A-rek Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 panowie pamiętacie mój problem z układem wspomagania z zeszłego roku :?: wczoraj problem wrócił auto postało pół dnia na dworze (w niskiej temp) i znów pojawił się problem związany z blokowaniem się wspomagania całe lato był spokój. jak widać wpływ ma na to niska temperatura więc co to może być :?: płyn :?: pompa :?:
danielom Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 zaczal bym od plynu, bo pewnie gestnieje i jest problem, a jesli nie to, to widocznie pompe szlag trafil skoro nie potrafi przecisnac starszego plynu.
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 panowie pamiętacie mój problem z układem wspomagania z zeszłego roku :?: wczoraj problem wrócił auto postało pół dnia na dworze (w niskiej temp) i znów pojawił się problem związany z blokowaniem się wspomagania całe lato był spokój. jak widać wpływ ma na to niska temperatura więc co to może być :?: płyn :?: pompa :?: Arek tak jak pisze Daniel, wymień płyn mały koszt, później reszta. Miałem tak w Golfie córy że zawieszała się pompa po wymianie płynu ustało, zawieszał się w niej jakiś zawór bo wystarczyło klepnąć w pompę i już wszystko działało.
danielom Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 2 tyg jezdzilem golfem I bez wspomagania jak siadlem do to kierownica sie sama kreci
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 2 tyg jezdzilem golfem I bez wspomagania jak siadlem do to kierownica sie sama kreci To teraz siła Pudziana w łapach
danielom Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 a najlepsze ze przed wypadkiem myslalem że mi cos wspomaganie niedomaga bo ciezko sie kreci haha
A-rek Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 w zeszłym roku wymieniałem płyn na mineralny Febi, taki teraz też taki wlać czy proponujecie coś innego, lepszego :?: jutro odstawiam auto do ASO to może i to przy okazji mi zrobią
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Arek płyn taki jak pisze instrukcja i żaden inny
danielom Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Wieśku a co myslisz ze kto robi płyny dla VW/Audi ?
A-rek Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Arek płyn taki jak pisze instrukcja i żaden inny czyli :?:
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Nie chodzi o firmę, chodzi mi o typ i właściwości.
danielom Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 zielony mineral FEbi 6162 odpowiada temu g0040 co zaleca producent. byle nie lac czerwonego ATF
A-rek Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Nie chodzi o firmę, chodzi mi o typ i właściwości. no właśnie ten Febi to wszystko ma a co Elsa na to :?: są tam jakieś informacje dotyczące tego :?:
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 zielony mineral FEbi 6162 odpowiada temu g0040 co zaleca producent. byle nie lac czerwonego ATF No i o to chodzi
A-rek Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 zielony mineral FEbi 6162 odpowiada temu g0040 co zaleca producent. byle nie lac czerwonego ATF No i o to chodzi no to przecież to ten co wyżej wkleiłem
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 A czy ja mówiłem że zły
danielom Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Nie chodzi o firmę, chodzi mi o typ i właściwości. no właśnie ten Febi to wszystko ma a co Elsa na to :?: są tam jakieś informacje dotyczące tego :?: ELSA mówi lać ori za 2x wieksza cene z przeklejoną etykieta
A-rek Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 A czy ja mówiłem że zły aaaaaa dyskusja merytoryczna.....
Rekomendowane odpowiedzi