A-rek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Arek jakś czas temu pisałem o środku do felg ode mnie, stosowałeś go na mokre czy suche felgi? suche
Ploms Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam.. panowie powiedzcie mi czy jak kupuje podusze kierowcy(boczna) to jest przypisany konkretny numer tego elementu czy po prostu kupuje rocznik 97-99 i mam nadziej ze działa... Pozdrawiam
H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam.. panowie powiedzcie mi czy jak kupuje podusze kierowcy(boczna) to jest przypisany konkretny numer tego elementu czy po prostu kupuje rocznik 97-99 i mam nadziej ze działa... Pozdrawiam Pytasz o Airbag czy poduche silnika :gwizdanie:
danielom Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam.. panowie powiedzcie mi czy jak kupuje podusze kierowcy(boczna) to jest przypisany konkretny numer tego elementu czy po prostu kupuje rocznik 97-99 i mam nadziej ze działa... Pozdrawiam lewych jest sporo na all, szukaj o nr jaki masz zeby wtyki nie przerabiac i nie kupuj poliftowej bo ma inne mocowania.
Ploms Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 to ja se ja wymontuje i zobaczę jaki to "model" a znacie jakiegoś gostka co ma części do mojej A4?
wiesiek3d Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 A to ja se ja wymontuje i zobaczę jaki to "model" a znacie jakiegoś gostka co ma części do mojej A4? Allegro lub kurniki w Jasienicy
H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 to ja se ja wymontuje i zobaczę jaki to "model" a znacie jakiegoś gostka co ma części do mojej A4? Ostatnio pisałeś że masz dawce :gwizdanie:
Sztomel Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 lub kurniki w Jasienicy kurniki to może nie ale pozostałe posesje mają super oferty. Mam co u nich szukać i liczyć na ich małą wiedzę w pewnych tematach - normalnie są super ! Oczywiście witam kolegów
andy_sky Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 witam po dłuższej nieobecności, niestety mam zapinkę znalazłem pracę, 40 h za kółkiem
Arturoo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 No w dwudziestoczterogodzinnej dobie to wykręcasz czasy jak lekarze w szpitalach
Rekomendowane odpowiedzi