seves Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 No to BEXem będziesz się już do końca bujać tak jest nie no biera na tak długo żeby se rezerwa na życie zostawić
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 No to BEXem będziesz się już do końca bujać W Hondzie stoi Accord 2.0 Pb z 2009 r za 68000, miodzio
Paplok Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 sevens wielkie dzieki za szybka odpowiedz No tak nawiasem mowiac to na 90% bede mial wycene calkowita bo klapa bagaznika i tylni zderzak i belka do wymiany i wg. salonu audi koszt naprawy wiekszy od wartosci auta a mozesz mi doradzic jak bedzie korzystniej??
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 sevens wielkie dzieki za szybka odpowiedz No tak nawiasem mowiac to na 90% bede mial wycene calkowita bo klapa bagaznika i tylni zderzak i belka do wymiany i wg. salonu audi koszt naprawy wiekszy od wartosci auta a mozesz mi doradzic jak bedzie korzystniej?? kolega ma nicka seves ---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:58 ---------- witam kolegow mam takie pytanie w sprawie kolizji bo ostatnio tu pisalem ale teraz mam nastepne pytanie czy znacie moze jakas metode zeby z TU wyciagnac jak njwiecej kasy ?? pisz do dziewczyny z forum alona (jak dobrze pamiętam ) ona jest w temacie odszkodowań obeznana
Paplok Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 dzieki Arturo za poprawe bede pamietal seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves...... ooo juz pamietam
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 ---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:11 ---------- seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves seves będzie jak jakiś celebryta na rybnickich teraz
Paplok Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 a co myslicie miedzy 407 sw a B7 wiem ze w 407 siadaja dwumasy przy 120tys.km no i problemy z elektronika ale z drugiej strony cena i rocznik na + 407
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 a co myslicie miedzy 407 sw a B7 wiem ze w 407 siadaja dwumasy przy 120tys.km no i problemy z elektronika ale z drugiej strony cena i rocznik na + 407 ludzie mają i jeżdżą i sobie chwalą ,że młode ,mało palą i duże auto w porównaniu do A4 ---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:18 ---------- nie psują się te co nie jeżdżą bez względu na markę
Paplok Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Arturo masz racje moze i jak bede zmuszony to jednak chyba wybiore 407 tylko teraz z jakim silnikiem napewno diesel ale czy 1,6 lub 2,0 HDi to pytanie napewno musialo by pasc na forum peugota ale wydaje mi sie ze tutejsi koledzy tez dobrze doradza
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 2,0 HDI 136 KM, ale i tak nie pojedzie jak 130 KM AVF ---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:35 ---------- A może interesuje Cię Mazda 6
Paplok Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 no mazda raczej nie wewnatrz nie bardzo do mnie przemawia no te nasze niemieckie silniki sa najlepsze z tym sie zgodze ale finansowo zle stoje i nie bardzo teraz mi pasuje audi ale kiedys napewno wroce A z reszta wszystko sie okaze jutro jak przyjdzie rzeczoznawca z pzu i sie zobaczy co powie
A-rek Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Ale o co chodzi z tymi fotkami ? kiero wysłać do konkursu na kalendarz? no chyba że znów żadna się nie nadaje.....
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Ja się pytałem co z tymi zdjęciami i nic mi nie odpowiedzieliście, a które to zaraz powiem. ---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:32 ---------- Jak dla mnie 4 lub 6
A-rek Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Ja się pytałem co z tymi zdjęciami i nic mi nie odpowiedzieliście w sobote ci powiem:wink: Jak dla mnie 4 lub 6 dzięki
wiesiek3d Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 w sobote ci powiem:wink: No nie wiem:cool1: ---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 20:51 ---------- Spadam narka
A-rek Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 No nie wiem:cool1: nie kombinuj:bicz:
Kuna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Seves dawaj znać jak coś może bym łyknął jak cena będzie dobra. Fakt faktem będzie to auto do pracy i z powrotem.
Rekomendowane odpowiedzi