wiesiek3d Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 W Polsce nie ma za free, tylko jak się kogoś da wywalić Dokładnie , w Polsce to za free ew. można wp***dol dostać Nie bardzo też za darmo nie leją
A-rek Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 Artur ty mosz B5 przeca czyli do ojcowozu do ojca domyślam się że ojciec nie pali aktualnych hamulców więc po co sobie robić niepotrzebne wydatki :?: (koszt jarzm i większych tarcz)
m3rvin Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Artur ty mosz B5 przeca czyli do ojcowozu do ojca na przodek mu wrzuć wentylowane+ nawiercane zadek to co w serii chyba że ty mosz żyłka kierowcy po tacie i on jezdzi tak jak ty to tak jak H4mm3r wrzuc 320/288
badboy Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 W Polsce nie ma za free, tylko jak się kogoś da wywalić Dokładnie , w Polsce to za free ew. można wp***dol dostać Nie bardzo też za darmo nie leją ciągnie od sąsiada
A-rek Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 W Polsce nie ma za free, tylko jak się kogoś da wywalić Dokładnie , w Polsce to za free ew. można wp***dol dostać Nie bardzo też za darmo nie leją dokładnie, bo jak wleją to też opie*lą cię na pare zł
Arturoo Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Artur ty mosz B5 przeca czyli do ojcowozu do ojca domyślam się że ojciec nie pali aktualnych hamulców więc po co sobie robić niepotrzebne wydatki :?: (koszt jarzm i większych tarcz) :gwizdanie: ...........chyba że ty mosz żyłka kierowcy po tacie i on jezdzi tak jak ty to tak jak H4mm3r wrzuc 320/288 Krzychu za mnie odpowiedział [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 22:34_________________________________________________ W Polsce nie ma za free, tylko jak się kogoś da wywalić Dokładnie , w Polsce to za free ew. można wp***dol dostać Nie bardzo też za darmo nie leją ciągnie od sąsiada tylko mnie nie sypnij
badboy Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Artur ty mosz B5 przeca czyli do ojcowozu do ojca domyślam się że ojciec nie pali aktualnych hamulców więc po co sobie robić niepotrzebne wydatki :?: (koszt jarzm i większych tarcz) :gwizdanie: ...........chyba że ty mosz żyłka kierowcy po tacie i on jezdzi tak jak ty to tak jak H4mm3r wrzuc 320/288 Krzychu za mnie odpowiedział rajdowcy z jastrzębia
badboy Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Choć badboy i za darmo łapnie jeszcze sie nie zdarzyło :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 pierwsza kraksa w wieku 13 lat na szutrowej drodze
wiesiek3d Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Choć badboy i za darmo łapnie jeszcze sie nie zdarzyło :gwizdanie: Pomyśli się
ROBERT Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 A po co nawiercane ? Według mnie jeżeli to ma być dla ojca to kup zwykłe gładkie OZ lub Ferodo + klocki Ferodo Premier Odradzam tarcze ATE Power Disk [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 22:37_________________________________________________ Choć badboy i za darmo łapnie :polew:
Arturoo Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Artur ty mosz B5 przeca czyli do ojcowozu do ojca domyślam się że ojciec nie pali aktualnych hamulców więc po co sobie robić niepotrzebne wydatki :?: (koszt jarzm i większych tarcz) :gwizdanie: ...........chyba że ty mosz żyłka kierowcy po tacie i on jezdzi tak jak ty to tak jak H4mm3r wrzuc 320/288 Krzychu za mnie odpowiedział rajdowcy z jastrzębia Choć badboy i za darmo łapnie jeszcze sie nie zdarzyło :gwizdanie: Pomyśli się :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 Artur ty mosz B5 przeca czyli do ojcowozu do ojca domyślam się że ojciec nie pali aktualnych hamulców więc po co sobie robić niepotrzebne wydatki :?: (koszt jarzm i większych tarcz) :gwizdanie: ...........chyba że ty mosz żyłka kierowcy po tacie i on jezdzi tak jak ty to tak jak H4mm3r wrzuc 320/288 Krzychu za mnie odpowiedział no to niech ojciec zainwestuje w porządne tarcze, najlepiej nacinane tak aby szybciej pozbywać się gazów powstałych między klockami i tarczą, a napewno ich nie spali. no chyba że ma takie felgi z pod których chce pokazać czerwone 6-cio tłoczkowe zaciski :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Choć badboy i za darmo łapnie jeszcze sie nie zdarzyło :gwizdanie: Pomyśli się
Arturoo Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 A po co nawiercane ? Według mnie jeżeli to ma być dla ojca to kup zwykłe gładkie OZ lub Ferodo + klocki Ferodo Premier Odradzam tarcze ATE Power Disk na pewno będą gładkie
badboy Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 A po co nawiercane ? Według mnie jeżeli to ma być dla ojca to kup zwykłe gładkie OZ lub Ferodo + klocki Ferodo Premier Odradzam tarcze ATE Power Disk [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 22:37_________________________________________________ Choć badboy i za darmo łapnie :polew: az Cie nie roztargo [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 22:39_________________________________________________ Choć badboy i za darmo łapnie jeszcze sie nie zdarzyło :gwizdanie: Pomyśli się chcesz dociągnyć do rynty to nie mądruj
A-rek Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 A po co nawiercane ? do szybszego schładzania tarcz :gwizdanie:
badboy Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 a ty śmieszek na l4 i piwo ciągniesz ?
Rekomendowane odpowiedzi