Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:siema:

i jak tam pewnie wszyscy :drunk::drinks: ,a później :sexinbed::kox:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 20:25_________________________________________________seves jaką to masz furke :?:

hello blant, no jakos kurde Ci powiem przejechalem sie B7 Mirona :P i jakos mnie wzielo.. kurde napalilem sie 2tyg temu w piatek.. pare dni ogladalem furki zreszta potem u nas na spocie byl Kolega z Raciborza ;) no i wystawilem w srode fure w czratek przyjechal gosc obejrzec, przejechal sie.. w piatek przyjechal ze szpecem i kupil :P nie wiedzialem ze mozna tak predko sprzedac auto :kox: ale cene dobra dalem bo chcialem szybko kupic :gwizdanie:

no i kupilem b7 2.0TFSI avant :P pierwszy moj avant i pierwszy niegranatowy ;(

Opublikowano

i jak tam pewnie wszyscy :drunk::drinks: ,a później :sexinbed::kox:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 20:25_________________________________________________seves jaką to masz furke :?:

hello blant, no jakos kurde Ci powiem przejechalem sie B7 Mirona :P i jakos mnie wzielo.. kurde napalilem sie 2tyg temu w piatek.. pare dni ogladalem furki zreszta potem u nas na spocie byl Kolega z Raciborza ;) no i wystawilem w srode fure w czratek przyjechal gosc obejrzec, przejechal sie.. w piatek przyjechal ze szpecem i kupil :P nie wiedzialem ze mozna tak predko sprzedac auto :kox: ale cene dobra dalem bo chcialem szybko kupic :gwizdanie:

daj jakieś zdjęcia popodziwiamy :wink4:
Opublikowano

gratuluję SEVES bryki będzie co oblewać :good:

mam nadz ze uda mi sie podjechac teraz w niedziele :naughty:

tylko prawdopodobnie mi sie nie uda :confused4:

Opublikowano

I bardzo dobrze zrobiłes B7 Avant to piękna zdobycz mi się ta furka tak podoba że niewiem kiedy sie dorobie jej ale tylko B7 Avant bo sedan nie podoba mi sie jakos :gwizdanie: :>

Opublikowano

Angry nie mam niestety :(

musicie byc cierpliwi :P ale... mi sie strasznie podoba ;)

szary s-line :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

mam nadz ze uda mi sie podjechac teraz w niedziele :naughty:

tylko prawdopodobnie mi sie nie uda :confused4

no nie żartuj :no:
Opublikowano

Seves gratki nowej fury i nie myśl że nie będziesz na spocie :drunk:

Opublikowano

zdaje się że ma w profilu z jakieś 200 patatajów[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 20:47_________________________________________________mam pytanie do tych co mają zenony nieori sprawdzają światła na przeglądzie czy załatwiacie na lewo,bo taniej legalnie :mysli:

:)

ja kupilem poprzednia furke ("b6" kto widzial na spotach to wie) juz z zamontowanymi hidami 6000 i sobie bardzo chwalilem... na przegladach w ogole na to nie zwracaja uwagi- robilem 2przeglady coroczne + jeden z kupcem bo chcial na stacje diadn podjechac zeby wszystko posprawdzac... i kazda z nich w innej stacji diagnostycznej i ani raz nikt nie pytal ani o spryski ktorych oczywiscie nie mialem ani o samopoziomowanie ;)

a jednak jakby nie bylo 6000 rozni sie bo poswiata lekko na niebiesko jest :wink4:

Soczewy z HIDem to ni xenon :gwizdanie: ale mniejsza tym :wink4:

Graty fury :good: witam w klubie B7 avanti :decayed:

Opublikowano

Soczewy z HIDem to ni xenon :gwizdanie: ale mniejsza tym :wink4

no niby ni ale humor poprawiają :wink4:
Opublikowano

Xenon, ale Ty masz bixenon bo masz lustra a nie soczewki jak się nie mylę.

Kurcze podświetlają mi się niektóre wyrazy w postach i wyskakuje na nich reklama, też tak macie używam Firefoksa

Opublikowano

Xenon, ale Ty masz bixenon bo masz lustra a nie soczewki jak się nie mylę.

Kurcze podświetlają mi się niektóre wyrazy w postach i wyskakuje na nich reklama, też tak macie używam Firefoksa

I DRLy :tongue4:

Tak mamy, testują reklamy na forum :disgust:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 22:42_________________________________________________Pod xenon trzeba mieć spryski i samopoziom, a pod soczewy tego nie wymagają...

Opublikowano

Dobry dzieci moje :kox:

Jestem :naughty:

[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 22:46_________________________________________________

Wiesiek teraz takie cuś mamy >>>

Odpaliłem właśnie do testów nową sieć reklamy kontekstowej. Na forum niektóre słowa mają teraz kolor zielony i po najechaniu na nie pojawia się "dymek" z reklamą. Proszę nie wpadać w panikę jak to zobaczysz :decayed: Mała prośba. Jak trafisz na to , to kliknij w kilka różnych reklam bo chcę zerknąć na statystyki i zobaczyć czy jest sens się w to bawić. Dziękuję i pozdrawiam

:wink4:

Opublikowano

spryski i samopoziom, a pod soczewy tego nie wymagają...

Wydaje mi się ze chyba wszystkie powinny posiadać spryski.

Hello Robert

Opublikowano

ku***a mać powiedz że mas taki kolor jak ja :baseball::bicz2:

[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 22:54_________________________________________________HELLO WIESIEK :hi::naughty:

Opublikowano

Robert nie martw się na następny spocie :drunk:

Seves stawia :gwizdanie:

Opublikowano

Robert nie martw się na następny spocie :drunk:

braknie mu :gwizdanie:

Opublikowano

to przez te reklamy nie mogłem przez 2 godziny używać forum :mysli:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 23:06_________________________________________________dobry :hi: Robert

Opublikowano

Jak Ci przeszkadzają to przeglądaj forum w IE8 tam nie podświetla :cool1: