ROBERT Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 po weselu co to nikogo ni ma w tym watku ...co Wy Pany obiod niedzielny jycie jaki tu spokój nanana...nic sie nie dzieje nanana... :gwizdanie: jaka cisza :gwizdanie: No strasznie spokojnie ... synki , bo jo był tera dwa dni na weselu i taka cisza tu była :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Robercie jakoś szybko z tego wesela przyszedłeś :gwizdanie:
m3rvin Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Robercie jakoś szybko z tego wesela przyszedłeś :gwizdanie: calo gorzola wypil to przyszol do dom do lodowki
ROBERT Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Robercie jakoś szybko z tego wesela przyszedłeś :gwizdanie: No drugi dzień zawsze jest krócej tak do ~ 22:00 calo gorzola wypil to przyszol do dom do lodowki No trocha tego się wypiło :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 wiesiu...zapodaj jakis fajny avatar mojej zonce sie podobaja Twoje avatary Ale jakie :?: mam normalne
andy_sky Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 jak się zmienia tarcze ze zadku to trza tyż miynić łożyska, niech mnie kto oświeci czamu :?: a z przodku tyż :?:
danielom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 jak się zmienia tarcze ze zadku to trza tyż miynić łożyska, niech mnie kto oświeci czamu :?: a z przodku tyż :?: Wyglada na to ze z tylu jest łozysko tez w tarczy a z przodu ni ma ino jest w samej piascie.
andy_sky Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 jak się zmienia tarcze ze zadku to trza tyż miynić łożyska, niech mnie kto oświeci czamu :?: a z przodku tyż :?: Wyglada na to ze z tylu jest łozysko tez w tarczy a z przodu ni ma ino jest w samej piascie. czyli co trza wymieniać tarcze z łożyskami mimo iż łożyska są dobre, to jakaś głupota :gwizdanie:
danielom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Pewnie niekoniecznie ale jak juz przebijesz bieznie z lozyska do innej tarczy to moze byc roznie :mysli:
ROBERT Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 jak się zmienia tarcze ze zadku to trza tyż miynić łożyska, niech mnie kto oświeci czamu :?: a z przodku tyż :?: Z tyłu wymieniasz tarcze i łożyska ( niestety ) , jak wybijesz stare bieżnie i założysz je do nowych tarcz razem ze starymi łożyskami , dają sobie rękę uciąć , że po kilkuset km łożyska i tak będą do wymiany ( chyba , że będziesz miał cufal ale rzadko się to zdarza ) , same tarcze z tyłu można wymienić w [b5] Quattro a dla FWD od [b6] w górę , tam już nie ma piasto-tarcz tylko tarcze i osobno piasty w których są wpresowane łożyska ( podobnie jest z przodu )
blant88 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 jak się zmienia tarcze ze zadku to trza tyż miynić łożyska, niech mnie kto oświeci czamu :?: a z przodku tyż :?: ja wymieniałem razem z łożyskami ,dość łatwo idzie to wymienić jeżeli wszystkie śruby ci puszczą bo jak ci nie puszczą to jest przejeban#
Rekomendowane odpowiedzi