Kuna Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Seves http://www.cda.pl/video/220013a/V-dla-silowni :polew:
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 A to panowie było tak jak podjeżdżałem pod parking to żadny samochód z nad przeciwka nie jechał no to chce wjechać a tutaj nagle babka z parkingu mi wycofuje więc zatrzymałem się ,a w tym momencie podjechał samochód biały więc się zatrzymał i czekał ,a samochód żółty ominął biały samochód i mnie ale dupek zahaczył tyłem samochodu o mój jeśli nie wymusiłeś i wcześniej tam stałeś zanim ten pozostały biały samochód nadjechał, to nie ma mowy o wymuszeniu, a jak żółty Cię stuknął, no to jakim prawem możesz być winny.
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja bym mandatu nie przyjął i do sądu.
blant88 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 A to panowie było tak jak podjeżdżałem pod parking to żadny samochód z nad przeciwka nie jechał no to chce wjechać a tutaj nagle babka z parkingu mi wycofuje więc zatrzymałem się ,a w tym momencie podjechał samochód biały więc się zatrzymał i czekał ,a samochód żółty ominął biały samochód i mnie ale dupek zahaczył tyłem samochodu o mój jeśli nie wymusiłeś i wcześniej tam stałeś zanim ten pozostały biały samochód nadjechał, to nie ma mowy o wymuszeniu, a jak żółty Cię stuknął, no to jakim prawem możesz być winny. no i przez to sie uśmiałem w radiowozie no ale już po ptokach nic juz teraz nie zrobie i dziwne że on tez nie dostał mandatu
wiesiek3d Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 A to panowie było tak jak podjeżdżałem pod parking to żadny samochód z nad przeciwka nie jechał no to chce wjechać a tutaj nagle babka z parkingu mi wycofuje więc zatrzymałem się ,a w tym momencie podjechał samochód biały więc się zatrzymał i czekał ,a samochód żółty ominął biały samochód i mnie ale dupek zahaczył tyłem samochodu o mój jeśli nie wymusiłeś i wcześniej tam stałeś zanim ten pozostały biały samochód nadjechał, to nie ma mowy o wymuszeniu, a jak żółty Cię stuknął, no to jakim prawem możesz być winny. no i przez to sie uśmiałem w radiowozie no ale już po ptokach nic juz teraz nie zrobie i dziwne że on tez nie dostał mandatu No bo winny jest tylko jeden, w tym wypadku Ty bo przyjąłeś mandat ;([br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 18:00_________________________________________________ Seves http://www.cda.pl/video/220013a/V-dla-silowni :polew: Jak wróci Seves to wyłączy ESP stanie na twojej twarzy i i ją zroluje :polew:
blant88 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 A to panowie było tak jak podjeżdżałem pod parking to żadny samochód z nad przeciwka nie jechał no to chce wjechać a tutaj nagle babka z parkingu mi wycofuje więc zatrzymałem się ,a w tym momencie podjechał samochód biały więc się zatrzymał i czekał ,a samochód żółty ominął biały samochód i mnie ale dupek zahaczył tyłem samochodu o mój jeśli nie wymusiłeś i wcześniej tam stałeś zanim ten pozostały biały samochód nadjechał, to nie ma mowy o wymuszeniu, a jak żółty Cię stuknął, no to jakim prawem możesz być winny. no i przez to sie uśmiałem w radiowozie no ale już po ptokach nic juz teraz nie zrobie i dziwne że on tez nie dostał mandatu No bo winny jest tylko jeden, w tym wypadku Ty bo przyjąłeś mandat ;( no fakt ale jakbym jeszcze w sądzie przegrał to dopiero kosztów sobie narobię bo kundle były za tym kolesiem a oni też musieliby być na rozprawie i zamyka sie koło
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 A to panowie było tak jak podjeżdżałem pod parking to żadny samochód z nad przeciwka nie jechał no to chce wjechać a tutaj nagle babka z parkingu mi wycofuje więc zatrzymałem się ,a w tym momencie podjechał samochód biały więc się zatrzymał i czekał ,a samochód żółty ominął biały samochód i mnie ale dupek zahaczył tyłem samochodu o mój jeśli nie wymusiłeś i wcześniej tam stałeś zanim ten pozostały biały samochód nadjechał, to nie ma mowy o wymuszeniu, a jak żółty Cię stuknął, no to jakim prawem możesz być winny. no i przez to sie uśmiałem w radiowozie no ale już po ptokach nic juz teraz nie zrobie i dziwne że on tez nie dostał mandatu No bo winny jest tylko jeden, w tym wypadku Ty bo przyjąłeś mandat ;([br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 18:00_________________________________________________ Seves http://www.cda.pl/video/220013a/V-dla-silowni :polew: Jak wróci Seves to wyłączy ESP stanie na twojej twarzy i i ją zroluje :polew: na brak wyobraźni w Twoim wieku nie masz co narzekać Wieśku, odnośnie tego esp :decayed:
