ROBERT Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Robert a do Ciebie mam takei pytanko jak Ci sie niunia sprawuje bo moze se kupie B6 ewentualnie zoneczka mnie namawia na Peugota 407 sw ja osobiscie wole zostac wierny Audi No jak na razie odpukać spisuje się bardzo dobrze ( tyle , że się go troszkę też naszukałem nie pierwsze lepsze kupiłem , ten rocznik można było mieć wtedy +/- za 33 k ja dałem 7 k więcej ) B7 jakbyś szukał to tylko 1.9 TDI ew. 1.8 T innych nie kupuj ( wiem , ze zaraz Hammer i inni mnie zeżrą że 2.0 TDI też dobry jest )
Kuna Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 No jak na razie odpukać spisuje się bardzo dobrze ( tyle , że się go troszkę też naszukałem nie pierwsze lepsze kupiłem , ten rocznik można było mieć wtedy +/- za 33 k ja dałem 7 k więcej ) B7 jakbyś szukał to tylko 1.9 TDI ew. 1.8 T innych nie kupuj ( wiem , ze zaraz Hammer i inni mnie zeżrą że 2.0 TDI też dobry jest ) Czekaj czekaj jeszcze tego nie przeczytał hahaha B7 to jest porażka jeżeli chodzi o silniki
ROBERT Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Oprócz tych wymienionych przeze mnie i 3.0 TDI , 2.0 TFSI , 3.2 FSI ... 4.2 ---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 22:40 ---------- no to zapraszam do mnie:wink: zdzwonimy się jeszcze OK
badboy Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 no fele przepiekne i jeszcze z takim et fura w ogóle koks przepiękna że masakra ale druga sprawa to moc.. niestety nie trzymają serii i to w nowych autach taka przepaść pomiędzy serią a hamownią może to przez skrzynie automat zawsze ma straty seves to nie wina skrzyni, a samego silnika, wszystkie wolnossaki od samego początku nie trzymają serii a w miarę postępu czasu, zbiera się nagar na zaworach i jest jeszcze gorzej, wiem że gdzieś na stronie warsztatu sportmile, było to wszystko opisane, troszkę to przykre, płacąc taką kasę a otrzymujesz produkt który niestety odbiega od tego co widnieje na papierku. również mam nadzieję, że coś się tutaj jeszcze z tym forum wydarzy, bo jak narazie duży
ROBERT Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 również mam nadzieję, że coś się tutaj jeszcze z tym forum wydarzy, bo jak narazie duży Co Ci się nie podoba , jak dla mnie jest OK , jeszcze kilka poprawek i będzie git majonez
seves Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Co Ci się nie podoba , jak dla mnie jest OK , jeszcze kilka poprawek i będzie git majonez no tak miałem tylko chwilę słabości ale już mi przeszło
ROBERT Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Mosz tyn numer synku , bo jo szukoł i ni ma tego nikaj ---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:25 ---------- Krzysztof są kolejne FV do odbioru Jutro albo w sobotę dam Ci znać co z tym kablem , kumpel chyba weźmie sztukę
seves Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 no mazda raczej nie wewnatrz nie bardzo do mnie przemawia no te nasze niemieckie silniki sa najlepsze z tym sie zgodze ale finansowo zle stoje i nie bardzo teraz mi pasuje audi ale kiedys napewno wroce A z reszta wszystko sie okaze jutro jak przyjdzie rzeczoznawca z pzu i sie zobaczy co powie jak to ta 6 o której myśle tzn tak +/- po 2002 to w środku super.. nowoczesna wygląda jak nowe japońce po prostu Paplok no ja Ci nie podpowiem więcej odnośnie szkody- im więcej "zepsujesz" tym mniej kasy da tamta firma która będzie auto ze zdjęć licytować a więcej na konto dostaniesz... tylko potem sam będziesz musiał to albo naprawić albo taniej o tyle też sprzedać a w ogóle to nie sugeruj się całkowitą wyliczoną przez ASO bo oni mają ceny z kosmosu a ubezpieczyciel może policzyć inaczej.. hmm no właśnie czy może? zbieram się Pany ---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 00:31 ---------- Mosz tyn numer synku , bo jo szukoł i ni ma tego nikaj---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:25 ---------- Krzysztof są kolejne FV do odbioru Jutro albo w sobotę dam Ci znać co z tym kablem , kumpel chyba weźmie sztukę kurde Robercik sorry jutro Ci podom napisza do tego kolesia żeby przeczytoł i mi go podoł
seves Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 OK bo nie mogę tego dziadostwa znaleźć kurde dzięki wielkie
H4mm3R Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Czekaj czekaj jeszcze tego nie przeczytał hahahaB7 to jest porażka jeżeli chodzi o silniki Dlatego Ty już rok zmieniasz auto na B6 w sedanie :nabijasie: ---------- Post added at 09:04 ---------- Previous post was at 09:04 ----------
Kuna Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Dlatego Ty już rok zmieniasz auto na B6 w sedanie :nabijasie:---------- Post added at 09:04 ---------- Previous post was at 09:04 ---------- Lepsze swoje gó**o w polu niż fiołki w Neapolu :hi:
seves Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Robert sprawa nieaktualna.. rozebrał i połączył kabelki bez wtyczki
Rekomendowane odpowiedzi