Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

blant88 mam zapach dla Ciebie :wink4:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przednia dokladka szpetnie odstaje :P [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 20:00_________________________________________________o tylnej nie mowiac :P

te nie ori dokladki czesto tak wlasnie odstaja zeby nie powiedziec zawsze... duzo razy widzialem nie wiem czemu to tak trudno spasowac :mysli:

Opublikowano

przednia dokladka szpetnie odstaje :P [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 20:00_________________________________________________o tylnej nie mowiac :P

te nie ori dokladki czesto tak wlasnie odstaja zeby nie powiedziec zawsze... duzo razy widzialem nie wiem czemu to tak trudno spasowac :mysli:

tu akurat są z Votexu MS Design i widocznie tak musi być skoro Audi je zaaprobowało i można je dostać w ASO :cool1:

Opublikowano

co i tak nie zmienia faktu ,że są spasowane jak mój przód :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Zmieniając temat, Arturoo kiedy założysz swój temat o A4, bo walisz post za postem w tematach siemiana, Gryfiego... jakbyś to... :jerk:

Opublikowano

tu akurat są z Votexu MS Design i widocznie tak musi być skoro Audi je zaaprobowało i można je dostać w ASO :cool1:

wiem :decayed:

bo dokladnie z tego pakietu Laki szuka na tyl :naughty:

a Qri ma je w swojej :wink4:

Opublikowano

Panowie, ten gościu co sprzedaję tą a4 b6 to jakiś dziwny. Pisze że samochód ma tempomat, a w cale go nie ma. No chyba że ma jakiś sposób z cegłą :naughty:

Dzięki za numery do sklepów, z rana zadzwonie i popytam

Opublikowano

Zmieniając temat, Arturoo kiedy założysz swój temat o A4, bo walisz post za postem w tematach siemiana, Gryfiego... jakbyś to... :jerk:

Arturoo Ty nie masz jeszcze swojego watku :facepalm:

no dzis to juz moge zgrywac cwaniaka :yeah:

:tongue4:

Opublikowano

no dzis to juz moge zgrywac cwaniaka :yeah:

:tongue4:

:mysli:

Opublikowano

zartowalem ;) oczywiscie

Opublikowano
:hi: po robocie
Opublikowano

:hi: po robocie

hello :hi:

Opublikowano

jak zmienię na coś innego :wink4:

[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 21:44_________________________________________________nie mam czasu jej nawet porządnej sesji zrobić bo po mechanikach się włóczę cały czas :sick3:[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 21:47_________________________________________________

u tolka jest kolejka :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 21:50_________________________________________________btw nie mam takich chodów u niego :confused4:

Opublikowano

siemaneczko wszystkim :hi:

jakaś ładna Pani pomachała mi dziś na Wodzisławskiej, pewnie przez auto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Wiesiek chciołbyś żeby Ci tak na ta Twoja padlina kiwały ni ??? :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

dzisiaj kolejne graty zamawiałem ,gdzieś za tydzień przyjdą i wtedy znowu do Wojtka auto idzie :confused4:

jak to się przed pierwszym śniegiem nie skończy to go rozwalę na jakimś radiowozie z jastrzębskiej prewencji ( :rant: )

:kox::evil:

mam auto parę godzin ,a zdążyli się do mnie dopieprzyć pod pracą :doh1:

Opublikowano

yno nie godej że sama Twoja obecność w aucie wystarcza :tongue4:[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 22:01_________________________________________________

dzisiaj kolejne graty zamawiałem ,gdzieś za tydzień przyjdą i wtedy znowu do Wojtka auto idzie :confused4:

jak to się przed pierwszym śniegiem nie skończy to go rozwalę na jakimś radiowozie z jastrzębskiej prewencji ( :rant: )

:kox::evil:

mam auto parę godzin ,a zdążyli się do mnie dopieprzyć pod pracą :doh1:

coś to natworzył zaś ???

Opublikowano

chyba nie :mysli:[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 22:02_________________________________________________wjeżdżałem pod szpital ,jest dwukierunkowa,koleś jechał za mną i się dopie.dolił ,ze nie mijałem budki z prawej strony(jest tam próg zwalniający) tylko z lewej (progu nie ma) i kurna zdziwiony jak mu tłumaczę ,że specjalnie bo nie ma progu

masakra :thumbdown:[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 22:04_________________________________________________jak będzie zima to ich przesunę gdzieś na skrzyżowaniu :przebiegly: bokiem :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 22:05_________________________________________________a u Ciebie badboy co dobrego ?[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 22:06_________________________________________________śpicie ,czy jak :gwizdanie: ?

Opublikowano

a znowu trza na uczelnie "za***rdalać" :decayed: ale tych bayerów i ich bmw też żech już po tych 3 miechach mioł dość. Co Polska to Polska :)

oglądałem Lisa, bo kaczka była, ja naprawdę nie pojmuję że jacykolwiek ludzie mogą głosować na tego człowieka, a co dopiero nie pojmuję tego iż jest prawdopodobieństwo że dojdzie do władzy... a wtedy naprawdę strach pomyśleć co się będzie działo. Posuwa się nawet do tego by wyborców wśród kiboli szukać... ręce opadają.

Opublikowano

na wybory trzeba isc ale na kogo glosowac?

Opublikowano

na wybory trzeba isc ale na kogo glosowac?

na mniejsze zło.