Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, wyłączamy logowanie za pomocą loginu z forum. Prosimy logować się za pomocą adresu e-mail.
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry::hi:

[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 16:12_________________________________________________

ja chce :D

ale jo poważnie godom http://allegro.pl/haribo-gumisie-cala-zgraja-miskow-z-niemiec-i1746792188.html taki same tu mom za 22zl za 1kg do niedzele zbierom zamówienia jakby kiery co chciał PW pisać

Krzysztof biera 1 kilo za 22 złote :wink4: kiedy będziesz ?

po 17.08
  • Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Artur nie denerwuj się tyle bo to urodzie szkodzi, niestety czasami tak jest że "oni" tylko sprzęt mają i zgrywają wielkich ekspertów, a tak naprawde ich praktyka na Fiacie się zatrzymała :cool1:

Opublikowano

Artur nie denerwuj się tyle bo to urodzie szkodzi, niestety czasami tak jest że "oni" tylko sprzęt mają i zgrywają wielkich ekspertów, a tak naprawde ich praktyka na Fiacie się zatrzymała :cool1:

Juz dosc jajec to jest piz*a a nie mechanik skoro zabral sie za 2,5TDI i jeszcze chce blokad . To tak jak ja walil bym konia nad 126p przy ustawianiu zapolonu

Opublikowano

... To tak jak ja walil bym konia nad 126p przy ustawianiu zapolonu

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Strach 1.9 bez blokad ruszac a gdzie tam 2.5 ..

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:polew: :polew: normalnie :kox:
Opublikowano

Juz dosc jajec to jest pipka a nie mechanik skoro zabral sie za 2,5TDI i jeszcze chce blokad . To tak jak ja walil bym konia nad 126p przy ustawianiu zapolonu

:polew: :polew: :polew: :polew: Wiesław za***iste porównanie :polew: Arturoo znajdz lepszego fachmana -to on ma do wszystkiego dojsc a nie Ty mu szukac [br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 00:08_________________________________________________ :hi: tak w ogóle[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 00:09_________________________________________________Kuśwa nie dam rady na spota ytm razem przyjechac w sobota jada rano do Lublina ,powrót w poniedziałek :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 00:13_________________________________________________Artooro jak tak poczytałem ,co Pisałeś z naprawą bryki to szok ;( toż to połowa wartości zakupu mojego 2,8 masakra i kondolencje jakbym wczesniej poczytał już dawno z Tobą piję :wink4: .Chyba po prostu za bardzo dostał w dupe na Deutschland i z powrotem i się wysypał :shocked: Przy Twoim bucie to raczej czas na coś mocniejszego :evil:
Opublikowano

Daniel :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Autko zostalo pod Magro ,braklo mi sil jeszcze jakis problem z podcisnieniem wyszedl-pier**la ale hemulce raz maja wspomaganie,a raz nie . Jak sie jedzie to od 2k gwizdze pod maska wiec ewidentnie jest gdzies nieszczelnosc w przewodach podcisnienia .

Jutro z rana uderze do chlopakow z Magro by mi to sprawdzili z rana jak beda mieli pustki .

Pracowac silniczek pracuje fajnie ale.....no i male ale jeszcze jest -delikatnie cos jeszcze klepie po prawej stronie ,musze jeszcze troche pojezdzic ponoc sie to ma ulozyc.

Pol dnia spedzilem na telefonie chlopakiem z aso ,ktory robi przy 2.5 . Powiedzial ,ze to sie ulozy jak troche silnik pochodzi ,roznica i tak jest zauwazalna po tym jak zlozylismy ,odpalili,a po tym jak zajechalem ten kawalek z Ksiazenic do Rybnika. Zobaczymy.

Puki co drinek i nyny.

PS.

Daniel raz jeszcze dziekuje bardzo za przyjazd i za podpiecie vag'a w nocy. Jestem Twoim dluznikiem. :good:

Opublikowano

Nie ma sprawy Arturze, ja to sie dopiero obudziłem :P c**jowa sprawa z tym, ale sadze ze to jakis przewodzik spadl i dlatego tego podcisnienia nie ma odpowiedniego :)

Opublikowano

zobaczymy, :mysli: kolo 13 mają się tym zająć

Opublikowano

Miej mnie tam na uwadze prosze :)

Opublikowano

bede mial :wink4:

Opublikowano

Hello :hi:

Artur mogles dac znac bym Cie od razu poprowadzil do mojego fachmana :wink4:

kurw:( szkoda tego mowilem Hammerowi jak jechal Cie odebrac ze jak cos niedaleko mam mojego mechanika..

Poza tym prosiles w ASO zeby Ci dali znac ile co bedzie kosztowc? zeby Cie na koniec kwota czasem nie zaskoczyli :(

ja jak avanta b7 dawalem to na szczescie co krok dzwonili z wiesciami ile nastepna rzecz jak rusza bedzie kosztowala no i oczywiscie po 5stówach się wycofałem a tak na prawde niczego się nie dowiedziałem :gwizdanie: bo to była sama robocizna :cool1:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 11:36_________________________________________________

[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 16:12_________________________________________________

ja chce :D

ale jo poważnie godom http://allegro.pl/haribo-gumisie-cala-zgraja-miskow-z-niemiec-i1746792188.html taki same tu mom za 22zl za 1kg do niedzele zbierom zamówienia jakby kiery co chciał PW pisać

Krzysztof biera 1 kilo za 22 złote :wink4: kiedy będziesz ?

Krzysiek ja tez biore HARIBO ;)

co tam jeszcze mozesz wszystko od tego goscia kupujesz? to jeszcze bym cos innego dobral :naughty:

Opublikowano

dobrze ,że ma avanta w szóstce to dla wszystkich przywiezie :decayed::wink4: ,ja już też zamówienie zrobiłem :wink4:

Opublikowano

Długi weekend :kox:

Opublikowano

Chopy jak tu grzeje ło ja pierdziu

Opublikowano

Chopy jak tu grzeje ło ja pierdziu

jajka se ochłodź bydzie ci lepiej :przebiegly: :przebiegly:
Opublikowano

Krzychu masz przetestowane , tylko co by z lodem nie przesadzil.

Seves ,autko przeparkowalem do Bielska do Skody do Gryfiego , sprawdza mi ,wycenia ,powiedza ile i zaczna robic pewnie. Napisze co i jak.