Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Synki ... JEDZIE KIERY JESZCZE NA ZLOTA DO SG DZIŚ ? jak coś to dzwońcie to się razem zbierymy póki co 17:30 w świerklanach przy A1 pisać i się zbierać ,czas macie na zebranie tyłków [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 16:56_________________________________________________ :gwizdanie: taki stoicki spokój po kraksie miał Hammer jak go żeśmy przez drzwi pasażera wyciągali Właśnie , że nie bo cały czas z paniką w oczach pytał czy zderzak jest cały pamiętam .........." a zderzak z esy cały.....sprawdź dokładnie ......no idź k.rwa sprawdź .............".......... :polew: :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 pamiętam .........." a zderzak z esy cały.....sprawdź dokładnie ......no idź k.rwa sprawdź .............".......... :polew: :polew: :polew: Dokładnie :polew: Byle zderzak cały reszta tam uj
seves Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 pamiętam .........." a zderzak z esy cały.....sprawdź dokładnie ......no idź k.rwa sprawdź .............".......... :polew: :polew: :polew: Dokładnie :polew: Byle zderzak cały reszta tam uj :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no i był cały :good: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 17:03_________________________________________________zbieram się
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 no i był cały :good: Nooo a jak mu to powiedzieliśmy ( że jest cały ) zrobił tak [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 17:06_________________________________________________ zbieram się
wiesiek3d Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 A teraz do żyda z parchem chce iść
blant88 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 ;( Wesołych świat, fajnych dróg i prostych zakrętów... ooooOooOoo...Kutwa .... Paweł Współczucia coś to narobił :?:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 17:14_________________________________________________ pamiętam .........." a zderzak z esy cały.....sprawdź dokładnie ......no idź k.rwa sprawdź .............".......... :polew: :polew: :polew: Dokładnie :polew: Byle zderzak cały reszta tam uj Dokładnie :>
H4mm3R Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Bo nowy i fajny był Wiesiek czas na zmiany, do końca życia b7 jezdzićnie będa. Poza akcją z paskiem z auta jestem zadowolony
Ploms Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 wiec tak, szyba poszła z betonowego bloku, z tego samego bo mi nadgnił nadkole.. Otyle szczęście ze nie dostałem nim w głowę... Bo jak wysiadłem to leżał na szybie i tyle szczęścia ze miałem pełny skręt w trakcie uderzenia, gdyby nie to to mam pewnie cały układ kierowniczy do wymiany itp. n najbardziej pociesza mnie ten fakt ze wszystko działa! nawet elektryka szyb, a są w drzwiach dwie dziury, do jednej wejdą 4 palce.. bok jest tragiczny... ale wyjdzie z tego:D
wiesiek3d Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Bo nowy i fajny był Wiesiek czas na zmiany, do końca życia b7 jezdzićnie będa. Poza akcją z paskiem z auta jestem zadowolony Wlasnie ogladalem B8 fajne ale dalej zastanawiam sie nad gwiazda lub japanem. Ploms dobrz ze zdrowy jestes auto sie wyklepie
Pretor Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Japany są dobre, tylko mi akurat średnio się podobają w środku, a mietki się już skończyły, no może SLS lub SLR zostały . Chodzi mi głównie o blachy. Poza Audi mógłbym jedynie kupić BMW tylko w PL jest głupio kojarzone choć to świetne auta z bardzo dobrymi silnikami i doskonałą trakcją, jednak Audi mi najbardziej odpowiada pod każdym względem, ładne z zewnątrz, ładne w środku, dobre silniki (prawie wszystkie), dobra trakcja (szczególnie Q). Najważniejsze Wieśku żeby Tobie się podobało i dobrze służyło a będziesz zadowolony.
