Kuna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Kurdę bo tutaj się etnocentryzm szerzy, to nie te czasy gdzie Audi było liderem. Czym nowszy model tym większe bagno
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Eee przegięcie, Audi jest ogólnie liderem na rynku samochodów. Auta mają nawet lepsze materiały w kabinie niż BMW czy Merol, mają zaawansowane silniki i w testach wypadają wzorowo, ale tylko nówki. Po przeczytaniu kilku artykułów i for tematycznych, największym problemem są nowe jednostki napędowe, jak PB tak ON. Najdziwniejsza jest jednak strategia grupy Vag, spróbuj kupić Audi A4 z welurową tapicerką, w VW bez problemu, 4 szyby elektryczne w A4 rarytas, w VW prawie norma, itd. itp. Nawiewy dla pasażerów z tyłu w Golfie mkV są, a w A4 która kosztuje dwa takie Golfy brak. No i teraz się zastanawiam czy płacisz za markę, czy za komfort i wygodę, i tak coraz bardziej mnie bierze w stronę wschodu bo od niego zaczynałem. Japońce są dobre a nawet powiem że bardzo a teraz doszła jeszcze Korea. W ostatnim z testów Hyundai i40 zmiótł Passata.
Kuna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Co do wyposażenia to a4/a3 są ubogie... Według mnie za taką kasę te 4 el szyby to już podstawa powinna być Mi się mazda 6 podoba, albo Alfa
seves Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 będzie zmiana danych to na razie nie uzupełniam---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:42 ---------- ide na zakupy trza dziewczynom dać jeść pochwalisz się coś?
Kuna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 http://moto.allegro.pl/piekna-alfa-romeo-159-1-9-jtdm-navi-zobacz-i2153781114.html zabójczy środek ---------- Post added at 11:09 ---------- Previous post was at 11:06 ---------- Dla poprawy humoru hahaha
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 http://moto.allegro.pl/piekna-alfa-romeo-159-1-9-jtdm-navi-zobacz-i2153781114.htmlzabójczy środek I na tym zakończ temat Alfy
Kuna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Hahaha, z alfami mi się dowcip zagadka kojarzy - Czemu kierowcy Alf nie mówią sobie "Dzień Dobry" po południu?..... Bo rano widzieli się w serwisie
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 CHWYTAK jest za***isty ---------- Post added at 12:15 ---------- Previous post was at 12:15 ---------- Hahaha, z alfami mi się dowcip zagadka kojarzy - Czemu kierowcy Alf nie mówią sobie "Dzień Dobry" po południu?..... Bo rano widzieli się w serwisie No i sam se odpowiedziałeś
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Kuna chcesz Mazdę 6 ,kumpel ma do sprzedania, first klass wozidłao w liftback-u ---------- Post added at 12:17 ---------- Previous post was at 12:16 ---------- to może Wiesku Maserati Krzysiek obudź się nas to stać na utrzymanie co najwyżej Pandy, a jak tak dale Donek będzie rządził to na stary rower.
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 benzin będzie Ten to jak pepik jak zawieje tak się ustawia. Pb tańsza o 7 gr to zaraz kupuje benzyniaka:tongue4:
m3rvin Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Kuna chcesz Mazdę 6 ,kumpel ma do sprzedania, first klass wozidłao w liftback-u---------- Post added at 12:17 ---------- Previous post was at 12:16 ---------- Krzysiek obudź się nas to stać na utrzymanie co najwyżej Pandy, a jak tak dale Donek będzie rządził to na stary rower. tóż to z przymróżeniem oka napisałem
seves Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 no iiii jakie wyposażenie? kurde 159 strasznie mi sie podobają a i podobno są "poprawione" i mniej awaryjne :tongue4::tongue4:
seves Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 no coś Ty Mervin... musi być kombi/avant/wagon będzie avant?
m3rvin Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 no coś Ty Mervin... musi być kombi/avant/wagon będzie avant? obstawiam 1.8T lub 3.0:wink:
Kuna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Mi dzisiaj by satysfakcjonował mercedes a klasa 1.7CDI do jazdy do pracy/na studia/na siłownie. Mało pali, niezawodne i łatwo zaparkować
m3rvin Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Mi dzisiaj by satysfakcjonował mercedes a klasa 1.7CDI do jazdy do pracy/na studia/na siłownie. Mało pali, niezawodne i łatwo zaparkować a mnie RS6 z 2003r
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Jak sie juz obudzicie to wyciągnijcie rękę z nocnika ---------- Post added at 12:35 ---------- Previous post was at 12:32 ---------- Ale mi też włoski design się podoba, to masz tak jak z motorami piszą tak, Ducatti piękne ale już się spierdzieli zanim zapali
Rekomendowane odpowiedzi