dydo85 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 o widze spoty zawieszone, ja chyba w zyciu na niego nie dotre
ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 o widze spoty zawieszone, ja chyba w zyciu na niego nie dotre Chyba je odwiesimy , ale jak obiecasz , że przyjedziesz :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 22:28_________________________________________________ Piją i nie ma ICH ,ja piję i jestem, i CO :?: Ja jestem Czytam se dalej o olejach
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 o widze spoty zawieszone, ja chyba w zyciu na niego nie dotre A przeczytałeś zaległe posty :?: Prezes wrócił to może zmieni decyzję, ja sam mam taką nadzieję, no bo inaczej [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 22:32_________________________________________________ Czytam se dalej o olejach No i po co jak i tak kupisz Motul, z innych ja preferuję Shella
ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 A przeczytałeś zaległe posty :?: Prezes wrócił to może zmieni decyzję, ja sam mam taką nadzieję, no bo inaczej Wiesiek pamiętaj , że teraz masz b. ważny głos (1 z 3 ) [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 22:37_________________________________________________ No i po co jak i tak kupisz Motul, z innych ja preferuję Shella Najprawdopodobniej będzie to "Motul X-Clean C3 5W40" zamiast "Motul Specific 505.01 5W40" ale jakbym nie potrzebował 505.01 - jakie są oleje
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 A przeczytałeś zaległe posty :?: Prezes wrócił to może zmieni decyzję, ja sam mam taką nadzieję, no bo inaczej Wiesiek pamiętaj , że teraz masz b. ważny głos (1 z 3 ) Czytałem, ale wiesz ja się nie wpierdalam , mogę doradzić pomóc w miarę możliwości i wiadomości (niewielkich), i tak nazywają mnie marudą.
ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Czytałem, ale wiesz ja się nie wpierdalam , mogę doradzić pomóc w miarę możliwości i wiadomości (niewielkich), i tak nazywają mnie marudą. teraz masz się "wp***dalać"
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Najprawdopodobniej będzie to "Motul X-Clean C3 5W40" zamiast "Motul Specific 505.01 5W40" ale jakbym nie potrzebował 505.01 - jakie są oleje :slina Robert , jedno i tylko jedno >>>>>>DOBRY Te wychwalania też są d*pę warte. Pisałem że nalatałem od nowości 100 kkm i zero brania, a olej kupowany w realu i był to Lotos semi Czytałem, ale wiesz ja się nie wpierdalam , mogę doradzić pomóc w miarę możliwości i wiadomości (niewielkich), i tak nazywają mnie marudą. teraz masz się "wp***dalać" Na pewno chcecie, mi w robocie powiedzieli że dobrze że nie jestem sztygarem
ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Na pewno chcecie, mi w robocie powiedzieli że dobrze że nie jestem sztygarem chcemy , chcemy , chcemy !!!
wiesiek3d Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Na pewno chcecie, mi w robocie powiedzieli że dobrze że nie jestem sztygarem chcemy , chcemy , chcemy !!! Bo u mnie nie ma przegięć ,jest zaufanie, i zawsze każdy ma 3 życia, taki Quake, za to potem :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 23:02_________________________________________________Spadam narka Jutro jak prezes się obudzi to mnie pojedzie
ROBERT Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Bo u mnie nie ma przegięć ,jest zaufanie, i zawsze każdy ma 3 życia, taki Quake, za to potem :gwizdanie: :polew: Spadam narka Jutro jak prezes się obudzi to mnie pojedzie Za co ? Wiesiek trza być twardym a nie miętkim Nara ja też spadam
ROBERT Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 fajne knify znalazłem gdzieś w Polszy : i gdzieś w "Europie" : OT taki przykład
blant88 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 wróciłem akurat z kina "Saga 'Zmierzch': Przed świtem. Część 1"
A-rek Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 z rana o widze spoty zawieszone, ja chyba w zyciu na niego nie dotre to już teraz ci powiem że na 26 listopada nic nie planuj Jutro jak prezes się obudzi to mnie pojedzie za co aaa, jak dzisiaj stoisz z czasem :?: :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 aaa, jak dzisiaj stoisz z czasem :?: :gwizdanie No niestety Arku ale dzisiaj maluję pokój
A-rek Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 aaa, jak dzisiaj stoisz z czasem :?: :gwizdanie No niestety Arku ale dzisiaj maluję pokój a do mnie zaraz goście wpadną więc luzik kurde te weekendy za szybko lecą
Rekomendowane odpowiedzi