H4mm3R Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 A niby takie dobre te 1.9TDI... silniki nie do zajechania... a głowice pękają tylko w 2.0TDI :gwizdanie: http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=6657&postdays=0&postorder=asc&start=60
seves Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 kupuję dwie , więc co , z przodu będzie 215 a z tyłu 235 ... mi tam się fajnie nawet jeździ na takich , już przywykłem , po drugie takie są w oryginale więc pier_dolę kombinowanie z innymi rozmiarami Robert jak jest dobra cena to bym sie tak rozmiaru nie trzymal , co prawda ja mam u siebie wszystkie 235/40/18 ale tak kupilem wiec i tak jezdze.. 225 a 235 w koleinach nie ma prawie wcale roznicy zalezy jeszcze jaki rodzaj opony, ale zawsze w spalaniu cos tam mozna uszczknac podobno podobno hehe a co do poprawiania fabryki to jesli chodzi o opony to nie ma sensu sie tego trzymac przeciez zimowki prawie kazdy kupuje wezsze byleby srednica byla odpowiednia i tyle, a i tak samego bieznika jak chodzi o srednice to jest dobry centymetr roznicy pomiedzy nowa a zurzyta
danielom Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 A niby takie dobre te 1.9TDI... silniki nie do zajechania... a głowice pękają tylko w 2.0TDI :gwizdanie: http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=6657&postdays=0&postorder=asc&start=60 Powiem Ci, że słaba wypowiedz.Jednak skala jezdzacych 1.9 a 2.0 i odpowiednio skala problemow jest nieporownywalna. Nic nie zmienisz, 2.0 bez poprawek nie bedzie dobre
H4mm3R Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 seves zapodaj nr. tel. do tego gostka z Myszkowa
wiesiek3d Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Ale tu Robertowi ciśniecie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 Ale tu Robertowi ciśniecie :gwizdanie: nikt nie ciśnie :gwizdanie: i tak zrobi co chce bo to jego auto i jego pieniądze, my tylko nabijamy posty
wiesiek3d Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 A jak tak to i ja spamem pocisnę
A-rek Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 to co ty polecasz :?: ja idę dokopywać się do zbiorniczka bo muszę wkońcu tą pompkę kupić
wiesiek3d Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 to co ty polecasz :?: To znaczy :?:
seves Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Ale tu Robertowi ciśniecie :gwizdanie: nikt nie ciśnie :gwizdanie: i tak zrobi co chce bo to jego auto i jego pieniądze, my tylko nabijamy posty dokładnie delikatnie podpowiadamy rozwiązania hahaha
H4mm3R Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 A niby takie dobre te 1.9TDI... silniki nie do zajechania... a głowice pękają tylko w 2.0TDI :gwizdanie: http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=6657&postdays=0&postorder=asc&start=60 Powiem Ci, że słaba wypowiedz.Jednak skala jezdzacych 1.9 a 2.0 i odpowiednio skala problemow jest nieporownywalna. Nic nie zmienisz, 2.0 bez poprawek nie bedzie dobre Głównie chodziło mi o pękające głowice [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 14:53_________________________________________________ Ale tu Robertowi ciśniecie :gwizdanie: nikt nie ciśnie :gwizdanie: i tak zrobi co chce bo to jego auto i jego pieniądze, my tylko nabijamy posty dokładnie delikatnie podpowiadamy rozwiązania hahaha seves Ty tak czytej wszystkie odp. od Twojej ostatniej wizyty, bo pytałem o nr. tel. do typa z Myszkowa :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 to co ty polecasz :?: To znaczy :?: jakie ty opony polecasz Dawno mnie tu nie było oj dawno, dawno
wiesiek3d Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 to co ty polecasz :?: To znaczy :?: jakie ty opony polecasz A takie jak Robert chce Arek schematy do comfort module już się drukują
A-rek Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 Arek schematy do comfort module już się drukują Wiesiek na co muszę ustawić miernik żeby w tej wtyczce z przeciwmgielnych zobaczyć na który pin idzie prąd do podświetlenia :?: (marny ze mnie elektryk )
wiesiek3d Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Na Volty - napicie stałe oznaczone jako AC lub- Zaraz podam Ci kolory kabelków[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 15:35_________________________________________________ Tutaj Arek masz na szybko, na schemacie prawy przełącznik od tylnych przeciwmgielnych, lewy od halogenów. [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 15:45_________________________________________________Arku może zostaw to albo przyjedź do mnie co :?:
blant88 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Panowie w sobote jest nawet fajna pogoda może robimy małego grilla :gwizdanie: :>
Guregoru Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Na Volty - napicie stałe oznaczone jako AC lub- Volty -> napicie -> AC (to pewnie będzie alkohol czysty) Fajne macie mierniki Chyba nie chcę wiedzieć co oznacza DC
A-rek Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 Wiesiek ogarniemy to jutro Na Volty - napicie stałe oznaczone jako AC lub- Volty -> napicie -> AC (to pewnie będzie alkohol czysty) Fajne macie mierniki Chyba nie chcę wiedzieć co oznacza DC powiem ci tylko że w pierwszej fazie jest fioletowy :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Na Volty - napicie stałe oznaczone jako AC lub- Volty -> napicie -> AC (to pewnie będzie alkohol czysty) Fajne macie mierniki Chyba nie chcę wiedzieć co oznacza DC powiem ci tylko że w pierwszej fazie jest fioletowy :gwizdanie: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi