A-rek Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Strona producenta producenta laptopa :?:
H4mm3R Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Strona producenta producenta laptopa :?: Masz samsunga to samsung.pl / samsung.com > Twój model lapka > pobierz/download i poszukaj Bluetooth... chyba sobie poradzisz Ja spadam
ROBERT Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 ale od poniedzialku ide "na wakacje" O.II cz.IV Kaj je część IV ? Nie pomyliłeś z III
wiesiek3d Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Przed robotą Arek a płytki do lapka ze sterownikami nie dali :?: na niej powinny być sterowniki, a jak nie to www samsung i jazda. Chyba że będziesz w niedziele w domu to możemy sprawę opanować.
Polko_V Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 :hi: ale od poniedzialku ide "na wakacje" O.II cz.IV Kaj je część IV ? Nie pomyliłeś z III nie pelna nazwe napisalem :gwizdanie: O.II cz.III sc.IV
blant88 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 I jak panowie z dzisiejszym ognichem/grillem :?:
Polko_V Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 napewno z tego co wyczytalem jest spot tam gdzie zawsze a potem sie zobaczy...tylko nie jestem pewny czy to godzina 19...czy 18
blant88 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 napewno z tego co wyczytalem jest spot tam gdzie zawsze a potem sie zobaczy...tylko nie jestem pewny czy to godzina 19...czy 18 no jakieś małe zorganizowanie tu jest oraz interesowanie sie tym
wiesiek3d Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Mnie nie będzie idę do roboty Panowie Mam wreszcie chyba dobrze działająca ETKę 7.3 Plus Instaluje się na każdym dysku i ma niby online update, update cen oraz generator VIN, ale taki sobie.[br]Dopisany: 30 Lipiec 2011, 11:00_________________________________________________Robert coś dla Ciebie
wiesiek3d Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Leżą sobie spokojnie i czekają na cud [br]Dopisany: 30 Lipiec 2011, 11:22_________________________________________________Lecę do roboty
A-rek Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 Arek a płytki do lapka ze sterownikami nie dali :?: na niej powinny być sterowniki, a jak nie to www samsung i jazda. Chyba że będziesz w niedziele w domu to możemy sprawę opanować. jedną płytkę dali zdzwonimy się dzisiaj i jak nie macie jutro planów z Basią to wpadnijcie na kawkę może i etke uda się ogarnąć a co do dzisiejszego spota to jak pogoda się utrzyma taka jak jest to jak najbardziej ognicho można robić ja wezmę szpikulce i drzewo
Arturoo Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 W Magro jest good ,w Bielsku w Skodzie mogę Ci też polecić .To tyle znam tylko w okolicy ,gdzie byłem i moge polecić . Na pewno w aucie z Q dobrze ustawią zbierzność. Ile może to kosztować w magro przy kompletnie "rozkalibrowanej" po wymianie wielu elementów zawieszenia zapłaciłem w magro 220 pln :gwizdanie: ,w skodzie B-B mają lepsze ceny ok 130 pln
ROBERT Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 po robocie ... a co do dzisiejszego spota to jak pogoda się utrzyma taka jak jest to jak najbardziej ognicho można robić ja wezmę szpikulce i drzewo To grilla nie biorę , może wezmę tez coś drewna , spotykamy się pod TESCO o 19:00
Arturoo Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 ok powinienem dojechać ,w B-B kfx montuje mi dziś clh
ROBERT Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Mnie nie będzie idę do roboty Panowie Mam wreszcie chyba dobrze działająca ETKę 7.3 Plus Instaluje się na każdym dysku i ma niby online update, update cen oraz generator VIN, ale taki sobie.[br]Dopisany: 30 Lipiec 2011, 11:00_________________________________________________Robert coś dla Ciebie To spoko , ale tamta też śmiga , tylko te ceny nie działają , reszta jest ok
A-rek Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 w B-B kfx montuje mi dziś clh a to co znowu
Rekomendowane odpowiedzi