seves Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Arek jesli szukasz pow 2litrow to lepiej juz zarejestrowana bo szkoda na akcyze wywalac kase wiem, wiem czasem w ferworze szukania sie czlowiek zapomni napali a tu ciul niezarejestrowany ja tak pare razy mialem ladne znalazles, ten USA sedan mi sie podoba ale ja z kolei nie mam nic przeciw skorze i nawet wole jak jest :gwizdanie: a jakby 4.2 bylo zarejestrowane.. to za ta kase z tym wypasem nie ma co sie zastanawiac :>[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 22:41_________________________________________________zbieram sie chlopaki
ROBERT Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 zbieram sie chlopaki Nara Ja też spadam
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Artur a powiem Ci zes juz fest słówek pochytoł sie zobaczy ile tego teraz bedzie
m3rvin Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Artur a powiem Ci zes juz fest słówek pochytoł sie zobaczy ile tego teraz bedzie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:te kajs to zadek woził o 15.45 z świerklan na gruba(co tam je borynia?) żeś jechoł, pały cie nie zatrzymały
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 a ku..a zadzwonic albo mignac nie łaska ,ja koło nich ze 130 przeszedłem po dwóch ciągłych jak se 3 furki wyprzedzałem ,jakby mnie capnęli to by były jaja[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:23_________________________________________________ale miałem ciepło jak ich zauważyłem ale to było późno bo byłem koło nich już
m3rvin Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 a ku..a zadzwonic albo mignac nie łaska ,ja koło nich ze 130 przeszedłem po dwóch ciągłych jak se 3 furki wyprzedzałem ,jakby mnie capnęli to by były jaja[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:23_________________________________________________ale miałem ciepło jak ich zauważyłem ale to było późno bo byłem koło nich już zanim jo bych tyn tel wycviagnyl to tys usz byl za nimi.....niebyłem pewny czy to ty, kurde w ostatnim momencie zauważyłem....
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 no ja Ci mignolem potem awaryjkami tez ehh Ty za d*pami się oglądać to ja ,a kumpola na drodze to już nie poznasz
m3rvin Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 no ja Ci mignolem potem awaryjkami tez ehh Ty za d*pami się oglądać to ja ,a kumpola na drodze to już nie poznasz ja ja d*py fajne dziś chodziły ostatnie ciepłe dni :evil:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:32_________________________________________________poprawie się
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 no mam nadzieje,a tel to jakis z wybieraniem glosowym zainstaluj i dzwoń bo dzisiaj to byłbym bez papierów jakby sie uparli , ostatnio zmienili zapis w kodeksie ,za wyprzedzanie na podwójnej ciągłej zabierają prawko ,masakra
badboy Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 no mam nadzieje,a tel to jakis z wybieraniem glosowym zainstaluj i dzwoń bo dzisiaj to byłbym bez papierów jakby sie uparli , ostatnio zmienili zapis w kodeksie ,za wyprzedzanie na podwójnej ciągłej zabierają prawko ,masakra jak zabierają prawko ????
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 no zabierają ,tak k..wa po prostu ,też nie mogłem uwierzyć[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:44_________________________________________________sie chyba przesiądę na rower ;([br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:50_________________________________________________ za palenie w aucie - mandat za picie - mandat za jedzenie - mandat za gadanie przez telefon - mandat za pisanie sms'ów - mandat za korzystanie z internetu w czasie jazdy - mandat to co ja kurna w tym aucie mam robić jak jadę do roboty :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
danielom Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 rozbieral ktos fotel przedni ?? :kwasny: jak te k**wa tapicerke zdjac zeby czegos nie polamac, nie mam juz nerwow a szukajka na tym forum to jakies nieporozumienie..
danielom Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 musze zdjac poszycie zeby poszyc po wybuchu poduszki ale k**wa wszystko to jakos dziko siedzi..
danielom Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 poza tym audi c**jowo wymyslilo, ze rozrywa bok fotela, mogli jak opel dac wkladke ktora sie przeklada i z bani ;/ [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 00:04_________________________________________________tydzien bez auta i czlowiek do glowy dostaje..
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 pierdziel fotel idź do Natalii a jutro na spokojnie telefon do tapicera :gwizdanie:
danielom Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Natalia juz w domu spi se fajnie a ja sie mecze do tapicera mam zawieźć samo poszycie i musze te k**estwo zdjac jakos.
Rekomendowane odpowiedzi