Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arek jesli szukasz pow 2litrow to lepiej juz zarejestrowana bo szkoda na akcyze wywalac kase :(

wiem, wiem :wink4:

:good:

czasem w ferworze szukania :rolleyes: sie czlowiek zapomni napali a tu ciul niezarejestrowany :wallbash: ja tak pare razy mialem :decayed:

ladne znalazles, ten USA sedan mi sie podoba :wink4:

ale ja z kolei nie mam nic przeciw skorze i nawet wole jak jest :gwizdanie:

a jakby 4.2 bylo zarejestrowane.. to za ta kase z tym wypasem nie ma co sie zastanawiac :>[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 22:41_________________________________________________zbieram sie chlopaki :hi:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zbieram sie chlopaki :hi:

Nara :hi:

Ja też spadam :hi:

Opublikowano

Artur a powiem Ci zes juz fest słówek pochytoł :naughty:

sie zobaczy ile tego teraz bedzie :disgust:

Opublikowano

Artur a powiem Ci zes juz fest słówek pochytoł :naughty:

sie zobaczy ile tego teraz bedzie :disgust:

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

te kajs to zadek woził o 15.45 z świerklan na gruba(co tam je borynia?) żeś jechoł, pały cie nie zatrzymały :decayed:

Opublikowano

a ku..a zadzwonic albo mignac nie łaska ,ja koło nich ze 130 przeszedłem po dwóch ciągłych jak se 3 furki wyprzedzałem ,jakby mnie capnęli to by były jaja[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:23_________________________________________________ale miałem ciepło jak ich zauważyłem ale to było późno bo byłem koło nich już

Opublikowano

a ku..a zadzwonic albo mignac nie łaska ,ja koło nich ze 130 przeszedłem po dwóch ciągłych jak se 3 furki wyprzedzałem ,jakby mnie capnęli to by były jaja[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:23_________________________________________________ale miałem ciepło jak ich zauważyłem ale to było późno bo byłem koło nich już

zanim jo bych tyn tel wycviagnyl to tys usz byl za nimi.....

niebyłem pewny czy to ty, kurde w ostatnim momencie zauważyłem.... :embarrassed:

Opublikowano

no ja Ci mignolem potem awaryjkami tez ehh Ty za d*pami się oglądać to ja ,a kumpola na drodze to już nie poznasz :disgust:

Opublikowano

no ja Ci mignolem potem awaryjkami tez ehh Ty za d*pami się oglądać to ja ,a kumpola na drodze to już nie poznasz :disgust:

ja ja d*py fajne dziś chodziły ostatnie ciepłe dni :evil: :evil:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:32_________________________________________________poprawie się :cool1:
Opublikowano

no mam nadzieje,a tel to jakis z wybieraniem glosowym zainstaluj i dzwoń bo dzisiaj to byłbym bez papierów jakby sie uparli ,

ostatnio zmienili zapis w kodeksie ,za wyprzedzanie na podwójnej ciągłej zabierają prawko ,masakra :confused4:

Opublikowano

no mam nadzieje,a tel to jakis z wybieraniem glosowym zainstaluj i dzwoń bo dzisiaj to byłbym bez papierów jakby sie uparli ,

ostatnio zmienili zapis w kodeksie ,za wyprzedzanie na podwójnej ciągłej zabierają prawko ,masakra :confused4:

jak zabierają prawko ????

Opublikowano

no zabierają ,tak k..wa po prostu ,też nie mogłem uwierzyć[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:44_________________________________________________sie chyba przesiądę na rower ;([br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:50_________________________________________________

za palenie w aucie - mandat

za picie - mandat

za jedzenie - mandat

za gadanie przez telefon - mandat

za pisanie sms'ów - mandat

za korzystanie z internetu w czasie jazdy - mandat

to co ja kurna w tym aucie mam robić jak jadę do roboty :mysli:

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

Opublikowano

rozbieral ktos fotel przedni ?? :kwasny: :kwasny: jak te k**wa tapicerke zdjac zeby czegos nie polamac, nie mam juz nerwow a szukajka na tym forum to jakies nieporozumienie..

Opublikowano

nie pomogę stary :embarrassed:

Opublikowano

musze zdjac poszycie zeby poszyc po wybuchu poduszki ale k**wa wszystko to jakos dziko siedzi..

Opublikowano

ori :naughty:

Opublikowano

poza tym audi c**jowo wymyslilo, ze rozrywa bok fotela, mogli jak opel dac wkladke ktora sie przeklada i z bani ;/ [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 00:04_________________________________________________tydzien bez auta i czlowiek do glowy dostaje..

Opublikowano

pierdziel fotel idź do Natalii :decayed:

a jutro na spokojnie telefon do tapicera :gwizdanie: :good:

Opublikowano

Natalia juz w domu spi se fajnie a ja sie mecze :D do tapicera mam zawieźć samo poszycie i musze te k**estwo zdjac jakos.

Opublikowano

siedzisz na fonie?

Opublikowano

nie, na kompie a czemu?