H4mm3R Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Czytam ,potrzebuje pompy a nie złomu :gwizdanie: Obudowy, a obudowa była OK
wiesiek3d Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Czytam ,potrzebuje pompy a nie złomu :gwizdanie: Obudowy, a obudowa była OK A skąd wiesz :?:
H4mm3R Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Czytam ,potrzebuje pompy a nie złomu :gwizdanie: Obudowy, a obudowa była OK A skąd wiesz :?: Bo wymieniałem u siebie pompe i widziałem co jest.
wiesiek3d Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 To jak obudowa jest OK (chyba że ma urwane uszy) to i reszta [br]Dopisany: 19 Luty 2012, 21:43_________________________________________________Ok spadam spać
seves Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 z wieczora :> Laki dzieki za jazdę ja w 20L/100 się nie zmieściłem
Arturoo Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Laki dzieki za jazdę ja w 20L/100 się nie zmieściłem chyba się przesiądę na benzynę ...................widzę ,że spalania podobne EDIT: a przynajmniej jedzie autko
wiesiek3d Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Artur kup se S4, tanie i jedzie Zbieram się do roboty
seves Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 11:56_________________________________________________ Laki dzieki za jazdę ja w 20L/100 się nie zmieściłem chyba się przesiądę na benzynę ...................widzę ,że spalania podobne EDIT: a przynajmniej jedzie autko hehe no wczoraj coś tam jechało obie furki nam nieźle jechały poza tym fura mi grzeje już normlanie choć może troszkę za słabo to grzeje, płyn delikatnie ubywa ale widać wyciek także chyba bez wymiany uszczelki się skończy Artur kup se S4, tanie i jedzie Zbieram się do roboty Artur to jest najlepsze wyjście jeśli nie zbierasz rachunków na ropę to myślę że to idealne wyjście :kox: w miarę tanie w zakupie i utrzymaniu, nie dużo pali na pewno będzie quattro i jak coś... idealna baza do modów :polew: :polew:
danielom Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 11:56_________________________________________________ Laki dzieki za jazdę ja w 20L/100 się nie zmieściłem chyba się przesiądę na benzynę ...................widzę ,że spalania podobne EDIT: a przynajmniej jedzie autko hehe no wczoraj coś tam jechało obie furki nam nieźle jechały poza tym fura mi grzeje już normlanie choć może troszkę za słabo to grzeje, płyn delikatnie ubywa ale widać wyciek także chyba bez wymiany uszczelki się skończy Artur kup se S4, tanie i jedzie Zbieram się do roboty Artur to jest najlepsze wyjście jeśli nie zbierasz rachunków na ropę to myślę że to idealne wyjście :kox: w miarę tanie w zakupie i utrzymaniu, nie dużo pali na pewno będzie quattro i jak coś... idealna baza do modów :polew: :polew: No koszty podobne dopoki wszystko bedzie działać
Kuna Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 arturoo już tyle kasy włożył w swoje a4 że śmiało może mówić że ma prawie s4 Dobry po za tym :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 11:56_________________________________________________ Laki dzieki za jazdę ja w 20L/100 się nie zmieściłem chyba się przesiądę na benzynę ...................widzę ,że spalania podobne EDIT: a przynajmniej jedzie autko hehe no wczoraj coś tam jechało obie furki nam nieźle jechały poza tym fura mi grzeje już normlanie choć może troszkę za słabo to grzeje, płyn delikatnie ubywa ale widać wyciek także chyba bez wymiany uszczelki się skończy Artur kup se S4, tanie i jedzie Zbieram się do roboty Artur to jest najlepsze wyjście jeśli nie zbierasz rachunków na ropę to myślę że to idealne wyjście :kox: w miarę tanie w zakupie i utrzymaniu, nie dużo pali na pewno będzie quattro i jak coś... idealna baza do modów :polew: :polew: No koszty podobne dopoki wszystko bedzie działać ano właśnie :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Panowie w następny weekend najprawdopodobniej forum będzie wyłączone , więc dla tych co nie potrafią bez niego żyć proponuję wizytę u psychologa :kox:
Rekomendowane odpowiedzi