badboy Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Szymuś jadymy na jakie dupencje ? [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 20:20_________________________________________________"Poczesać pała" zczochrać bobra :> :polew: przyszło do konkretów i zdupił
m3rvin Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Szymuś jadymy na jakie dupencje ? [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 20:20_________________________________________________"Poczesać pała" zczochrać bobra :> :polew: przyszło do konkretów i zdupił abo co wyrwoł na gg i wydupił :decayed:
badboy Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Szymuś jadymy na jakie dupencje ? [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 20:20_________________________________________________"Poczesać pała" zczochrać bobra :> :polew: przyszło do konkretów i zdupił abo co wyrwoł na gg i wydupił :decayed: jak ją obejrzy na żywca to wróci
m3rvin Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Szymuś jadymy na jakie dupencje ? [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 20:20_________________________________________________"Poczesać pała" zczochrać bobra :> :polew: przyszło do konkretów i zdupił abo co wyrwoł na gg i wydupił :decayed: jak ją obejrzy na żywca to wróci wszyscy wracają :polew:
luk88spider Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 i to szybciej jak se myślą... :gwizdanie:
seves Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Szymuś jadymy na jakie dupencje ? [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 20:20_________________________________________________"Poczesać pała" o kerej i kaj [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 21:21_________________________________________________ Szymuś jadymy na jakie dupencje ? [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 20:20_________________________________________________"Poczesać pała" zczochrać bobra :> :polew: przyszło do konkretów i zdupił abo co wyrwoł na gg i wydupił :decayed: jak ją obejrzy na żywca to wróci wszyscy wracają :polew: :polew: :polew: :polew: i tu mie mocie... co jakiś czas przyznaja mom mało przerwa czasem tygodniowo czasem miesięczno ale zawsze wracom
badboy Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Szymuś jadymy na jakie dupencje ? [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 20:20_________________________________________________"Poczesać pała" o kerej i kaj [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 21:21_________________________________________________ Szymuś jadymy na jakie dupencje ? [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 20:20_________________________________________________"Poczesać pała" zczochrać bobra :> :polew: przyszło do konkretów i zdupił abo co wyrwoł na gg i wydupił :decayed: jak ją obejrzy na żywca to wróci wszyscy wracają :polew: :polew: :polew: :polew: i tu mie mocie... co jakiś czas przyznaja mom mało przerwa czasem tygodniowo czasem miesięczno ale zawsze wracom ]robisz co ? bo mi się nudzi, jeden kumpel chory, drugi u tej co sie mu zdaje że nie wróci kurde gdyby była lepsza pogoda to by my się mogli pod plazą ugodać
seves Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 robisz co ? bo mi się nudzi, jeden kumpel chory, drugi u tej co sie mu zdaje że nie wróci kurde gdyby była lepsza pogoda to by my się mogli pod plazą ugodać urwa Badboy jo juz 2piwka ciulnyl jutro ida na impreza do znajomych.. za tydzien by my sie mogli kaj wybrac :gwizdanie: ale jo by kaj dalij pojechol kaj mie nie znajom
wiesiek3d Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Wiesiek nie chcesz tej B7 na handel :?: myślałeś kiedyś nad sprowadzeniem auta W danej chwili brak u mnie kasy, ale jak masz kasę to ją bierz.[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 22:26_________________________________________________ ale jo by kaj dalij pojechol kaj mie nie znajom Nie godej żeś se tak przejeboł
badboy Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 robisz co ? bo mi się nudzi, jeden kumpel chory, drugi u tej co sie mu zdaje że nie wróci kurde gdyby była lepsza pogoda to by my się mogli pod plazą ugodać urwa Badboy jo juz 2piwka ciulnyl jutro ida na impreza do znajomych.. za tydzien by my sie mogli kaj wybrac :gwizdanie: ale jo by kaj dalij pojechol kaj mie nie znajom jestem zawsze otwarty na wszelakie ewentualności
seves Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Nie godej żeś se tak przejeboł ni, ni ma zle ale jakos bardzij mi pasuje dalij od chalpy chocioz w sumie moze byc i plaza robisz co ? bo mi się nudzi, jeden kumpel chory, drugi u tej co sie mu zdaje że nie wróci kurde gdyby była lepsza pogoda to by my się mogli pod plazą ugodać urwa Badboy jo juz 2piwka ciulnyl jutro ida na impreza do znajomych.. za tydzien by my sie mogli kaj wybrac :gwizdanie: ale jo by kaj dalij pojechol kaj mie nie znajom jestem zawsze otwarty na wszelakie ewentualności :kox: [br]Dopisany: 18 Luty 2012, 08:37_________________________________________________http://motoallegro.pl/audi-s3-8l-2001r-370ps-czarny-mat-i2103456156.html nie pisze że bezwypadek ale i tak mnie zastanawio
seves Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 chłopaki chce w końcu kupić hidy w lampy i halogeny.. mam komputer z przepalonymi żarówkami więc potrzebuje canbus... co myślicie o tym? http://motoallegro.pl/hid-h7-h1-h3-h4-xenony-xenon-cyfrowe-canbus-rybnik-i2109344838.html podjade najpierw do raven'ów a potem ew. tam [br]Dopisany: 18 Luty 2012, 09:52_________________________________________________ Wiesiek a najpierw jadę do bikesystem... ryzyk fizyk.. dam im nartki naostrzyć
badboy Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 chłopaki chce w końcu kupić hidy w lampy i halogeny.. mam komputer z przepalonymi żarówkami więc potrzebuje canbus... co myślicie o tym? http://motoallegro.pl/hid-h7-h1-h3-h4-xenony-xenon-cyfrowe-canbus-rybnik-i2109344838.html podjade najpierw do raven'ów a potem ew. tam [br]Dopisany: 18 Luty 2012, 09:52_________________________________________________ Wiesiek a najpierw jadę do bikesystem... ryzyk fizyk.. dam im nartki naostrzyć ja bym na Twoim miejscu olał ravenów, jeździłem z tym ich bublem szmat czasu i tylko problemy z kompem, elementy wnętrza świrowały, znalazłem na allegro sklep w rybniku, jakbyś jechał w stronę Chwałowic, Jejkowic po prawej stronie, zaraz za takim komisem, robert zapewne będzie wiedział gdzie to jest, naprawdę jak wziąłem od nich towar to wszelkie problemy zniknęły.
