Kuna Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 seves jak by mi tak gościu dowalił tyłem jak w to porshe co tam stoi to bym gościa zabił na miejscu jakbyś trafił na takiego ruska to myślę ,że lepiej by go było nie wk...... Jak by mi takie porshe rozwalił to nawet jak by wyszedł z tego samochód pudzian to bym go tak skopał na miejscu że to mnie musieli by skuć kajdankami
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 uuuuuuuuu jaki kogut u mnie na dzielni mieszka :naughty: :naughty: :blink: :blink: :blink:
wiesiek3d Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 uuuuuuuuu jaki kogut u mnie na dzielni mieszka :naughty: :naughty: :blink: :blink: :blink: :polew:
Guregoru Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Jak by mi takie porshe rozwalił to nawet jak by wyszedł z tego samochód pudzian to bym go tak skopał na miejscu że to mnie musieli by skuć kajdankami uuuuuuuuu jaki kogut u mnie na dzielni mieszka :naughty: :naughty: :blink: :blink: :blink: "Jest tu jakiś cwaniak"
m3rvin Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Jak by mi takie porshe rozwalił to nawet jak by wyszedł z tego samochód pudzian to bym go tak skopał na miejscu że to mnie musieli by skuć kajdankami uuuuuuuuu jaki kogut u mnie na dzielni mieszka :naughty: :naughty: :blink: :blink: :blink: "Jest tu jakiś cwaniak" daj 5zł :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Jak by mi takie porshe rozwalił to nawet jak by wyszedł z tego samochód pudzian to bym go tak skopał na miejscu że to mnie musieli by skuć kajdankami uuuuuuuuu jaki kogut u mnie na dzielni mieszka :naughty: :naughty: :blink: :blink: :blink: "Jest tu jakiś cwaniak" daj 5zł :polew: :polew: "Ty piątkę a cwaniak 30" (czy jakoś to tam było)
Kuna Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 uuuuuuuuu jaki kogut u mnie na dzielni mieszka :naughty: :naughty: :blink: :blink: :blink: tak ogólnie to w pracy spotykam się z takimi psycholami że naprawdę już mnie w życiu tzn nikt nie zdziwi. Początki były trudne, ale do wszystkiego się człowiek przyzwyczai $$$
m3rvin Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 uuuuuuuuu jaki kogut u mnie na dzielni mieszka :naughty: :naughty: :blink: :blink: :blink: Ja z bronią chodzę po mieście wieczorami. A tak ogólnie to w pracy spotykam się z takimi psycholami że naprawdę już mnie w życiu tzn nikt nie zdziwi. Początki były trudne, ale do wszystkiego się człowiek przyzwyczai $$$ co Ci niewyszczeli i ptaszek nie oberwie bo potem to za klawisza bedziesz mogl robic :polew:
Kuna Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 kultowy film a nie to co teraz robią :gwizdanie: Już robie w więzieniu :polew: Ale powiem wam szczerze że w SW jest lepiej niż w policji przynajmniej mnie ludzie lubią
m3rvin Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 kultowy film a nie to co teraz robią :gwizdanie: Już robie w więzieniu :polew: ale jeszcze nie pralni :tongue4: :polew: z ciotkami :polew:
Kuna Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 oj tam, dobra koniec bo już brzuch ze śmiechu mnie boli Nie jechał by ktoś za 1,5 tyg w sobote na jakąś dyske do Katowic? Bo chciałbym mieć z kim popić, u mnie sami niepijący ;(
wiesiek3d Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Na dysku się nie pije tylko bawi nie myl pojęć A bliżej niż w Katowicach to już nic nie ma :?:
Kuna Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Na dysku się nie pije tylko bawi nie myl pojęć A bliżej niż w Katowicach to już nic nie ma :?: :hi: Są dwie dyskoteki w Rybniku Idę robić obiad http://imageshack.us/photo/my-images/560/obiad.jpg
Arturoo Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Nie dość ,że kogut to jeszcze umie gotować [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 12:59_________________________________________________
Kuna Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Standardowo co środę jestem po pstrągi w tym rybnym koło Ciebie dzisiaj Cię nie widziałem
Arturoo Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Wcześnie dziś startowałem Rano zawoziłem Kasie do Żor do lekarza ,a potem dopiero do SWD jechałem
Rekomendowane odpowiedzi