wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nowa pompa wtryskowa nie ciśnie zupy na wtryski .... :gwizdanie:. Jak nowa może nie ciść
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 No właśnie ....... ,jutro zawożę ją do Boscha na sprawdzenie i ewentualną wymianę.
A-rek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 po szychcie Wiesiek, Robert jak robimy spoty w grudniu :?: następny jak zawsze w drugi weekend, a ten w ostatni weekend odpuszczamu (wypada w sylwestra) :?: Może w grudniu jeden spot 17 lub 18 grudnia też tak myślałem ale to ostatni weekend przed świętami więc pewnie większość będzie go spędzać na zakupach i nie wiem czy nie lepszy będzie tydzień wcześniej Wiesiek ile dałeś za wymiane odmy :?: bo może u mnie też ona cieknie
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 I to nówka pompa :?:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 18:48_________________________________________________ po szychcie Wiesiek ile dałeś za wymiane odmy :?: bo może u mnie też ona cieknie 120 nowa odma z ASO i 40 wymiana, ale jak bym wiedział że to ta dziwka to sam bym ją wymienił
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Po regenerqcji ,nie nowa ,na nową mnie nie stać .
Pretor Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Do całej naprawy jeszcze wymiana pompy Ci doszła ? Co się ze starą stało?
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Do całej naprawy jeszcze wymiana pompy Ci doszła ? Co się ze starą stało? No właśnie :?: aha tam VP44
seves Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Po regenerqcji ,nie nowa ,na nową mnie nie stać . Arturo i tak jesteś jednym z najgogatszych (i pod względem cierpliwości i wydatków na naprawy) ludzi jakich znam kur ileś Ty tam juz teili powymieniał i przypuszczam że w większości przez tych mechaniorów na których trafiłeś
A-rek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 powiem wam że nowy Beetle za***iście się prezentuje na żywo a wnętrze - cudo i ten tył
seves Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 powiem wam że nowy Beetle za***iście się prezentuje na żywo a wnętrze - cudo i ten tył taki bardziej podobny do starego Garbusa jestem ciekawy jak na żywo wyglada no i oczywiście jak będzie wyglądał na 19 czy 20 na glebie gdzieś Ty już go widział :kox: mi osobiście się te stare garbusy mało podobały ale to tylko moje zdanie
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 powiem wam że nowy Beetle za***iście się prezentuje na żywo a wnętrze - cudo i ten tył No to już wiem czym Natalia z córcią będą pomykać po rybolu :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 od dziś stoi u mnie pod budową no ja też uważam, że wygląda jak te stare garbusy, a te poprzednie były takie nijakie[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 19:20_________________________________________________ powiem wam że nowy Beetle za***iście się prezentuje na żywo a wnętrze - cudo i ten tył No to już wiem czym Natalia z córcią będą pomykać po rybolu :gwizdanie: no za 10 lat to kto wie :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 no za 10 lat to kto wie :gwizdanie: Nie bądź taki skromny
A-rek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 narazie udało mi się debet spłacić na koncie, od teraz zaczyna się zarobek
wiesiek3d Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 narazie udało mi się debet spłacić na koncie, od teraz zaczyna się zarobek Dobry jesteś [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 19:40_________________________________________________Spadam narka
A-rek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 ceny aut spadają nimożliwie polifty B5 są już po 13-14 tyś zł, a tu B5 w diesel'u za 6 tyś zł http://otomoto.pl/audi-a4-uwaga-okazja-cenowa-C21967144.html
ROBERT Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 a tu B5 w diesel'u za 6 tyś zł http://otomoto.pl/audi-a4-uwaga-okazja-cenowa-C21967144.html Tak , a widzisz gdzie to auto stoi :gwizdanie: u jakiegoś blacharza , "tak jakby" poducha wymieniona była , przebieg nie podany ... itd. ... :gwizdanie: kto kupi tą okazję nieźle może się zdziwić za niedługo
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 No słynna VP44 . e tam slynna .......po prostu zwykla 059 130 106C kur ileś Ty tam juz teili powymieniał i przypuszczam że w większości przez tych mechaniorów na których trafiłeś chiba ja
m3rvin Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 ale to co pinu nie maja i nie umia pompy zakodowac ? by cisla [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 21:15_________________________________________________nasz zregenerowaną swoją czy kupiłeś nową regenerowaną bo całkiem nowej za 17k pln chyba nie
Rekomendowane odpowiedzi