Kuna Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Wiesiu nie sądzę, pracuję w służbie więziennej i na co dzień obcuje z takimi poje******i że nic mnie tzn nikt mnie nie zdziwi (swoją posturą). Jak to mówią nie boją się tylko głupcy i służba więzienna
wiesiek3d Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 no fakt ale jakbym jeszcze w sądzie przegrał to dopiero kosztów sobie narobię bo kundle były za tym kolesiem a oni też musieliby być na rozprawie i zamyka sie koło Oni są jako świadkowie a nie wyrocznia, sąd decyduje. Wiesiu nie sądzę, pracuję w służbie więziennej i na co dzień obcuje z takimi poje******i że nic mnie tzn nikt mnie nie zdziwi (swoją posturą). Jak to mówią nie boją się tylko głupcy i służba więzienna Eee tam żarty, ale nie boi się twardziel
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mom assistance kolego zaroz jada po pompa :gwizdanie: To się nie nazywa assistance tylko Artur i działa o niebo lepiej To swoją drogą
wiesiek3d Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Tomek auto zrobione :?:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 18:34_________________________________________________Ida co zrobić :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Tomek auto zrobione :?: Dziś się nie udało załatwić nowej pompy
Kuna Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Tomek auto zrobione :?: Dziś się nie udało załatwić nowej pompy Ale dzień jeszcze młody
wiesiek3d Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Tomek auto zrobione :?: Dziś się nie udało załatwić nowej pompy Nie dobrze ;( [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 20:23_________________________________________________Spadam narka
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 I awaria zdiagnozowana, poleciały zęby na pasku rozrządu :kwasny:
danielom Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 uuu wspolczucia duzo szkod? Wiadomo cos jak pod czapka ?
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 uuu wspolczucia duzo szkod? Wiadomo cos jak pod czapka ? Nie przypominam sobie żeby coś mi zastukało, teraz też silnik kręci i nic nie blokuje, oby nic nie pokrzywiło :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 uuu wspolczucia duzo szkod? Wiadomo cos jak pod czapka ? Nie przypominam sobie żeby coś mi zastukało, teraz też silnik kręci i nic nie blokuje, oby nic nie pokrzywiło :gwizdanie: o ja piiirdolę mnie jak pasek ulecial, fakt faktem w starym polo, to głowica kaput i też silnik kręcił [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 22:19_________________________________________________ no fakt ale jakbym jeszcze w sądzie przegrał to dopiero kosztów sobie narobię bo kundle były za tym kolesiem a oni też musieliby być na rozprawie i zamyka sie koło Oni są jako świadkowie a nie wyrocznia, sąd decyduje. Wiesiu nie sądzę, pracuję w służbie więziennej i na co dzień obcuje z takimi poje******i że nic mnie tzn nikt mnie nie zdziwi (swoją posturą). Jak to mówią nie boją się tylko głupcy i służba więzienna Eee tam żarty, ale nie boi się twardziel ja tam nie wierzę w polskie sądy...przekonałem się na własnej skórze
seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 z wieczora co seves co seves? juz czytam :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 23:02_________________________________________________ Seves co robisz w sylwestra :naughty: Bo ja biceps i triceps :polew: :polew: Seves http://www.cda.pl/video/220013a/V-dla-silowni :polew: no normlanie nam tu Praw(n)iczek mądruje :gwizdanie: Seves http://www.cda.pl/video/220013a/V-dla-silowni :polew: Jak wróci Seves to wyłączy ESP stanie na twojej twarzy i i ją zroluje :polew: tak zrobia to je banda! okropne te dzisiejsze nastolatki... zero kultury.. zero respektu dla starszego
Rekomendowane odpowiedzi