Kuna Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Merc idealny dla emeryta takiego jak ty Wiesiu. Ale ja też bym chciał merca
Paplok Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 witam kolegow na poczatku zycze Wesolych Swiat tanszego paliwka i malego spalania A tak ogolnie to mam takie pytanie: Czy to dobrze ze silnik osiaga 90 st po przejechaniu ok 18km przy wlaczonym ogrzewaniu na 22 st. przy temp.zewnetrznej -5st bo nie wiem czy termostat czy co?? A i jak temp silnika osiagnie te 90 st. to pozniej trzyma
m3rvin Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 witam kolegow na poczatku zycze Wesolych Swiat tanszego paliwka i malego spalania A tak ogolnie to mam takie pytanie: Czy to dobrze ze silnik osiaga 90 st po przejechaniu ok 18km przy wlaczonym ogrzewaniu na 22 st. przy temp.zewnetrznej -5st bo nie wiem czy termostat czy co?? A i jak temp silnika osiagnie te 90 st. to pozniej trzyma chyba dlugo mi po ok 5-6km a mam 2,5tdi przy takiej samej temp ogrzewania
wiesiek3d Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 witam kolegow na poczatku zycze Wesolych Swiat tanszego paliwka i malego spalania A tak ogolnie to mam takie pytanie: Czy to dobrze ze silnik osiaga 90 st po przejechaniu ok 18km przy wlaczonym ogrzewaniu na 22 st. przy temp.zewnetrznej -5st bo nie wiem czy termostat czy co?? A i jak temp silnika osiagnie te 90 st. to pozniej trzyma Tak grzeja sie TDi, co prawda twój dość długo ale tak jest. Japany są dobre, tylko mi akurat średnio się podobają w środku, a mietki się już skończyły, no może SLS lub SLR zostały . Chodzi mi głównie o blachy. Poza Audi mógłbym jedynie kupić BMW tylko w PL jest głupio kojarzone choć to świetne auta z bardzo dobrymi silnikami i doskonałą trakcją, jednak Audi mi najbardziej odpowiada pod każdym względem, ładne z zewnątrz, ładne w środku, dobre silniki (prawie wszystkie), dobra trakcja (szczególnie Q). Najważniejsze Wieśku żeby Tobie się podobało i dobrze służyło a będziesz zadowolony. Od W211 blachy są OK[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 21:16_________________________________________________Spadam narka
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 witam kolegow na poczatku zycze Wesolych Swiat tanszego paliwka i malego spalania A tak ogolnie to mam takie pytanie: Czy to dobrze ze silnik osiaga 90 st po przejechaniu ok 18km przy wlaczonym ogrzewaniu na 22 st. przy temp.zewnetrznej -5st bo nie wiem czy termostat czy co?? A i jak temp silnika osiagnie te 90 st. to pozniej trzyma chyba dlugo mi po ok 5-6km a mam 2,5tdi przy takiej samej temp ogrzewania to mi w takim razie trochę przydługo się grzeje ,koło 10 km muszę zrobić do uzyskania temp. roboczej
seves Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Nie kombinuj , bier B8 :good: :good: witam kolegow na poczatku zycze Wesolych Swiat tanszego paliwka i malego spalania A tak ogolnie to mam takie pytanie: Czy to dobrze ze silnik osiaga 90 st po przejechaniu ok 18km przy wlaczonym ogrzewaniu na 22 st. przy temp.zewnetrznej -5st bo nie wiem czy termostat czy co?? A i jak temp silnika osiagnie te 90 st. to pozniej trzyma Tak grzeja sie TDi, co prawda twój dość długo ale tak jest. my w firmie mamy parę opli i zafira 1.9diesel nie ma w ogóle wskaźnika temp a ople combo 1.3cdti mają wskaźniki i jeśli temperatura jest na minusie tak z -5 , -10 i mniej to nigdy nie osiągają 90st :gwizdanie: nigdy! oba (mamy 2) odstawiłem do opla fijałk że coś jest nie tak i że coś jest zj** bo te autka jak było z -15 to im nie drgnęły wskazówki - minimalnie dosłownie się podnosiły z 3mm i to przy ostrzejszej jeździe z małymi prędkościami... sprawdzili i oddali mówiąc "ten typ tak ma i to tak ma być" więc nie wnikam jak teraz te auta robią (szczególnie że nie montują w ogóle wskaźnika temp) ale przypuszczam że to jest dla tych silników szkodliwe ale to tylko ople
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 leje sie whisky a ja życzę wszystkim wyjątkowych przede wszystkim świąt
A-rek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 A tak ogolnie to mam takie pytanie: Czy to dobrze ze silnik osiaga 90 st po przejechaniu ok 18km przy wlaczonym ogrzewaniu na 22 st. przy temp.zewnetrznej -5st bo nie wiem czy termostat czy co?? A i jak temp silnika osiagnie te 90 st. to pozniej trzyma za długo, tak do 10 km powinieneś mieć 90 st
Rekomendowane odpowiedzi