Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

goń sie :decayed:

No i zaś po spocie nowy zderzak :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 15:25_________________________________________________

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Artur powiedziałeś mi z grubsza jak było, o szczegóły nie pytałem bo byłeś wkr... może faktycznie Michał dał d*py przy tym 2.5TDI. Ma prawo coś takiego się zdarzyć... ja już więcej nic nie wnoszę w temat, oby po wizycie u Wojtka auto grało Ci jak ma :cool1:[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 16:55_________________________________________________Zaraz siemian wszystko skomentuje... :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 16:59_________________________________________________Robert 7M0 919 376 35zl :cool1:

Opublikowano

W wypadku Artura przy wymianie wałków koniecznie panewki, to że stare wyglądały dobrze to nic ale były już wytarte na starym wałku.

Żeby jednak nie było że zepsute to te stare panewki w miarę się spasowały z nowymi wałkami bo nie świeciło Arturowi ciśnienie oleju, no chyba że wystąpiła gorsza sprawa zatkane otwory smarujące w starych panewkach.

Wszystko w temacie.

Opublikowano

Artur to kiedy to odbierasz auto :?: :embarrassed:

Opublikowano

Zaraz siemian wszystko skomentuje... :gwizdanie:

A łon co wyrocznia, czy ki co :?:

Opublikowano

Zaraz siemian wszystko skomentuje... :gwizdanie

A łon co wyrocznia, czy ki co :?:

Dużo gupot pisze a widziałem że tu zaglądał :gwizdanie:

Opublikowano

Aaaaaaa :decayed:

Opublikowano

Robert 7M0 919 376 35zl :cool1:

Yno ~ 10% taniej :mysli::thumbdown:

[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 19:15_________________________________________________

No niezły ten Pepik ... Wiesiek Ty też tak potrafisz ? :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Robert 7M0 919 376 35zl :cool1:

Yno ~ 10% taniej :mysli::thumbdown:

Bo 70% do mnie :decayed::polew: :polew:

Opublikowano

:baseball: :baseball: :baseball:

Ale jaja , zrobiłem dziś reset komórce i zapomniałem zrobić kopię zapasową kontaktów :polew::kox:

Opublikowano

Zadzwoń do Protona z Bielska i zapytaj ile na telefonie Michał z nim siedział ........ ,zadzwoń do Dimana i też możesz zapytać ile z chłopakiem o nicku OKO Michał również gadał na temat problemu.

muszę przyznać, że chłopak się trochę na dzwonił, żeby załatwić z tym swoim wozidłem sam z nim siedziałem w tym garażu do bodajże 1.00 w nocy :gwizdanie:

Opublikowano

:baseball: :baseball: :baseball:

Ale jaja , zrobiłem dziś reset komórce i zapomniałem zrobić kopię zapasową kontaktów :polew::kox:

tylko głupek cieszy się ze swej głupoty :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Zadzwoń do Protona z Bielska i zapytaj ile na telefonie Michał z nim siedział ........ ,zadzwoń do Dimana i też możesz zapytać ile z chłopakiem o nicku OKO Michał również gadał na temat problemu.

muszę przyznać, że chłopak się trochę na dzwonił, żeby załatwić z tym swoim wozidłem sam z nim siedziałem w tym garażu do bodajże 1.00 w nocy :gwizdanie:

pamiętam :wink4::good::notworthy:

Opublikowano

auto oddałem, teraz tylko czekam na info

Opublikowano

jakbys cos potrzebowal to pamietaj :hi: i juz jestem :)

Opublikowano

mam nadzieję ,że rozkminią problem i będzie :good:[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 00:20_________________________________________________

:hi:

Opublikowano
:hi: :hi: