Polko_V Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 :hi: ja bylem na urodzinach dzis na wesele :drunk: a prezes sie stresuje ...a zreszta robert. napisal, to co tez chcialem :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 ostatnio kumpel zmienial na poliftowa i podeszla, ale musi byc kompletna, bo inne swiatelka, listwa itd[br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 12:44_________________________________________________a jeszcze cus bedziesz musial se poprowadzic napiecie, bo polifty maja "elektryczne" otwieranie :gwizdanie:
danielom Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 jak przeloze caly zamek od siebie to tez? bo mam do kupienia gola klape z szyba ?
Polko_V Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 nie...inne otwory na lampki sa itd inaczej usytulowione
m3rvin Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Krzysztofie ubiegłeś starom se :>[br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 14:29_________________________________________________ wkoncu w doma
A-rek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 podejdzie mi klapa polift ? nie bardzo bo polift ma zamek na elektromagnes i inne jest także mocowanie ale może da się to wszystko przełożyć
ROBERT Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 downoch sam nie był To kajś to je jak Cie ni ma
andy_sky Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 downoch sam nie był To kajś to je jak Cie ni ma sztyjc na budowie
ROBERT Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 sztyjc na budowie budujesz se chata ?
blant88 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 ja w niedziele nie mogłem miałem spotkanie rodzinne :> I dokładnie też tak chciałem napisać Prezes wyjeżdża na nas a sam nam zrobił wałek Arku spokojnie wszystko bedzie git zrozumiałbym gdyby każdemu wyskoczyło coś ważniejszego (wakacje, wyjazd na weekend, urodziny, imieniny, choroba, biegunka, itp) ale jak napisałeś że dzwoniłeś do większości i każdy siedział po prostu w domu bo mu się nie chciało........ zresztą......... Ja miałem już "zamówioną" niedzielę niestety Arek tak się stresujesz a jak zeszłego spota pisałeś , że przyjedziesz i przywieziesz szpikulce na rożno i drewno :gwizdanie: nie przyjechałeś a później nawet fona nie odbierałeś ... ale spoko , skończy się "sezon urlopowy" i na pewno frekwencja wzrośnie ja tym razem nie mogłem podjechać bo byłem już umówiony , poza tym myślałem , że 14 to sobota
H4mm3R Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 sztyjc na budowie budujesz se chata ? Chodziło mu o cmentarz
andy_sky Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 sztyjc na budowie budujesz se chata ? trzy lata :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 trzy lata :gwizdanie: jaki etap ? piwnice już są ?
Rekomendowane odpowiedzi