blant88 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 kaj żeś był jak cie nie było :gwizdanie: u babyyy hyhy...
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 kaj żeś był jak cie nie było :gwizdanie: u babyyy hyhy... u baby siedzisz a tu takie rzeczy się dzieją [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 23:55_________________________________________________dobra spadam spać nara panowie
wiesiek3d Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Pieronskie rybnicki spamery kaj je mod coby z nimi zrobiyl pozondek. Tylko człowiek wyrwie się do świata a tu wariactwo no no Seves masz już sprzęt :?: Robert Arek ja nie widzę problemu z flaszka a WY
ROBERT Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Dobry śpiochy [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 07:59_________________________________________________ Robert Arek ja nie widzę problemu z flaszka a WY Ale lepiej było by w sobotę ... chyba że zrobimy EXTRA SPOT w sobotę dla "najlepszych z najlepszych"
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Dobry śpiochy [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 07:59_________________________________________________ Robert Arek ja nie widzę problemu z flaszka a WY Ale lepiej było by w sobotę ... chyba że zrobimy EXTRA SPOT w sobotę dla "najlepszych z najlepszych" :hi: godosz o dzisiejszej sobocie
wiesiek3d Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 z zagranicy Dobry śpiochy [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 07:59_________________________________________________ Robert Arek ja nie widzę problemu z flaszka a WY Ale lepiej było by w sobotę ... chyba że zrobimy EXTRA SPOT w sobotę dla "najlepszych z najlepszych" :hi: godosz o dzisiejszej sobocie No bez jaj
Gość angry Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 dobre rano ja jestem za opcją niedzielną bo w sobotę to przeważnie goście się przypałetują (gość w dom,Bóg wie po co)
wiesiek3d Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 dobre rano ja jestem za opcją niedzielną bo w sobotę to przeważnie goście się przypałetują (gość w dom,Bóg wie po co) Z rana wychodzisz i po problemie :polew:
Gość angry Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 tylko gdzie się tułać Wiesiek nie widziałeś tam jakieś A3 mój fater chce kupić tak do 30 koła
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Robert Arek ja nie widzę problemu z flaszka a WY ja tym bardziej nie widze ... chyba że zrobimy EXTRA SPOT w sobotę dla "najlepszych z najlepszych" tylko trzeba pomyslec do jakiej knajpy moglibysmy wniesc wlasne % :gwizdanie: Wiesiek kiedy wracasz :?:
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 :decayed: przeciez to blok od Blant'a pany prawdopodobnie bede mial na handel takie kola bylby ktos chetny :?:
ROBERT Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 godosz o dzisiejszej sobocie dzisiaj nie dam rady mam gości dziś mieć , także możliwe że w domciu coś będzie [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 14:05_________________________________________________ No bez jaj Poczekamy na Wiecha _________________________________________________ Pany kto ma kabel żeby połączyć się z B7 HEX-USB-CAN ????
seves Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 na oszz kur 200strona na pewno specjalnie "uciekłeś" na chwilę :gwizdanie: tez tak mysle :gwizdanie: hehe nie nie jakos z furami tak szperalem szukalem az zasnalem i sie przebudzilem napisalem i po paru sekundach mnie scielo znowu
ROBERT Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Ja mam taki kabel Andy potrzebuje (chyba chce kupić B7 ) , mogę dać mu namiary na Ciebie ? No i chyba program też będzie potrzebował [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 14:27_________________________________________________ no to Andy bedzie mial B7 Wszyscy kurna zmieniajcie no nic trzeba będzie B8 kupić
seves Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Pieronskie rybnicki spamery kaj je mod coby z nimi zrobiyl pozondek. Tylko człowiek wyrwie się do świata a tu wariactwo no no Seves masz już sprzęt :?: Robert Arek ja nie widzę problemu z flaszka a WY Wiesiek nie mam.. dzis bylem ogladac ale nie bardzo ta co sie na nia napialilem tak ;( i poki co nie wiem jeszcze... moze pojade jeszcze ja jutro dokladnie zlustrowac z kompem i wszystkim i sprobuje jeszcze zejsc z ceny.. a co tam masz cos ciekawego na oku? tak najlepiej do40tysi.. _________________________________________________ Pany kto ma kabel żeby połączyć się z B7 HEX-USB-CAN ???? Robert ja mam 908 tylko z moja vista nie chce sie polaczyc i do konca nie wiem czy on w ogole dziala kupilm go a nigdy nie uzylem bo wlasnie chcialem go przetestowac z xp
Rekomendowane odpowiedzi