danielom Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 To chyba kazdy ma w ostatnim czasie jakies przykre zdarzenia
Pretor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Tak to wyglądało: http://kontakt24.tvn.pl/temat,grad-wielkosci-kurzych-jaj,134653.html a moje auto w tym czasie dostawało baty .
H4mm3R Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 U mnie podobno też napierdzielał grad, na szczęście ja byłem daleko od domu :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 11:17_________________________________________________ U mnie wczoraj ani kropelka wody z nieba nie spadła , tym bardziej grad ale zachmurzone było nieźle [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 11:19_________________________________________________W zeszłym roku jak byłem nad morzem też coś takiego przeszło koło mnie jakieś 10 km , ale tam był jeszcze większy rozpiździel
m3rvin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 a moje padło stoi od niedzele więc jeżech ciekawy jak dzisio zejda go oblukać jada wyciąc dzisio katy i zobaczymy co dalej
wiesiek3d Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Odnośnie wczorajszego gradu to w Popielowie obok Peugeota wszystkie autka w komisie pobojlowane, ciekawe jak wyglądają nowe Peugeoty z pod salonu ,na pewno sprzedają je po naprawie jako nieuszkodzone.
H4mm3R Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Odnośnie wczorajszego gradu to w Popielowie obok Peugeota wszystkie autka w komisie pobojlowane, ciekawe jak wyglądają nowe Peugeoty z pod salonu ,na pewno sprzedają je po naprawie jako nieuszkodzone. Przyjedzie gościu, powyciąga wgniotki bez malowania i nówka sztuka :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wczoraj po południu padał taki grad jakiego w życiu nie widziałem. Byłem akurat w pracy no i wszystkie auta pod robotą powgniatane . Mojemu też się dostało a trzy tygodnie temu odebrałem od lakiernika . Z ciekawości mierzyliśmy większe kulki, niektóre miały średnicę 35mm/30mm . Chyba w tym roku sprzedam to auto bo ostatnio mam z nim jakiegoś pecha. moja mi wczoraj mówiła o tym gradzie, ja miałem auto w garażu ale od ojca dostało
badboy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Panowie jaki polecacie warsztat w Rybniku ??? dla Audicy ? pilne
m3rvin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Panowie jaki polecacie warsztat w Rybniku ??? dla Audicy ? pilne warsztat zrób to sam wyciołem katy, rurka wspawana, słychać bardziej T jak się wkręca, może jest troszke lepiej, ale nie super, w sobote T na stół i zobaczymy co będzie
danielom Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 na dzwieku nie jezdzisz juz dawno powinienes sie zglosic do Pretora na czyszczenie skoro nie szlo, a w ogole robileś logi jakiekolwiek?
badboy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Panowie jaki polecacie warsztat w Rybniku ??? dla Audicy ? pilne warsztat zrób to sam wyciołem katy, rurka wspawana, słychać bardziej T jak się wkręca, może jest troszke lepiej, ale nie super, w sobote T na stół i zobaczymy co będzie nie chodzi o mnie, ja jestem w de. Pilna sprawa, panowie dziekuje za wszelkie info.
m3rvin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 na dzwieku nie jezdzisz juz dawno powinienes sie zglosic do Pretora na czyszczenie skoro nie szlo, a w ogole robileś logi jakiekolwiek? były robione są na forum - chyba 4 Panowie jaki polecacie warsztat w Rybniku ??? dla Audicy ? pilne warsztat zrób to sam wyciołem katy, rurka wspawana, słychać bardziej T jak się wkręca, może jest troszke lepiej, ale nie super, w sobote T na stół i zobaczymy co będzie nie chodzi o mnie, ja jestem w de. Pilna sprawa, panowie dziekuje za wszelkie info. jo nimom pojęcia więc niepomogę
Rekomendowane odpowiedzi