seves Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 na mazowsze tez jezdze a i tak sie idzie dogadac z kierownictwem zeby tam jakas niedziele dopisali grunt to przyjazne szefostwo i porzadna atmosfera w robocie dobra ja spadam spać nara 3maj sie Robert ja tez sie zbieram pomalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 na mazowsze tez jezdze a i tak sie idzie dogadac z kierownictwem zeby tam jakas niedziele dopisali grunt to przyjazne szefostwo i porzadna atmosfera w robocie dobra ja spadam spać nara 3maj sie Robert ja tez sie zbieram pomalu wiesz... Tenneco to rodzinna firma, brat brygadzista, kuzyn kierownik, drugi kuzyn majster, sasiad brygadzista takze wiesz jest sie gdzie obracac[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 22:14_________________________________________________o znizkach na tlumiki nie wspominajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 na mazowsze tez jezdze a i tak sie idzie dogadac z kierownictwem zeby tam jakas niedziele dopisali grunt to przyjazne szefostwo i porzadna atmosfera w robocie dobra ja spadam spać nara 3maj sie Robert ja tez sie zbieram pomalu wiesz... Tenneco to rodzinna firma, brat brygadzista, kuzyn kierownik, drugi kuzyn majster, sasiad brygadzista takze wiesz jest sie gdzie obracac[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 22:14_________________________________________________o znizkach na tlumiki nie wspominajac :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Roberto, Seves spokojnej Decks pogadamy o Teneco w cztery oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Roberto, Seves spokojnej Decks pogadamy o Teneco w cztery oczy Dzieki Arek wzajemnie spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Roberto, Seves spokojnej Decks pogadamy o Teneco w cztery oczy Dzieki Arek wzajemnie spadam seves w koncu udalo mi sie wyciagnac od jednego z forumowcow jaki dokladnie spojler kupil i jest zadowolony. O dziwo nawet juz do tego sprzedawcy pisalem, ogladalem raz aukcje na niemieckim ebayu i podpadlo mi iz sprzedawca jest z pl a na zdjeciach mial maila napisanego i pisał że ma takie spojlery jeszcze póki co. Będę coś działał w tym kierunku, piszesz się też jak coś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Roberto, Seves spokojnej Decks pogadamy o Teneco w cztery oczy powiedz tylko kiedy i gdzie a pogadamy [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 22:38_________________________________________________czas na mnie z rana do roboty :gwizdanie: narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 no ja tez zmykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 z wieczora Ale panowie odwaliliście wielki SPAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 co tam Daniel :?: Ale panowie odwaliliście wielki SPAM ja bym ci powiedzial kto tu jest najwiekszym spamowiczem :gwizdanie: i oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 z samego rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 z samego rańca dobry Roberto, Seves spokojnej Decks pogadamy o Teneco w cztery oczy Dzieki Arek wzajemnie spadam seves w koncu udalo mi sie wyciagnac od jednego z forumowcow jaki dokladnie spojler kupil i jest zadowolony. O dziwo nawet juz do tego sprzedawcy pisalem, ogladalem raz aukcje na niemieckim ebayu i podpadlo mi iz sprzedawca jest z pl a na zdjeciach mial maila napisanego i pisał że ma takie spojlery jeszcze póki co. Będę coś działał w tym kierunku, piszesz się też jak coś ??? Badboy jak mamy pewnosc to biore no oczywiscie zalezy jeszcze jaka cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Arek zapodaj sreena z Everesta zakładka- Płyta główna-SPD i płyta główna :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 08:21_________________________________________________Takie świece http://allegro.pl/swieca-zarowa-firmy-beru-gn855-okazaja-i1273769085.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Wiesiek a Ty w robocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 w piątkowy poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 w piątkowy poranek hehe Stan jestes dzis najszczesliwszym czlowiekiem co :polew: dzis sie skonczy poniedzialkowe odliczanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Wiesiek a Ty w robocie? A jak Arek dajesz te sreeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 w piątkowy poranek hehe Stan jestes dzis najszczesliwszym czlowiekiem co :polew: dzis sie skonczy poniedzialkowe odliczanie żebys wiedział, od niedzieli ani gramy alko, dzisiaj jak otworzę piwo, to aż się do niego przytulę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 z samego rańca dobry w piątkowy poranek Arek zapodaj sreena z Everesta zakładka- Płyta główna-SPD i płyta główna :gwizdanie: Wiesiek prosze http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/099035559f200dd1.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/408aa793ee212e04.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Arek drugi sreen z płyta główna-płyta główna , wydaje mi sie że powinieneś mieć wolny slot bo zawsze są dwa a masz zajęty jeden. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi