seves Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Hammer i co dzwoniles do goscia? co gadal? 11k za Passata B6 kuzyn to robi u siebie z kumplem co w ASO pracuje. no tak chyba mniej wiecej mi mowil tez te pol roku temu.. tylko zeby sie Kuzyn nie przejechal bo z tym podobno troche roboty jest..no i oczywiscie knifow pelno.. i z miesiac moze mu to potrwac
ROBERT Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 H4mm3R graty kolejnej pękniętej setki :oklaski: Noooo od Hammera gorzoły jeszcze nie piłem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 16:43_________________________________________________ 11k za Passata B6 kuzyn to robi u siebie z kumplem co w ASO pracuje. Co mu je ? grzybica mo ? [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 16:43_________________________________________________ Co do spotów "zimowych" ... jestem takiego zdania - następny spot robimy tam gdzie Arek pisał ( koło BP ) , jak będzie ujnia spróbujemy pod TESCO/MEDIA//PRAKTIKER ( tam na pewno jest miejscówa w hipermarkecie na jakieś żarcie/picie itp. - w zimie i tak nie jest 100% frekwencja i według mnie miejsc wystarczy przy jakimś kebabie , hamburgerze itp. ) I oczywiście czekamy na kolejne propozycje
H4mm3R Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 11k za Passata B6 kuzyn to robi u siebie z kumplem co w ASO pracuje. Co mu je ? grzybica mo ? Nic mu nima, godomy o przeróbce anglika
seves Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 11k za Passata B6 kuzyn to robi u siebie z kumplem co w ASO pracuje. Co mu je ? grzybica mo ? Nic mu nima, godomy o przeróbce anglika skad Tys o tej grzybicy wyskoczyl
H4mm3R Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 11k za Passata B6 kuzyn to robi u siebie z kumplem co w ASO pracuje. Co mu je ? grzybica mo ? Nic mu nima, godomy o przeróbce anglika skad Tys o tej grzybicy wyskoczyl Mo u siebie
ROBERT Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Mo u siebie Ja na luloku [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 18:21_________________________________________________Ty się lepiej nie wymiguj yno flacha szykuj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 H4mm3R nozyczki do auta wsadz , co by z folii podkladke pod antene szlo wyrezac , mam ja na aucie w koncu
H4mm3R Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Ty się lepiej nie wymiguj yno flacha szykuj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Sie wybier któro chcesz :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Co do spotów "zimowych" ... jestem takiego zdania - następny spot robimy tam gdzie Arek pisał ( koło BP ) , jak będzie ujnia spróbujemy pod TESCO/MEDIA//PRAKTIKER ( tam na pewno jest miejscówa w hipermarkecie na jakieś żarcie/picie itp. - w zimie i tak nie jest 100% frekwencja i według mnie miejsc wystarczy przy jakimś kebabie , hamburgerze itp. )[/b] I oczywiście czekamy na kolejne propozycje Dalej obstawiam miejscowke ,do ktorej wszyscy od razu pojda -taka w markecie(np.carefur) z siedzeniem by pogadac. Furki i tak zawsze stoja obok kazdy je zna ,po co stac obok i ich pilnowac.[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 18:36_________________________________________________I z miejscami dla autek tez nie bedzie problemu po takim marketem :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 H4mm3R ja mam w piatek wolne :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 18:46_________________________________________________W sobote dopiero nocka ,.uj jakos przetrwam
H4mm3R Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 H4mm3R ja mam w piatek wolne :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 18:46_________________________________________________W sobote dopiero nocka ,.uj jakos przetrwam Jo nie chca dalej rzygać niż widza
A-rek Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 po szychcie H4mm3R gratulacje otwarcia kolejnej setki Ty się lepiej nie wymiguj yno flacha szykuj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Sie wybier któro chcesz :gwizdanie: obstawiam że wybierze tą w kartonie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 panowie czy przy następnej wymianie oleju wymianiać również filtr paliwa :?: ja go nie wymieniałem jak do tej pory
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Wymien ,te pare zloty warto akurat dac
A-rek Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 robie zamówienie u Tom'a, ktoś coś potrzebuje :?:
H4mm3R Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Ja co drugą wymianę oleju wymieniam filtr paliwa
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Ja bede wiedzial w czwartek co mi bedzie potrzebne jeszcze ,na razie se zamowilem kartonik relanium
Rekomendowane odpowiedzi