ROBERT Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=185748.0 tu masz troszkę o tych ceramicznych , Devastation je właśnie "testuje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=185748.0 tu masz troszkę o tych ceramicznych , Devastation je właśnie "testuje" ehh,na Tobie idzie polegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Spadam spać ... o 5:00 trza wstać narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 ,ja jeszcze poczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Arturoo ile uzytkownikow tyle opini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 spróbuję ,pod koniec tygodnia powinny być dotarte więc coś będę mógł powiedzieć wstępnie na ich temat, :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 23:56_________________________________________________a jak nie to zmiana furki ,kupie tico i nie bede miał takich problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 kto sie pisze na katowice jutro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 bede bez auta :gwizdanie:,poza tym jestem uziemiony pod tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 bede bez auta :gwizdanie:,poza tym jestem uziemiony pod tel to ze bez auta bedziesz to ciul podjechalbym po ciebie. gorzej z tym telefonem [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 00:03_________________________________________________oram spac. 3majcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 za tydzien można pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Arturoo dalej czytasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 nio siedze tez na allegro i szukam gratów na tył :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 :hi: ja mam ate-klocki z przodu -> hamulec jest ok lecz felgi mam grafitowe zamiast srebrnych fest pyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 10:53_________________________________________________ :hi: ja mam ate-klocki z przodu -> hamulec jest ok lecz felgi mam grafitowe zamiast srebrnych fest pyla Te co mam mieć założone ponoć są ekonomiczne w pyleniu ,zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Hmmm prawy górny tylny wahacz do wymiany Już kupiony w poniedziałek wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Hmmm prawy górny tylny wahacz do wymiany Już kupiony w poniedziałek wymiana To się parami wymienia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi