Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: :hi: tym co nie byli

:bry::hi:

[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 22:35_________________________________________________

Kurna Robert ale mi się ta Etka długo aktualizuje, hmm ina 7.3

Ale myślisz , że ta 7.2 przestanie działać za 24 dni , ja myślę , ze po prostu według "nich" będzie nieaktualna i tyle , ale wszystko jeszcze będzie śmigać

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oglądacie le mans Audi na czele :kox:

Opublikowano

Chopy czy ktos wie czy czujnik temp wody w b5 afn jest ten sam do ecu i do klimatronika? Bo na klimatroniku mi szaleje temp i na liczniku tez ;/ skacze od 60 do 88 niezaleznie od obciazenia no i w ciagu chwili.. ma ktos pomysl?

G62 - odczyt dla ECU

G2 - odczyt dla wskaźnika temp. w liczniku i układu automatycznej klimatyzacji

G2/G62 to ten sam czujnik ( zespolony / dwu sekcyjny )

Z tego co napisałeś wnioskuję , że masz padniętą "sekcję" G2 czujnika dwu sekcyjnego G2/G62 :wink4: ... na początek do sprawdzenia wtyczka ... ale to rzadkość ... najprawdopodobniej ten czujnik masz do wymiany ... tylko proszę Cię kup ORI :cool1:

To :vaglogi: i bede wiedzial czy mi to tylko zegary swiruja i klima czy ecu tez. Pierwszy raz dzis podczas powrotu ze spota mi sie cos takiego zdarzylo, nie powiem, bo po pałowaniu nieco, jechalismy sobie sprawnie z wrzosem :D Jesli wyjdzie ze padł to zmieniam :)

Opublikowano

:hi:

dzięki za zlota - tym co byli :)

niestety wcześniej nie dałem rady wpaść

Opublikowano

Ja dziś niestety nie byłem na spocie bo odrabialiśmy piątek po Bożym Ciele :kwasny:

Opublikowano

Aaa no i bardzo dziekuje Robercie :)

Opublikowano

Robert ale S4 jest THE BEST

:hi: :hi: tym co nie byli

:bry::hi:

[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 22:35_________________________________________________

Kurna Robert ale mi się ta Etka długo aktualizuje, hmm ina 7.3

Ale myślisz , że ta 7.2 przestanie działać za 24 dni , ja myślę , ze po prostu według "nich" będzie nieaktualna i tyle , ale wszystko jeszcze będzie śmigać

:no: PRZYPUSZCZAM ŻE JAK NIE COFNIESZ DATY TO SIĘ NIE URUCHOMI

Opublikowano

kurna 2 audi rozjebane :wallbash:

Opublikowano

To :vaglogi: i bede wiedzial czy mi to tylko zegary swiruja i klima czy ecu tez. Pierwszy raz dzis podczas powrotu ze spota mi sie cos takiego zdarzylo, nie powiem, bo po pałowaniu nieco, jechalismy sobie sprawnie z wrzosem :D Jesli wyjdzie ze padł to zmieniam :)

Dokładnie porównaj G2 z G62 ... w [b5] masz ten "komfort" , że włączasz VAGa w silniku z odczytem G62 a G2 sprawdzasz na 49 kanale klimatronika

[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 22:43_________________________________________________

Robert ale S4 jest THE BEST

Noooo ... prawie jak moje :naughty:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Hamer - dzięki za płytki :wink4:

Opublikowano

Ale i tak najfajniejszego padła nie było na tych zdjęciach :gwizdanie: ... :cool1:

:tongue4:

Opublikowano

:slina: :slina:

co się ślinisz :decayed:
Opublikowano

Foty klasa :good: :good: Nawet moja ma jakiś połysk haha :P

Opublikowano

Foty klasa :good: :good: Nawet moja ma jakiś połysk haha :P

Foty w miarę, a gdzie najlepsze wozidło :?:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 00:13_________________________________________________I co mamlasy śpicie co :?:

Dupaka wom w głowie :gwizdanie: