Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli mówimy o tych półksiężycach co dociskają wałki do głowicy :gwizdanie: :wink4:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panewki na wałkach zostały stare ,niby były dobre :gwizdanie:

I ja obstawiam ten temat.

Opublikowano

będzie będzie :wink4:

czy wiesz o tym że my posiadacze Tipa możemy sprawdzić Nm ile silnik wytwarza a co za tym idzie ile mniej/więcej mocy generuje

A wiesz na ile to jest miarodajne :gwizdanie: i ma się w stosunku do rzeczywistości :gwizdanie:

jak zrobili takie rubryki vcds podczas logowania chyba musi to być miarodajne bo inaczej po co by montowali te wszystkie czujniki

przecięz skrrzynia na podstawie tych wartości zmienia redukuje biegi

I sam żeś na to wpad :decayed: bez pomocy tych z A6klubu :decayed:

ja som mądraliński :tongue4:

myslisz że yny tyś je taki mądry :no: --- chciołbyś

Jakbyś miał sprawne łapki to byś mógł naprawiać te skrzynie :gwizdanie:

ktoś się napracował :rolleyes::)[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 11:55_________________________________________________zawsze mówili ,że dobra hamownia tylko prawdę powie :gwizdanie: :wink4:

jak będziesz mioł gotowe mogymy se wybrać i ogarnąć ile kucyków zostało w stadzie :wink4:

Nm to nie kucyki smerfie :gwizdanie:

Opublikowano

ani nie gadaj -panewka jak pytałem to kupa kasy

Opublikowano

panewki na wałkach zostały stare ,niby były dobre :gwizdanie:

I ja obstawiam ten temat.

A co mają panefki do stukania :gwizdanie:

Opublikowano

wiem że Nm to nie kucyki dlatego napisałem że możesz mniej/wiecej wywnioskować jaka moc jest - ale to jest mało miarodajne

za to Nm w vcds muszą być miarodajne..

ja gdybych był sprawny to bych nawet Tobie auto zrobił :)

Opublikowano

jesli bedzie przytarta i nie bedzie miala odpowiedniej droznosci to nie bedzie dopuszczac oliwy pod wysokim cisnieniem do hydroregulatora i bedzie glosniej chodzic.

Opublikowano

mówimy o tym samym !!!!!!!!!!!!!!!???????????????????

to są te półksiężyce ,mocowane 2 śrubami każdy do głowicy ?????????? jest i ch bodajże 4 na każdy wałek[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 12:14_________________________________________________bo juz zglupialem :confused4:

Opublikowano

jesli bedzie przytarta i nie bedzie miala odpowiedniej droznosci to nie bedzie dopuszczac oliwy pod wysokim cisnieniem do hydroregulatora i bedzie glosniej chodzic.

Dlatego fachowe oko co się na tym zna oglądało panewki i gdyby były wytarte to by zaleciło je wymienić :cool1:Daniel mechanior z Ciebie ?

Opublikowano

Dlatego fachowe oko co się na tym zna oglądało panewki i gdyby były wytarte to by zaleciło je wymienić :cool1:Daniel mechanior z Ciebie ?

ten co nie potrafi odpowietrzyć silnika?

Szkołe taka skonczylem ale nie pracuje w zawodzie :)

Opublikowano

mówimy o tym samym !!!!!!!!!!!!!!!???????????????????

to są te półksiężyce ,mocowane 2 śrubami każdy do głowicy ?????????? jest i ch bodajże 4 na każdy wałek[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 12:14_________________________________________________bo juz zglupialem :confused4:

Panewki na wałkach rozrządu, takie blaszki z dziurką. [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 12:18_________________________________________________

ten co nie potrafi odpowietrzyć silnika?

Nie tylko ten :cool1:

Opublikowano

nie wypowiem się bo z tym zaufaniem to też róóóóóóóóóóóóóóóżnie bywa :cool1:

Opublikowano

ja nie :no:

Opublikowano

poprosze dzisiaj jak bede odstawial auto :embarrassed:

Opublikowano

:facepalm: :facepalm: to zacznij od tego

4 miesiące auto naprawia i dzisiaj mu to mówisz :wallbash::facepalm:

Opublikowano

tylko ,czy ja mam sie na tym k.... znac ?

normalnie mi rece opadaja :gwizdanie:

Opublikowano

:facepalm: :facepalm: to zacznij od tego

4 miesiące auto naprawia i dzisiaj mu to mówisz :wallbash::facepalm:

Takich wlasnie fachowcow sie poleca :gwizdanie:

Opublikowano

tylko ,czy ja mam sie na tym k.... znac ?

normalnie mi rece opadaja :gwizdanie:

musisz nowe se kupic pojezdzic z rok i znow nowe se kupic i tak ........, to wtedy nie będziez mieć problemów, bo gwarancja będzie :decayed: