIE ?

Opublikowano

No masz szczęście a już myślałem :cool1:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 18:54_________________________________________________Zbieram się do roboty narka ,może coś w nocy napiszę.

To Robert ma miejscowe?

Ja bede w sobote :D

Opublikowano

Co kurna nie wypijemy ,mniej ryji do wódy to i kapa większa :kox:

Piechota przyjdę jak trza będzie.

No to Wiesiek wypijemy będę miał z kim bo myślałem że już nie bedzie bo zazwyczaj to na spotach zawsze wypije "właśnie ty ,Robert , Artur " :):wink4:

Opublikowano

Wiesiek pasty z megłajersa :wink4:

Opublikowano

Pasty czy emulsja do polerowania, ja zastanawiałem się na 3M, chwalą te środki.

Opublikowano

Pasty czy emulsja do polerowania, ja zastanawiałem się na 3M, chwalą te środki.

Pasty i emulsje :wink4:

3M jest dobra na grubsze rysy

Opublikowano

:hi:

fis poliftowy wyrezany :kox: tylko wyswietlacz niezbyt ladny :confused4:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 23:04_________________________________________________teraz tuner TMC ma przyjsc zeby navi na fisie sie swiecilo :naughty:

Opublikowano

Tomek Dzięki za udostępnienie maszynki , sfirksa , wusztu ... itp. :decayed::notworthy:

Zapytam się :wink4: ale ja osobiście wolałbym , żeby następny spot ten "URODZINOWY" ( tj. 25-26 czerwca ) też był w sobotę ... jakby miała być jakaś większa imprezka :gwizdanie: :cool1:

[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 23:20_________________________________________________Tomek w świetle w garażu i tak jeszcze fest widać te kropki :wallbash: trzeba będzie chyba kupić coś mocniejszego ... np. 3M 3M50417 (3M50417 Fast-Cut "PLUS" - zielony korek) = PO S34A / S100 - najmocniejsze (cutting) , Poorboy's SSR3 (8/10) , Meguiars #85 Diamond Cut Compound Heavy Cut (10/10) , #84 Compound Power Cleaner Heavy Cut (9/10) , #83 Dual Action Cleaner Polish Medium Cut (6/10) ... te wartości w nawiasach to moc ścieralności danych past

Opublikowano

Hejka :hi: :hi: :hi: