Pretor Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 UWAGA !!!!! Mam miłą wiadomość dla tych co w latach 2003-2006 sporowadzili pojazd zza granicy i zapłacili haracz w wydziale komunikacji w Rybniku, za kartę pojazdu w wysokości 500pln, zostanie wam oddane 425pln, wystarczy stawić się w w.w. wydziale i złożyć wniosek o zwrot urząd w Rybniku oddaje haracz obligatoryjnie, niestety w np.Wodzisławiu trza się sądzić ja już złożyłem czekam na kasę Szkoda że w Wodzisławiu trzeba się sądzić bo w tych latach sprowadziłem dwa auta.
danielom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 danielom...aktualnie w Roju... ...leje jak cholera Teraz to mnie to lata, wazne ze od 8 do 12 nie padalo w Strumieniu
Arturoo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 droga z Wodzisławia na Żory w Marklowicach koło 18 :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 20:50_________________________________________________Pany gdzie pokazują w TV siatkówkę ze Spodka ? [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 20:52_________________________________________________ UWAGA !!!!! Mam miłą wiadomość dla tych co w latach 2003-2006 sporowadzili pojazd zza granicy i zapłacili haracz w wydziale komunikacji w Rybniku, za kartę pojazdu w wysokości 500pln, zostanie wam oddane 425pln, wystarczy stawić się w w.w. wydziale i złożyć wniosek o zwrot urząd w Rybniku oddaje haracz obligatoryjnie, niestety w np.Wodzisławiu trza się sądzić ja już złożyłem czekam na kasę Ja niestety rejestruję auta w Starostwie ... a w tych latach sprowadziłem 80 i zapłaciłem te 500 zł :wallbash:
wiesiek3d Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja niestety rejestruję auta w Starostwie ... a w tych latach sprowadziłem 80 i zapłaciłem te 500 zł To nic, to jest ogólny przepis i tak wszystkie urzędy pękną. droga z Wodzisławia na Żory w Marklowicach koło 18 :gwizdanie: Słabo ,szkoda że nie sfilmowałem dzisiaj mojej drogi z Marklowic do Rybnika, po prostu nie mogłem nic innego robić jak gapić się w drogę przy 30 km/h
badboy Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 20:50_________________________________________________Pany gdzie pokazują w TV siatkówkę ze Spodka ? [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 20:52_________________________________________________ UWAGA !!!!! Mam miłą wiadomość dla tych co w latach 2003-2006 sporowadzili pojazd zza granicy i zapłacili haracz w wydziale komunikacji w Rybniku, za kartę pojazdu w wysokości 500pln, zostanie wam oddane 425pln, wystarczy stawić się w w.w. wydziale i złożyć wniosek o zwrot urząd w Rybniku oddaje haracz obligatoryjnie, niestety w np.Wodzisławiu trza się sądzić ja już złożyłem czekam na kasę Ja niestety rejestruję auta w Starostwie ... a w tych latach sprowadziłem 80 i zapłaciłem te 500 zł :wallbash: na czechu.
badboy Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Synek kiedy jedziesz BMW jutro w nocy przynajmniej dowom Wom argument żeby zostać przy Audi
ROBERT Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Synek kiedy jedziesz BMW jutro w nocy przynajmniej dowom Wom argument żeby zostać przy Audi Lepiej się przyznaj , że jedziesz truskawki zbierać czy tym podobne :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Synek kiedy jedziesz BMW jutro w nocy przynajmniej dowom Wom argument żeby zostać przy Audi Lepiej się przyznaj , że jedziesz truskawki zbierać czy tym podobne :gwizdanie: :polew:
badboy Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zdrajca jada konkurencji źle śrubki powkręcać jaki tam zdrajca hehe[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 23:29_________________________________________________ Synek kiedy jedziesz BMW jutro w nocy przynajmniej dowom Wom argument żeby zostać przy Audi Lepiej się przyznaj , że jedziesz truskawki zbierać czy tym podobne :gwizdanie: gynau jada na bawarskie truskawki prosto z taśmy
ROBERT Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Synek kiedy jedziesz BMW jutro w nocy przynajmniej dowom Wom argument żeby zostać przy Audi Lepiej się przyznaj , że jedziesz truskawki zbierać czy tym podobne :gwizdanie: :polew: tzw. "robota sezonowa" ... zresztą sam się przyznał , że przyszedł "okres" na jego "zajęcie" w którym jeszcze jako tako może coś zdziałać :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 droga z Wodzisławia na Żory w Marklowicach koło 18 :gwizdanie: Słabo ,szkoda że nie sfilmowałem dzisiaj mojej drogi z Marklowic do Rybnika, po prostu nie mogłem nic innego robić jak gapić się w drogę przy 30 km/h a Ty myślisz ,ze czemu film nagrałem ................................. , bo kurna w końcu mogłem zrobić coś innego poza trzymaniem kierownicy :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 W końcu nic innego nie potrafi ... taką młodzież dziś niestety mamy [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 23:32_________________________________________________ droga z Wodzisławia na Żory w Marklowicach koło 18 :gwizdanie: Słabo ,szkoda że nie sfilmowałem dzisiaj mojej drogi z Marklowic do Rybnika, po prostu nie mogłem nic innego robić jak gapić się w drogę przy 30 km/h a Ty myślisz ,ze czemu film nagrałem ................................. , bo kurna w końcu mogłem zrobić coś innego poza trzymaniem kierownicy :gwizdanie: oprócz golenia
badboy Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Synek kiedy jedziesz BMW jutro w nocy przynajmniej dowom Wom argument żeby zostać przy Audi Lepiej się przyznaj , że jedziesz truskawki zbierać czy tym podobne :gwizdanie: :polew: tzw. "robota sezonowa" ... zresztą sam się przyznał , że przyszedł "okres" na jego "zajęcie" w którym jeszcze jako tako może coś zdziałać :gwizdanie: sikom na to ciepłym moczym, za 12E/h moga te truskawki zbierać w tym BMW
Arturoo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 gynau jada na bawarskie truskawki prosto z taśmy to u nich truskawki rosną na taśmach :kox: :kox:
ROBERT Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 sikom na to ciepłym moczym, za 12E/h moga te truskawki zbierać w tym BMW łojejku
badboy Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 robert szkoła była do wszystkich, jak Ci je żol opierdalania sjjjjjjjjjjeeeee [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 23:38_________________________________________________ [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 23:38_________________________________________________ gynau jada na bawarskie truskawki prosto z taśmy to u nich truskawki rosną na taśmach :kox: :kox: widzisz synku, bo to je właśnie tyn Reich
ROBERT Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 gynau jada na bawarskie truskawki prosto z taśmy to u nich truskawki rosną na taśmach :kox: :kox: nie on je tylko będzie ładował do koszyków i przenosił , od zbierania są inni - mądrzejsi
Rekomendowane odpowiedzi