seves Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 chłopaki chce w końcu kupić hidy w lampy i halogeny.. mam komputer z przepalonymi żarówkami więc potrzebuje canbus... co myślicie o tym? http://motoallegro.pl/hid-h7-h1-h3-h4-xenony-xenon-cyfrowe-canbus-rybnik-i2109344838.html podjade najpierw do raven'ów a potem ew. tam ja bym na Twoim miejscu olał ravenów, jeździłem z tym ich bublem szmat czasu i tylko problemy z kompem, elementy wnętrza świrowały, znalazłem na allegro sklep w rybniku, jakbyś jechał w stronę Chwałowic, Jejkowic po prawej stronie, zaraz za takim komisem, robert zapewne będzie wiedział gdzie to jest, naprawdę jak wziąłem od nich towar to wszelkie problemy zniknęły. podjechałem do raven ale drzwi zasute śniegiem kiedyś byłm u nich (w wakacje chyba jeszcze) i na szczęście szczerze powiedzieli że były problemy w a4 i mogą mi lepsze sprowadzić (wiedziałem że Ci kontrolki świrują ale o tym nie mówiłem ) potem podjechałem na zebrzydowicką (to chyba Ci o których piszesz- nie w stronę chwałowic a zebrzydowic ) czyli to co podałem w linku - mają duży wybór i umówiłem się na poniedziałek bo dziś nie było szefa - rozmawiałem z nim przez tel i wydaje się w porządku wszystko wytłumaczył tylko polecał jakieś za 300 (cena jeszcze ok ale mają chyba grube przetwornice a wolałbym je gdzieś schować żeby nie było widać) a na allegro mają wystawione za 259 z cienkimi przetwornicami.. nie wiem będę gadał z nim w poniedziałek
badboy Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 chłopaki chce w końcu kupić hidy w lampy i halogeny.. mam komputer z przepalonymi żarówkami więc potrzebuje canbus... co myślicie o tym? http://motoallegro.pl/hid-h7-h1-h3-h4-xenony-xenon-cyfrowe-canbus-rybnik-i2109344838.html podjade najpierw do raven'ów a potem ew. tam ja bym na Twoim miejscu olał ravenów, jeździłem z tym ich bublem szmat czasu i tylko problemy z kompem, elementy wnętrza świrowały, znalazłem na allegro sklep w rybniku, jakbyś jechał w stronę Chwałowic, Jejkowic po prawej stronie, zaraz za takim komisem, robert zapewne będzie wiedział gdzie to jest, naprawdę jak wziąłem od nich towar to wszelkie problemy zniknęły. podjechałem do raven ale drzwi zasute śniegiem kiedyś byłm u nich (w wakacje chyba jeszcze) i na szczęście szczerze powiedzieli że były problemy w a4 i mogą mi lepsze sprowadzić (wiedziałem że Ci kontrolki świrują ale o tym nie mówiłem ) potem podjechałem na zebrzydowicką (to chyba Ci o których piszesz- nie w stronę chwałowic a zebrzydowic ) czyli to co podałem w linku - mają duży wybór i umówiłem się na poniedziałek bo dziś nie było szefa - rozmawiałem z nim przez tel i wydaje się w porządku wszystko wytłumaczył tylko polecał jakieś za 300 (cena jeszcze ok ale mają chyba grube przetwornice a wolałbym je gdzieś schować żeby nie było widać) a na allegro mają wystawione za 259 z cienkimi przetwornicami.. nie wiem będę gadał z nim w poniedziałek dokładnie tak jak gadasz w stronę Zebrzydowic, poczesało mi się ja wziąłem też jakoś za 300zł, fakt są większe ale zabudowałem tak, że nic nie widać
Rekomendowane odpowiedzi