andy_sky Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 :hi: no Robercie...mam L4 co najmniej do konca nastepnego tygodnia :gwizdanie: Na tego palucha ? [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 20:23_________________________________________________ czyli spot w starym miejscu o 17:00, a potem do Sękatej tak :?: No tak właśnie myślałem , przez to zamówiłem na 18:00 robimy jakieś zapisy kto będzie czy nie :?: bo nie wiem co w sytuacji jak chętnych do Sękatej będzie z 15 osób No ja się z Marzeną piszę jak co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Daniel chyba tez odpada...cos pisal w robocie bedzie Dokładnie no Robercie...mam L4 co najmniej do konca nastepnego tygodnia Lebers :hi: no Robercie...mam L4 co najmniej do konca nastepnego tygodnia :gwizdanie: Na tego palucha ? [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 20:23_________________________________________________ czyli spot w starym miejscu o 17:00, a potem do Sękatej tak :?: No tak właśnie myślałem , przez to zamówiłem na 18:00 robimy jakieś zapisy kto będzie czy nie :?: bo nie wiem co w sytuacji jak chętnych do Sękatej będzie z 15 osób No ja się z Marzeną piszę jak co nie na palucha... tylko na kregoslup a dokladniej stawy biodrowe i krzyzowe czy jakos tak, na przeswietlenie i potem zas do dokorki, ktora nie byla zadowolona z tego z czym przyszlem ze tak pozno :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Na prześwietleniu i tak nic nie znajdzie Jak już to MRI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 hmm...jak tak mowisz...zobaczy sie ale dzis musze sie polozyc juz bo 3h spalem dobranoc ide wziasc prochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 http://www.sadistic.pl/sztuczka-vt93071.htm :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Robert :notworthy: I spadam narka My z Basią też chcemy iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Robert :notworthy: Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ale lecicie z tym koksem-spamem [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 21:00_________________________________________________Daniel gratki :> Masz następny powód do stawiania Ino kto to wypije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ino kto to wypije Damy rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ino kto to wypije Damy rady o to sie nie trzeba martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ino kto to wypije Damy rady Na placu?,na mrozie? :decayed: :decayed: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Na placu?,na mrozie? :decayed: :decayed: :gwizdanie: No a jak , a później do "Sękatej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 leca do roboty narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 leca do roboty narka Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 nie na palucha... tylko na kregoslup a dokladniej stawy biodrowe i krzyzowe czy jakos tak, na przeswietlenie i potem zas do dokorki, ktora nie byla zadowolona z tego z czym przyszlem ze tak pozno :gwizdanie: stawy krzyżowo-biodrowe Na prześwietleniu i tak nic nie znajdzie Jak już to MRI tu bywa różnie [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 00:41_________________________________________________ http://www.sadistic.pl/sztuczka-vt93071.htm :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Ale zmarzłem w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi