H4mm3R Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Robert sprawdź mi bitte w ELSie jak się demontuje silniczek regulacji wysokości siedziska w fotelu kierowcy bo nie wiem czy rozpruwać dół, czy idzie się z boku dostać...
badboy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Moin Wieprze [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 09:24_________________________________________________
ROBERT Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Moin Wieprze [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 09:24_________________________________________________ wieprzu [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 09:26_________________________________________________ Robert sprawdź mi bitte w ELSie jak się demontuje silniczek regulacji wysokości siedziska w fotelu kierowcy bo nie wiem czy rozpruwać dół, czy idzie się z boku dostać... Napisz mi Twój VIN na PW Zresztą sprawdzę do mojego VINu , powinno być tak samo
Arturoo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Potrzebuje Pany numerki gratów do wymiany góry mojego motorka. Jacyś chętni do grzebania w etce przy dźwigienkach i innych duperelach :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 O to chodziło ? To jest dla [b6] ale powinno być identycznie u Ciebie [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 09:35_________________________________________________ Potrzebuje Pany numerki gratów do wymiany góry mojego motorka. Jacyś chętni do grzebania w etce przy dźwigienkach i innych duperelach :gwizdanie: Teraz bardzo czasu nie mam , ew. wieczorem jak wrócę z roboty możemy podziałać [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 09:36_________________________________________________Możliwe , że wystarczy zdemontować tą osłonę od strony progu ( czerwoną strzałką jest zaznaczony ten silniczek )
danielom Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mimo wszystko zadna siec nie ma takiej dobrej oferty jak teraz play
H4mm3R Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dzięki Roberto, bynajmniej już coś więcej wiem
ROBERT Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mimo wszystko zadna siec nie ma takiej dobrej oferty jak teraz play Ja mam Play'a cztery i pół roku ( byłem jednym z pierwszych klientów ) [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 09:45_________________________________________________ Dzięki Roberto, bynajmniej już coś więcej wiem Na pewno trzeba wyjąć siedzenie , silniczek jest pod tą osłoną gdzie masz przyciski regulacji Ostrożnie przy wypinaniu pomarańczowej wtyczkę pod siedzeniem ( poduszki )
wiesiek3d Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Telefon Samsung Galaxy Ace i już go mam w rękach. Dla mnie TMobile jest lepsze jako stałego abonenta, porównywałem z Play no i w moim przypadku nie opłacało się.
m3rvin Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Telefon Samsung Galaxy Ace i już go mam w rękach. Dla mnie TMobile jest lepsze jako stałego abonenta, porównywałem z Play no i w moim przypadku nie opłacało się. ja bylem ok 8lat abonentem ery i niestety play mial lepsza oferte na fona i minuty ty musisz jakas szycha byc chyba
ROBERT Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dotykowca wziąłeś :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 10:03_________________________________________________ ty musisz jakas szycha byc chyba No a jak , nie wiedziałeś o tym ? :gwizdanie:
m3rvin Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 ale dobrze ze z nadajnikow plus mozna korzystac bo bych se w doma zalamol albo tel na parapecie lezol
ROBERT Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 ale dobrze ze z nadajnikow plus mozna korzystac bo bych se w doma zalamol albo tel na parapecie lezol ja mam identycznie , dopiero jak na Plusa przełączyłem mam w miarę dobry zasięg
wiesiek3d Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dla mnie mniej minut, brak dzwonienia na nr w EU cena za fony wyższa no to zostałem wierny TMobile
ROBERT Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja pany zbieram się powolutku do roboty Narta
Rekomendowane odpowiedzi