H4mm3R Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 co do reszty opini o spocie wypowiem się wieczorem po robocie ale powiem tylko jedno co teraz ślina przynosi mi na język, nikt nikogo nie zmusza aby jeżdził na spoty jeśli mu się nie podoba i tyle. Spoty Rybnickie są nie od dziś i jakoś zeszłą zime daliśmy rade więc ludzie dajcie na luz :!: w Rybniku jest również mnóstwo knajp gdzie można usiąść i coś zjeść więc zamiast marudzić możecie sami pomyśleć. no chyba że wy liczycie że to ja będę non stop wymyślał co gdzie i jak. ja z knajp odpadam więc ich nawet nie proponuje. do wieczora...... To dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Już wieczór a właściwie noc, no to 1 2 3 W taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie policzę, Ciebie wołam ale cisza i pustka dookoła. AMEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Już wieczór a właściwie noc, no to 1 2 3 W taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie policzę, Ciebie wołam ale cisza i pustka dookoła. AMEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Już wieczór a właściwie noc, no to 1 2 3 W taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie policzę, Ciebie wołam ale cisza i pustka dookoła. AMEN podziel się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 No to my pogadali jak zaraz trzeba iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 obiboki dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 obiboki dzięki za spota Co żona dała na 10 min kompa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Tomek co do specyfiku do felg , wg, mnie KICHA KWAS , KWAS i jeszcze raz KWAS , a nie na tym to polega :gwizdanie: koło IronX to nawet nie stało Następnym razem możecie zrobić sobie zrzutę i spróbować na prawdę dobrego specyfiku ( i przede wszystkim wolnego od kwasów/bezpiecznego dla felg ) http://all4auto.pl/valetpro-bliberry-wheel-cleaner-5l-skuteczny-koncentrat-do-mycia-felg-p37.html ew. http://all4auto.pl/valetpro-bliberry-wheel-cleaner-skuteczny-koncentrat-do-mycia-felg-1l-p38.html lub http://all4auto.pl/valetpro-blue-gel-wheel-cleaner-5l-zel-do-czyszczenia-felg-p35.html ew. http://all4auto.pl/valetpro-blue-gel-wheel-cleaner-1l-zel-do-czyszczenia-felg-p36.html [br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 21:15_________________________________________________ Co żona dała na 10 min kompa :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Następnym razem możecie zrobić sobie zrzutę i spróbować na prawdę dobrego specyfiku ( i przede wszystkim wolnego od kwasów/bezpiecznego dla felg ) http://all4auto.pl/valetpro-bliberry-wheel-cleaner-5l-skuteczny-koncentrat-do-mycia-felg-p37.html ew. http://all4auto.pl/valetpro-bliberry-wheel-cleaner-skuteczny-koncentrat-do-mycia-felg-1l-p38.html lub http://all4auto.pl/valetpro-blue-gel-wheel-cleaner-5l-zel-do-czyszczenia-felg-p35.html ew. http://all4auto.pl/valetpro-blue-gel-wheel-cleaner-1l-zel-do-czyszczenia-felg-p36.html Zaraz trzeba było takie coś kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Zaraz trzeba było takie coś kupić Ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 spam nadrobiony co do kompa to dopiero do domu ściagnąłem widzę że pojechaliście po spocie ja zostawię to bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 spam nadrobiony co do kompa to dopiero do domu ściagnąłem widzę że pojechaliście po spocie ja zostawię to bez komentarza A Ty gdzie byłeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 odradzam preparaty do felg najlepszy sposób to wypastowanie i częste mycie :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 21:25_________________________________________________ spam nadrobiony co do kompa to dopiero do domu ściagnąłem widzę że pojechaliście po spocie ja zostawię to bez komentarza A Ty gdzie byłeś :?: a co książkę piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 odradzam preparaty do felg najlepszy sposób to wypastowanie i częste mycie :gwizdanie: Bez kwasowymi możesz myć i dwa razy dziennie i nic się nie stanie , ale ten od Tomka to KWAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 odradzam preparaty do felg najlepszy sposób to wypastowanie i częste mycie :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 21:25_________________________________________________ spam nadrobiony co do kompa to dopiero do domu ściagnąłem widzę że pojechaliście po spocie ja zostawię to bez komentarza A Ty gdzie byłeś :?: a co książkę piszesz No to co się przypierdalasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 odradzam preparaty do felg najlepszy sposób to wypastowanie i częste mycie :gwizdanie: Bez kwasowymi możesz myć i dwa razy dziennie i nic się nie stanie , ale ten od Tomka to KWAS po co w takim razie używać bezkwasowych :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 21:28_________________________________________________ odradzam preparaty do felg najlepszy sposób to wypastowanie i częste mycie :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 21:25_________________________________________________ spam nadrobiony co do kompa to dopiero do domu ściagnąłem widzę że pojechaliście po spocie ja zostawię to bez komentarza A Ty gdzie byłeś :?: a co książkę piszesz No to co się przypierdalasz wyrażaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Spokój :tongue4: :tongue4: no to czas na mnie bo chyba 10 min już przeleciało :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 po co w takim razie używać bezkwasowych :gwizdanie: Po to , żeby przed woskiem dobrze domyć felgi , potem IronX , glinka , IPA i wosk Kwasowe zeżrą raz dwa lakier z felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Idę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi