blant88 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Jakby ktoś nie wiedział, to to jest pies od Roberta :gwizdanie: :polew: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Jakby ktoś nie wiedział, to to jest pies od Roberta :gwizdanie: A to już wiem czemu jest postrzelony. [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 22:48_________________________________________________Porażka http://www.yr.no/place/Poland/Silesia/Rybnik~3086586/
H4mm3R Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Jakby ktoś nie wiedział, to to jest pies od Roberta :gwizdanie: A to już wiem czemu jest postrzelony. Na tym gifie jest pokazane jak Marzena daje hasło "Dżeki przyprowadź Pana do łóżka".... :polew:
wiesiek3d Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Jakby ktoś nie wiedział, to to jest pies od Roberta :gwizdanie: A to już wiem czemu jest postrzelony. Na tym gifie jest pokazane jak Marzena daje hasło "Dżeki przyprowadź Pana do łóżka".... :polew: Dżeki to ch*j ale te pindrzenie się przed lusterm ,normalnie narcyz :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Jakby ktoś nie wiedział, to to jest pies od Roberta :gwizdanie: Przyznaj się , że też Cię tak za szkuty pociagnął i wyrypał w budzie :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Jakby ktoś nie wiedział, to to jest pies od Roberta :gwizdanie: Przyznaj się , że też Cię tak za szkuty pociagnął i wyrypał w budzie :gwizdanie: jak tą kurę :polew:
H4mm3R Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Jakby ktoś nie wiedział, to to jest pies od Roberta :gwizdanie: Przyznaj się , że też Cię tak za szkuty pociagnął i wyrypał w budzie :gwizdanie: Toś mnie teraz z kimś innym pomylił :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Jakby ktoś nie wiedział, to to jest pies od Roberta :gwizdanie: Przyznaj się , że też Cię tak za szkuty pociagnął i wyrypał w budzie :gwizdanie: jak tą kurę :polew: dokładnie
wiesiek3d Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Robert to wszyscy wiedzą yno Tomek sie nieprziznowo
H4mm3R Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Robert to wszyscy wiedzą yno Tomek sie nieprziznowo No dobra, prawda jest taka że myśmy się z Robertem zmieniali w tej budzie i muszę przyznać że Robert to jednak potrafi mocno poślady zaciskać :polew:
wiesiek3d Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Robert to wszyscy wiedzą yno Tomek sie nieprziznowo No dobra, prawda jest taka że myśmy się z Robertem zmieniali w tej budzie i muszę przyznać że Robert to jednak potrafi mocno poślady zaciskać :polew: Dobry jest, co nie
ROBERT Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Robert to wszyscy wiedzą yno Tomek sie nieprziznowo No dobra, prawda jest taka że myśmy się z Robertem zmieniali w tej budzie i muszę przyznać że Robert to jednak potrafi mocno poślady zaciskać :polew: A widzisz przyznałeś się [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 23:05_________________________________________________teraz co Tomek przyjedzie to Dżeki tak jakoś dziwnie na niego patrzy
wiesiek3d Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Robert to wszyscy wiedzą yno Tomek sie nieprziznowo No dobra, prawda jest taka że myśmy się z Robertem zmieniali w tej budzie i muszę przyznać że Robert to jednak potrafi mocno poślady zaciskać :polew: A widzisz przyznałeś się [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 23:05_________________________________________________teraz co Tomek przyjedzie to Dżeki tak jakoś dziwnie na niego patrzy Może go nie wylizał ,abo co
blant88 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Robert to wszyscy wiedzą yno Tomek sie nieprziznowo No dobra, prawda jest taka że myśmy się z Robertem zmieniali w tej budzie i muszę przyznać że Robert to jednak potrafi mocno poślady zaciskać :polew: A widzisz przyznałeś się [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 23:05_________________________________________________teraz co Tomek przyjedzie to Dżeki tak jakoś dziwnie na niego patrzy i może to Tomek go postrzelił bo widzi dziwne obrazy przez psa twojego
ROBERT Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 przez niego musiałem taką tabliczkę na furtce powiesić
wiesiek3d Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 przez niego musiałem taką tabliczkę na furtce powiesić Boroczek
Rekomendowane odpowiedzi