A-rek Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 mogłeś Arku poprosić by jakimiś 2 litrami dobrze przepłukali układ no chyba wiedzą że przy wymianie jedna butelka powinna iść na przepłukanie
Arturoo Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 mogłeś Arku poprosić by jakimiś 2 litrami dobrze przepłukali układ no chyba wiedzą że przy wymianie jedna butelka powinna iść na przepłukanie :gwizdanie: nie wiem
m3rvin Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 mogłeś Arku poprosić by jakimiś 2 litrami dobrze przepłukali układ no chyba wiedzą że przy wymianie jedna butelka powinna iść na przepłukanie yhy aż tak im ufasz :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 :hi:[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 10:22_________________________________________________Artur co robimy z Twoimi heblami u mnie :gwizdanie: w sobotę podjadę zrobić z tym porządek
H4mm3R Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 :hi:[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 10:22_________________________________________________Artur co robimy z Twoimi heblami u mnie :gwizdanie: w sobotę podjadę zrobić z tym porządek W sobote jestem w BB :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 to nie w sobotę ,.................... [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 11:27_________________________________________________tylko nie wiem ,czy do końca tygodnia dam radę bo na pewno dziś i jutro będę bez furmanki :gwizdanie:
m3rvin Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 to nie w sobotę ,.................... [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 11:27_________________________________________________tylko nie wiem ,czy do końca tygodnia dam radę bo na pewno dziś i jutro będę bez furmanki :gwizdanie: co teraz rezają w silniku + 25ps
danielom Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 to nie w sobotę ,.................... [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 11:27_________________________________________________tylko nie wiem ,czy do końca tygodnia dam radę bo na pewno dziś i jutro będę bez furmanki :gwizdanie: I co tam, jest jakiś postęp? Rozmawialem troche w tym temacie, no i nie ma opcji żebyś slyszal sprezyny zaworowe. Panewki mialeś zmieniane na wałku?
Arturoo Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 to nie w sobotę ,.................... [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 11:27_________________________________________________tylko nie wiem ,czy do końca tygodnia dam radę bo na pewno dziś i jutro będę bez furmanki :gwizdanie: co teraz rezają w silniku + 25ps nie ,chce tylko by pracował jak dawniej [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 11:42_________________________________________________ to nie w sobotę ,.................... [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 11:27_________________________________________________tylko nie wiem ,czy do końca tygodnia dam radę bo na pewno dziś i jutro będę bez furmanki :gwizdanie: I co tam, jest jakiś postęp? Rozmawialem troche w tym temacie, no i nie ma opcji żebyś slyszal sprezyny zaworowe. Panewki mialeś zmieniane na wałku? nie chodzi o to ,że je słyszę tylko ,że one nie pracują już tak jak powinny :gwizdanie:, zobaczymy po wymianie ,czy coś się zmieni [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 11:43_________________________________________________ zobaczymy ,czy to będzie to
H4mm3R Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Artur 4U > http://allegro.pl/show_item.php?item=1868715734
m3rvin Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 będzie będzie czy wiesz o tym że my posiadacze Tipa możemy sprawdzić Nm ile silnik wytwarza a co za tym idzie ile mniej/więcej mocy generuje
H4mm3R Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 będzie będzie czy wiesz o tym że my posiadacze Tipa możemy sprawdzić Nm ile silnik wytwarza a co za tym idzie ile mniej/więcej mocy generuje A wiesz na ile to jest miarodajne :gwizdanie: i ma się w stosunku do rzeczywistości :gwizdanie:
m3rvin Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 będzie będzie czy wiesz o tym że my posiadacze Tipa możemy sprawdzić Nm ile silnik wytwarza a co za tym idzie ile mniej/więcej mocy generuje A wiesz na ile to jest miarodajne :gwizdanie: i ma się w stosunku do rzeczywistości :gwizdanie: jak zrobili takie rubryki vcds podczas logowania chyba musi to być miarodajne bo inaczej po co by montowali te wszystkie czujnikiprzecięz skrrzynia na podstawie tych wartości zmienia redukuje biegi
H4mm3R Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 będzie będzie czy wiesz o tym że my posiadacze Tipa możemy sprawdzić Nm ile silnik wytwarza a co za tym idzie ile mniej/więcej mocy generuje A wiesz na ile to jest miarodajne :gwizdanie: i ma się w stosunku do rzeczywistości :gwizdanie: jak zrobili takie rubryki vcds podczas logowania chyba musi to być miarodajne bo inaczej po co by montowali te wszystkie czujnikiprzecięz skrrzynia na podstawie tych wartości zmienia redukuje biegi I sam żeś na to wpad bez pomocy tych z A6klubu
Arturoo Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Artur 4U > http://allegro.pl/show_item.php?item=1868715734 ktoś się napracował [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 11:55_________________________________________________zawsze mówili ,że dobra hamownia tylko prawdę powie :gwizdanie:
danielom Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 nie chodzi o to ,że je słyszę tylko ,że one nie pracują już tak jak powinny :gwizdanie:, zobaczymy po wymianie ,czy coś się zmieni Nie ma takiej możliwości no ale sie przekonasz Co z panewkami ?
Arturoo Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 panewki na wałkach zostały stare ,niby były dobre :gwizdanie:
m3rvin Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 będzie będzie czy wiesz o tym że my posiadacze Tipa możemy sprawdzić Nm ile silnik wytwarza a co za tym idzie ile mniej/więcej mocy generuje A wiesz na ile to jest miarodajne :gwizdanie: i ma się w stosunku do rzeczywistości :gwizdanie: jak zrobili takie rubryki vcds podczas logowania chyba musi to być miarodajne bo inaczej po co by montowali te wszystkie czujnikiprzecięz skrrzynia na podstawie tych wartości zmienia redukuje biegi I sam żeś na to wpad bez pomocy tych z A6klubu ja som mądraliński myslisz że yny tyś je taki mądry --- chciołbyś Artur 4U > http://allegro.pl/show_item.php?item=1868715734 ktoś się napracował [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 11:55_________________________________________________zawsze mówili ,że dobra hamownia tylko prawdę powie :gwizdanie: jak będziesz mioł gotowe mogymy se wybrać i ogarnąć ile kucyków zostało w stadzie
Rekomendowane odpowiedzi