ROBERT Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Ja nie potrzebuje , Andy do mnie dzwonił że by potrzebował
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Ja mam taki kabel Andy potrzebuje (chyba chce kupić B7 ) , mogę dać mu namiary na Ciebie ? No i chyba program też będzie potrzebował Możesz chyba że seves odpali swój kabel to nie będzie musiał do Zabełkowa specjalnie przyjechać
ROBERT Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Tylko napisz mi nr. na PW bo go wtedy nie zapisałem
blant88 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 :decayed: przeciez to blok od Blant'a Arek miałeś tego nie mówić to miała być niespodzianka bo chciałem was zaprosić
ROBERT Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Arek miałeś tego nie mówić to miała być niespodzianka bo chciałem was zaprosić kiedy
seves Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 no ja mam kabel i plytke.. tylko u mnie to nie ruszylo.. pododbno przez sterowniki... i Krolu mi go mial sprawdzic u siebie tylko ze mu bateria padla w kompie i nie byl w stanie heh wiec chyba juz z 2miechy mam kabel ktory jeszcze nie ruszyl a teraz w ogole bez fury jestem :decayed: przeciez to blok od Blant'a Arek miałeś tego nie mówić to miała być niespodzianka bo chciałem was zaprosić taaaa niespodzianka :gwizdanie: ... zdjecie bylo w sierpniu zrobione i od sierpnia ta niespodzianke planujesz
blant88 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 taaaa niespodzianka :gwizdanie: ... zdjecie bylo w sierpniu zrobione i od sierpnia ta niespodzianke planujesz no bo nie umię tego sam wypić :gwizdanie: i jeszcze zostało :>
seves Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 taaaa niespodzianka :gwizdanie: ... zdjecie bylo w sierpniu zrobione i od sierpnia ta niespodzianke planujesz no bo nie umię tego sam wypić :gwizdanie: i jeszcze zostało :> to sie akurat nie dziwie ze nie umiesz caly rok z Twoich studiow przez rok by chyba nie dal rady :polew: :polew:
blant88 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 :a4fan: :a4fan: hyhy[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 16:09_________________________________________________ tutaj byłem pokonany :polew: [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 16:12_________________________________________________a w Rosji to dopiero są za***iste wesela :polew: [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 16:24_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=Hq9D7srN2fg&feature=related koleś się rozkręcił
seves Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 kurw@#$ ale bym lał tego "tancerza" ja pierd no norlanie by koles lezal i skomlal.... a ruscy to niezla ustawke se na weselu zrobili hehe ten w krate napierdziela raz jednego raz drugiego
ROBERT Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 a w Rosji to dopiero są za***iste wesela :polew: byłem na podobnym i to w Polsce
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 a w Rosji to dopiero są za***iste wesela :polew: byłem na podobnym i to w Polsce no nie zartuj mam nadzieje ze to nie bylo twoje wesele
ROBERT Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 no nie zartuj mam nadzieje ze to nie bylo twoje wesele No moje nie , na moim nikt nie byłby w stanie jeszcze się bić Byłem na podobnym , może nie aż tak się napierdalali ale ... jechali z koksem ostro :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Byłem na podobnym , może nie aż tak się napierdalali ale ... jechali z koksem ostro nie umie sobie tego wyobrazic jak takie cos jest mozliwe
ROBERT Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 2 albo 3 lata temu i to ojciec panny młodej najbardziej "atakował" _________________________________________________ Jak mówiłem na moim weselu wszyscy byli kaput
blant88 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 byłem na podobnym i to w Polsce to przejebane a przynajmniej to było na końcu czy zaraz na początku wesela :?: :>
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 byłem na podobnym i to w Polsce to przejebane a przynajmniej to było na końcu czy zaraz na początku wesela :?: :> ty nie zagaduj tylko mow czy nie potrzebujesz pomocy aby ogarnac te skrzynki z balkonu :?:
ROBERT Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 byłem na podobnym i to w Polsce to przejebane a przynajmniej to było na końcu czy zaraz na początku wesela :?: :> no chyba wiadomo alkohol robi swoje ... co u niektórych :gwizdanie: ... ja mam wręcz przeciwnie , nie jestem do bójki tylko :laghing2: [br] Dopisany: 06 Listopad 2010, 18:40_________________________________________________ ty nie zagaduj tylko mow czy nie potrzebujesz pomocy aby ogarnac te skrzynki z balkonu :?: No właśnie Daniel słyszałem że następny spot najpierw koło Neste a potem u Ciebie :gwizdanie: [br] Dopisany: 06 Listopad 2010, 18:42_________________________________________________Arek jedziesz do BT :?: Wieśka też nakusimy i może jeszcze kogo i "rozjebiemy" tą "STASINDĘ"
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Arek jedziesz do BT :?: Wieśka też nakusimy i może jeszcze kogo i "rozjebiemy" tą "STASINDĘ" no niestety plany mi sie chyba zmienia bardziej mnie ciagnie aby jechac do Worthersee
ROBERT Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Arek jedziesz do BT :?: Wieśka też nakusimy i może jeszcze kogo i "rozjebiemy" tą "STASINDĘ" no niestety plany mi sie chyba zmienia bardziej mnie ciagnie aby jechac do Worthersee uuu... to niestety trzeba będzie Cię zdegradować :gwizdanie: [br] Dopisany: 06 Listopad 2010, 18:56_________________________________________________Tomek a Ty :?: :?: :?:
Rekomendowane odpowiedzi