siemian Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 pier**l to Arturoo... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 :kwasny: sie narobilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 pieprz to Arturoo... :decayed: tzn co :?: sok pomarańczowy z lodem waniliowym :decayed: :kwasny: sie narobilo będzie dobrze,trochę wiary [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 00:48_________________________________________________jadę do domu ,bo jeszcze jestem w swd , kororowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 pieprz to Arturoo... :decayed: tzn co :?: sok pomarańczowy z lodem waniliowym :decayed: :kwasny: sie narobilo będzie dobrze,trochę wiary [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 00:48_________________________________________________jadę do domu ,bo jeszcze jestem w swd , kororowych Wiara wiarą ale robisz komus dobrze a tu sie okazuje ze sam jestes rypany w dupe.. bez obrazy ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 pieprz to Arturoo... :decayed: tzn co :?: sok pomarańczowy z lodem waniliowym :decayed: :kwasny: sie narobilo będzie dobrze,trochę wiary [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 00:48_________________________________________________jadę do domu ,bo jeszcze jestem w swd , kororowych Wiara wiarą ale robisz komus dobrze a tu sie okazuje ze sam jestes rypany w dupe.. bez obrazy ofc dla niektórych to przyjemność haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 robert np. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ty juz nie pij :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ty juz nie pij :facepalm: a chcesz sie odwodnić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Co masz na mysli :gwizdanie: :gwizdanie: ? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 :hi: po meczacej nocce [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 07:00_________________________________________________a tak swoja droga...danielom, wrzuciles "TO" w obieg :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 pieprz to Arturoo... :decayed: tzn co :?: sok pomarańczowy z lodem waniliowym :decayed: :kwasny: sie narobilo będzie dobrze,trochę wiary [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 00:48_________________________________________________jadę do domu ,bo jeszcze jestem w swd , kororowych Wiara wiarą ale robisz komus dobrze a tu sie okazuje ze sam jestes rypany w dupe.. bez obrazy ofc dla niektórych to przyjemność haha robert np. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: Bosze jak on wstanie i to przeczyta to będzie chryja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ^^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ja spadam żeby mnie przy tym nie było :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 artur...mowisz, ze bedzie łogiyń na dachu [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 07:28_________________________________________________no to ja tez spadam, bo przez przypadek mi sie niewinnie oberwie ... no nic, no to ide spac do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 dobrze, ze nie mam na imie robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Jeszcze na szybko 2 słowa o wczorajszym postoju wozidełka u klubowego kolegi wojtekce: -są nowe hebelki z przodu 312 ATE, -klocki ceramiczne ATE , -przewody hamulcowe ATE, -płyn hamulcowy ATE blue, -nowe (prawie :gwizdanie:)jarzma i zaciski . Na razie(po przejechaniu prawie 200 km mogę powiedzieć ,że reakcja przy delikatnym hamowaniu jest ciekawa ,czekam jeszcze parę dni jak jeszcze troszkę pojeżdżę i wtedy pozwolę sobie na ostrzejszą zabawę. Napiszę na pewno .[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 07:39_________________________________________________ artur...mowisz, ze bedzie łogiyń na dachu letko :gwizdanie: [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 07:41_________________________________________________dobra, wpadnę później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natusiek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Panowie nowa twarz?[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 08:51_________________________________________________czy natalka od danielka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi