Polko_V Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 tomasz pisal, ze ktos mu wyskoczyl, co za ch*jisko i zapewne sie potem gapil jak wol na malowane wrota [br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 17:58_________________________________________________lampionka by postawil za mohera i by dalej pojechal :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zawsze mógł mochera rozjechać Ale wtedy jakby miał kogoś na sumieniu może by już troszkę zmądrzał za kierownicą :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 ahh...gdybamy :gwizdanie: a moze jest calkiem inna wersja
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 ahh...gdybamy :gwizdanie: a moze jest calkiem inna wersja Może mocher by do auta wskoczył na Kasie
Pretor Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Tomek chodzi o Artura (Arturoo)? Teraz z nim gadałem i był w szoku jak się go zapytałem czy miał wypadek . Nie miał żadnego wypadku ani stłuczki, właśnie jedzie świecić.
ROBERT Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Tomek pojebały Ci się chyba daty , dziś nie jest 1 kwiecień tylko 1 listopad
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Tomek chodzi o Artura (Arturoo)? Teraz z nim gadałem i był w szoku jak się go zapytałem czy miał wypadek . Nie miał żadnego wypadku ani stłuczki, właśnie jedzie świecić. Ty też zawsze musisz popsuć ciekawą rozmowę i tak się tu nic nie dzieje :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Tomek chodzi o Artura (Arturoo)? Teraz z nim gadałem i był w szoku jak się go zapytałem czy miał wypadek . Nie miał żadnego wypadku ani stłuczki, właśnie jedzie świecić. :?: tomaszzzz...propagande siejesz
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 A tak poza tym Pretor, trzeba moje turbulum obejrzeć, bo coś kapie z niej oliwa [br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 18:18_________________________________________________ :?: tomaszzzz...propagande siejesz nic z tych rzeczy :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 tak sie zastanawiam jaka mine musial miec Artur :polew:
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 tak sie zastanawiam jaka mine musial miec Artur :polew: gorzej jak poczyta jak po nim Robert jechał :polew:
ROBERT Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 gorzej jak poczyta jak po nim Robert jechał :polew: Ja Gdzie
Polko_V Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 tak sie zastanawiam jaka mine musial miec Artur :polew: gorzej jak poczyta jak po nim Robert jechał :polew: :laghing2: :laghing2: bedzie bejsbolowanie i biczowanie
ROBERT Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Tomek nie chcesz się ściepać i kupić na spółę DG #901 1 galon ? Wyszło by 1.9 litra za ~ 70 zł = ~ 50 myć [br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 18:29_________________________________________________ :laghing2: :laghing2: bedzie bejsbolowanie i biczowanie
Polko_V Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 mam takie zapytanie...bo ostanio jak w sobote umylem auto i dopiero w pon go chcialem odpalic to musilem go heblowac okolo pol minuty i tak jakby mi chwytal tylko na jeden gar. Czy to moze byc tez wina urwanych kabelkow z czujnika temp paliwa :?:[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 18:30_________________________________________________robert. i tomek macie smykalke do tego...czym fajnie i w miare tanio zabezpieczyc lakier na zime, bo strasznie matowy jest to te moje na swiezo spikniete felgi ladniej wygladaja :?: :?: :?:
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 mam takie zapytanie...bo ostanio jak w sobote umylem auto i dopiero w pon go chcialem odpalic to musilem go heblowac okolo pol minuty i tak jakby mi chwytal tylko na jeden gar. Czy to moze byc tez wina urwanych kabelkow z czujnika temp paliwa :?: jak masz urwane kabelki to by tak cały czas robił, może już masz po prostu świeczki do wymiany. robert. i tomek macie smykalke do tego...czym fajnie i w miare tanio zabezpieczyc lakier na zime, bo strasznie matowy jest to te moje na swiezo spikniete felgi ladniej wygladaja :?: :?: :?: Robert Ci powie, co i jak
Polko_V Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 nie nie, swieczki wymienione, wiec to odpada i zadnych bledow tylko ten czujnik pisali tez o jakims zaworku zwrotnym moze poprostu paliwo mi sie cofa, tylko gdzie go szukac [br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 18:37_________________________________________________a zapowietrzony tez nie jest bo babelkow powietrza nie ma
danielom Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Artur nie ma nieciekawej miny tylko jest wkurwiony ze ktos takie pierdoly opowiada a pozniej dostaje kilka telefonow co sie stalo itd. Nastepnym razem bym sie zastanowil Tomaszu, trza znać jakis umiar.
Polko_V Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Artur nie ma nieciekawej miny tylko jest wkurwiony ze ktos takie pierdoly opowiada a pozniej dostaje kilka telefonow co sie stalo itd. Nastepnym razem bym sie zastanowil Tomaszu, trza znać jakis umiar. nie odnosnie tej wypowiedzi... tyko osoby co jest ... WITAM
danielom Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 :hi: jak tam? szukaj slupka do afna
Rekomendowane odpowiedzi