danielom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Robercie podpis nieaktualny. Trzeba legać, ciezki byl dzisiejszy dzien...
H4mm3R Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 I po co sie irytujesz Co to znaczy irytujesz że żeś je głupszy, niż Twojego ojca dzieci :tongue4: :tongue4:
wiesiek3d Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 10:41_________________________________________________ Ale masz tą z "plusem" , podobno powinny być w wersji "Plus" niektóre rysunki kolorowe ( których ja na razie nie znalazłem , a troszkę "grzebałem" ) ? Tak z plusem, muszę obejrzeć czy mam takie coś, bo chyba o to biega
ROBERT Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Wiesiek podawaj zaraz linka dokładnie z tą ETKĄ którą teraz masz ... myślę aktualizację ( literka "d" na końcu ) będą te same jak ta jest też z plusem ... jedno bym miał z głowy
krolu Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie ma ktoś czasem bagażnika dachowego (bazy) do a4 b5 sedan? :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie ma ktoś czasem bagażnika dachowego (bazy) do a4 b5 sedan? :gwizdanie: Ja nie mam
A-rek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 wczoraj oglądałem zdjęcia S7 na necie, a dzisiaj wydawało mi się że taką widziałem ale zaraz się zorientowałem że to pewnie S5 Sportback
andy_sky Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 widziałem 7 na żywca robi niesamowite wrażenie jak dla mnie number one
Rekomendowane odpowiedzi