H4mm3R Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 A to nawet nie wiedziałem, że Miron takie plany ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 A to nawet nie wiedziałem, że Miron takie plany ma nie wiem na ile plany na ile mlodziencza fantazja nie no wiem ze byl temat a nie wiem czy Miron sobie zartowal ze jedzie go obejrzec czy faktycznie sie wybral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 siema SR [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 10:33_________________________________________________ A to nawet nie wiedziałem, że Miron takie plany ma nie wiem na ile plany na ile mlodziencza fantazja nie no wiem ze byl temat a nie wiem czy Miron sobie zartowal ze jedzie go obejrzec czy faktycznie sie wybral ja bym rzekł, że nawet ułańska fantazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 siema SR [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 10:33_________________________________________________ A to nawet nie wiedziałem, że Miron takie plany ma nie wiem na ile plany na ile mlodziencza fantazja nie no wiem ze byl temat a nie wiem czy Miron sobie zartowal ze jedzie go obejrzec czy faktycznie sie wybral ja bym rzekł, że nawet ułańska fantazja :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 siema SR [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 10:33_________________________________________________ A to nawet nie wiedziałem, że Miron takie plany ma nie wiem na ile plany na ile mlodziencza fantazja nie no wiem ze byl temat a nie wiem czy Miron sobie zartowal ze jedzie go obejrzec czy faktycznie sie wybral ja bym rzekł, że nawet ułańska fantazja Nie no oczywiście oglądać nie byłem bo i po co jak kupić bym i tak nie kupił Pierwsza myśl po dotarciu do ogłoszenia była taka, żeby pojechać, udawać zaintersowanego i przejechać się RS4 ( bo w sumie dawno nie miałem okazji ) ale o poważnych myślach dotyczących kupna takiej furki nie ma mowy [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 11:02_________________________________________________co oczywiście nie zaprzecza że furka jest Cudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 siema SR [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 10:33_________________________________________________ A to nawet nie wiedziałem, że Miron takie plany ma nie wiem na ile plany na ile mlodziencza fantazja nie no wiem ze byl temat a nie wiem czy Miron sobie zartowal ze jedzie go obejrzec czy faktycznie sie wybral ja bym rzekł, że nawet ułańska fantazja Nie no oczywiście oglądać nie byłem bo i po co jak kupić bym i tak nie kupił Pierwsza myśl po dotarciu do ogłoszenia była taka, żeby pojechać, udawać zaintersowanego i przejechać się RS4 ( bo w sumie dawno nie miałem okazji ) ale o poważnych myślach dotyczących kupna takiej furki nie ma mowy [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 11:02_________________________________________________co oczywiście nie zaprzecza że furka jest Cudna BTW nie wiem czy widziałeś, ale na naszym "bazarze" OKO zamieścił fajne ogłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 widziałem - byłem w szoku muszę przyznać - może mojego przygarnie [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 11:07_________________________________________________ciekawe ile chce przeznaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 siema SR [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 10:33_________________________________________________ A to nawet nie wiedziałem, że Miron takie plany ma nie wiem na ile plany na ile mlodziencza fantazja nie no wiem ze byl temat a nie wiem czy Miron sobie zartowal ze jedzie go obejrzec czy faktycznie sie wybral ja bym rzekł, że nawet ułańska fantazja Nie no oczywiście oglądać nie byłem bo i po co jak kupić bym i tak nie kupił Pierwsza myśl po dotarciu do ogłoszenia była taka, żeby pojechać, udawać zaintersowanego i przejechać się RS4 ( bo w sumie dawno nie miałem okazji ) ale o poważnych myślach dotyczących kupna takiej furki nie ma mowy [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 11:02_________________________________________________co oczywiście nie zaprzecza że furka jest Cudna dokladnie.. cudna ;( i kiedy mnie bedzie na taka stac nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 po dłuższej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 po dłuższej przerwie Wiesiek powiedz mi.. powiedzcie mi http://otomoto.pl:80/volkswagen-passat-super-stan-sedan-C15660218.html wiadomo.. nie ma ze bezwypadkowy, ale kto by sie mogl cos wypowiedziec.. cena jest ok jak byl lekko stukniety a nie rozdupiony moze warto.. i kto jest w stanie po vinie sprawdzic? Kumpel chce passata b6 / vectre C (vectra nie sedan) .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jechać i oglądać Daniel najlepszego, wczoraj mnie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jechać i oglądać Daniel najlepszego, wczoraj mnie nie było tos mi pomogl nie no.. zauwazyles cos swoim dobrym okiem? [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 13:51_________________________________________________ Daniel ty pijoku Bo miałem urodziny wczoraj więc była okazja do wypicia oooooooooooo Blant i ja sie dolaczam do zyczen Najlepszego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 po dłuższej przerwie Wiesiek powiedz mi.. powiedzcie mi http://otomoto.pl:80/volkswagen-passat-super-stan-sedan-C15660218.html wiadomo.. nie ma ze bezwypadkowy, ale kto by sie mogl cos wypowiedziec.. cena jest ok jak byl lekko stukniety a nie rozdupiony moze warto.. i kto jest w stanie po vinie sprawdzic? Kumpel chce passata b6 / vectre C (vectra nie sedan) .. ciekawe jak z przebiegiem, załatw VIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Daniel najlepszego oooooooooooo Blant i ja sie dolaczam do zyczen Najlepszego!!! Dzięki chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 wszystkim Daniel, 100 lat - spoznione ale szczere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Wiesiek i jak dzwoniłeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Wiesiek i jak dzwoniłeś :?: Tak, cena taka jak w Rybniku, jutro stawiam auto do rybola. Robert Ty masz jeszcze ten klucz do świec :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Nasadkę długą 10" mam , ale klucz dynamometryczny miałem od Arka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 hello Chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi