LortG Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 jo nie wiem kaj to robicie Na budowieeeee chopie... nie ma żartów. Fajna robota, tylko czas nielimitowany ;( ;( ;(
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zmieńcie pracę Nie narzekam ,wolę dalej robić to co robię niż składać długopisy -bo to tego cierpliwości nie mam :gwizdanie:.[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 17:38_________________________________________________Spokój jak makiem zasiał
andy_sky Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 albo dopiero tyra wolne mają, a tu pusto
ROBERT Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 po robocie weekend a jutro i niedziela weselisko mało kto w weekendy nie pracuje :gwizdanie: Ja idę jak mi się che ( a to rzadko się zdarza ), albo czasami jak mnie kierownik "przydusi" , średnio robię 8-10 sobót w roku ( w tym roku mam chyba 3 lub 4 soboty zrobione na razie ) , teraz zaczął się sezon urlopowy więc trzeba będzie nawalać w soboty ( w niedziele w żadnym wypadku nie idę , raz byłem w ciągu mojej 10-letniej "kariery" i to awaryjnie )
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 To ja tak kolorowo nie mam Robercie , 2 soboty lub 2 niedziele mam w każdym miesiącu ,nie licząc tych co jestem uziemiony pod telefonem (ok.200 h w miesiącu).
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 To ja tak kolorowo nie mam Robercie , 2 soboty lub 2 niedziele mam w każdym miesiącu ,nie licząc tych co jestem uziemiony pod telefonem (ok.200 h w miesiącu). Ale Ty fizycznie nie robisz Robert zamiast chodzić do szkoły to ciepał plecak z książkami psu do budy, teraz pies leży a Robert zapierd*la
ROBERT Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 To ja tak kolorowo nie mam Robercie , 2 soboty lub 2 niedziele mam w każdym miesiącu ,nie licząc tych co jestem uziemiony pod telefonem (ok.200 h w miesiącu). Ale Ty fizycznie nie robisz Dokładnie , "pod telefonem" , a u Hammera auta polerujesz itp. :gwizdanie: Robert zamiast chodzić do szkoły to ciepał plecak z książkami psu do budy, teraz pies leży a Robert zapierd*la Nooo.... Dżeki te c**jsko se leży a ja napierdalam :polew:
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja uhm pod tel.polerować auto. Szybciej na grilu :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja uhm pod tel.polerować auto. Szybciej na grilu :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 DOGI gdzie to się bujasz pod Czestochową ja mam oczy wszędzie :decayed:
wiesiek3d Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 DOGI gdzie to się bujasz pod Czestochową ja mam oczy wszędzie :decayed: A ty kaj tak daleko sie puszczosz, ni mosz strachu [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 23:30_________________________________________________ida nyny bo na fonie sie z wami mecza
DOGI Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 DOGI gdzie to się bujasz pod Czestochową ja mam oczy wszędzie :decayed: Mam rodzinke w Poraju Nie mogłem za bardzo pobutowac bo z tyłu miałem żonę i 4 miesieczną córeczkę
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 DOGI gdzie to się bujasz pod Czestochową ja mam oczy wszędzie :decayed: Mam rodzinke w Poraju Nie mogłem za bardzo pobutowac mój z tyłu miałem żonę i 4 miesieczną córeczkę A już myślałem że Ci to nie jedzie ja mam dziewczyne w Jastrzębiu
Rekomendowane odpowiedzi