badboy Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Na temat wypasu w Audi już mówiliśmy, weź takiego Passata to prawie każdy ma 4x szyby ele. i welurową tapicerkę czego w OOOO nie ma itd. itp., a auto tańsze bo VW.Ja co raz bardziej jak już pisałem kieruję się na wschód. ---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:30 ---------- Spadam narka Wołga :naughty: ---------- Post added at 00:14 ---------- Previous post was at 00:12 ---------- W passacie nie jest tak źle, nei gadajcie głupot. Jechałem ostatnio nowym peugeotem to powiem wam że ma lepiej w środku niż audi a jechałeś nową B8 ? ---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:14 ---------- na temat gustów się oczywiście nie dyskutuje, ale audi ma jedno z najlepszych wnętrz, takie jest przynajmniej moje zdanie.
Kuna Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 jechałem, Jak dla mnie jakoś wykonania taka sama jak w A6 c6... Przejedz się Peugeotem w wersji limuzyna, to nie te samochody co kiedyś. Tak samo mercedesy, kiedyś super w środku, a teraz Jasne o gustach się nie gada, bo jednemu przypadnie do gustu wygląd audi innemu BMW a trzeciemu fiata EDIT: Jak bym miał kasę to kupił bym sobie Lexusa is
badboy Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 jechałem, Jak dla mnie jakoś wykonania taka sama jak w A6 c6... Przejedz się Peugeotem w wersji limuzyna, to nie te samochody co kiedyś. Tak samo mercedesy, kiedyś super w środku, a teraz masz na myśli tego ? http://otomoto.pl/peugeot-508-gt-C22664990.html ---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:21 ---------- jechałem, Jak dla mnie jakoś wykonania taka sama jak w A6 c6... Przejedz się Peugeotem w wersji limuzyna, to nie te samochody co kiedyś. Tak samo mercedesy, kiedyś super w środku, a teraz Jasne o gustach się nie gada, bo jednemu przypadnie do gustu wygląd audi innemu BMW a trzeciemu fiata EDIT: Jak bym miał kasę to kupił bym sobie Lexusa is moim zdaniem, niczym szczególnym się nie wyróżnia, po części jest również tak, że jeśli danej marce coś się udało, z czegoś zasłynęła, to oczekuje się od niej nie wiadomo czego, fajerwerków najlepiej, a tymczasem konkurencja nie śpi i może faktycznie nie odstaje na tyle ile było to w przeszłości i może nie warto płacić za coś niemieckiego więcej $$$, ale gdyby to komuś z nas udało się zrobić coś co uzyskalo by szerokie uznanie na całym świecie, również byśmy przecież korzystali z tego prestiżu, który kształtował się przez lata i kazalibyśmy sobie płacić większe pieniądze, druga sprawa to, że jeśli chodzi o auta niestety nastały czasy kupy elektroniki, wszystko odwalone na pokaz, byleby jak najwięcej wyciągnąć od nabywcy, najlepiej żeby w ciągu użytkowania auta zapłacił 2 krotną jego wartość w serwisie. IS - jedyny japoniec jakiego toleruję, jeśli chodzi o wygląd, bo Accordke spiedzielili. ---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:31 ---------- najbardziej u audi wkurza mnie kwestia silników, obecnie technologicznie odstają np. na tle BMW.
seves Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 dobry Badboy aleś to ładnie podsumował.. tak z klasą.. kurde piszesz jakieś wypracowanie w szkole:naughty: i tu ześ jego część zamieścił? dokładnie jest tak jak piszesz.. prestiż reklama marketing i tak działają firmy w każdej branży a dla nas użytkowników zależy ile chcemy płacić np za bezawaryjność i koszty(spalanie, przeglądy) ile za bezpieczeństwo komfort i wyposażenie a ile za sam prestiż co do peugeota to dokładnie wczoraj rozmawiałem z kolegą- jego znajoma kupiła 508 w salonie uliarczyk i nie ma dnia żeby jej zgasły wszystkie kontrolki ciągle coś i jest podobno wnerwiona niezniemsko- ale to jak mówie słyszałem od kolegi .. ten sam kolega za to twierdzi że zna mechanika który zajmuje się alfami i twierdzi że to super samochody tylko że w pl dorywają je młodzi ludzie którzy szaleją a nie mają kasy na serwis i... psują te super auta hahaha
wiesiek3d Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 A mnie Accord podchodzi i jak bym miał kasę to na pewno bym kupił bo stoi teraz 2009 rok w Pb 2.0 u Kuczy na rondzie. Badboy nie gadaj o B8 bo mało kto z nas ma kasę na takie auto, mówimy o tym na co nas stać, a w dzisiejszych realiach i przy dzisiejszych zarobkach już mówiłem Sevesowi, to Fiat Panda i na tym kończymy szaleństwa samochodowe z naszymi portfelami. A jak tak dalej pójdzie to zostanie Seicento.
seves Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Na temat wypasu w Audi już mówiliśmy, weź takiego Passata to prawie każdy ma 4x szyby ele. i welurową tapicerkę czego w OOOO nie ma itd. itp., a auto tańsze bo VW.Ja co raz bardziej jak już pisałem kieruję się na wschód. ---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:30 ---------- Spadam narka Wiesiek no wiadomo wyposażenie to szeroki temat bo akurat audi każe sobie baaardzo dużo płacić za każdy dla nich bajer a u konkurencji podstawowy element ale mnie zastanawiają tylko i wyłącznie elektryczne szyby tył.. ja rozumiem fotele nawi poduszki lampki pakety środek pakety przodek pakety zadek ale w pewnej wersji wyposażenia jak dla mnie szyby tył el to obowiązek i tak jest we wszystkich samochodach w tym innych audi... a w a4 ta elektryka szyb to ja nie wiem czemu jest inaczej i choćby nie wiem jaka wersja nie jest powiedziane że elektryka będzie nie wiem czy kosztowała 10 000euro wtedy że aż tak rzadko się ktoś na nie decydował jeśli chodzi o b6 co innego amerykańce i silniki 3.0benzyna i 2.5tdi bo w nich w większości są el szyby i może o to audi chodziło żeby tymi szybami skusić do zakupu dużego silnika
wiesiek3d Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Na temat wypasu w Audi już mówiliśmy, weź takiego Passata to prawie każdy ma 4x szyby ele. i welurową tapicerkę czego w OOOO nie ma itd. itp., a auto tańsze bo VW.Ja co raz bardziej jak już pisałem kieruję się na wschód. ---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:30 ---------- Spadam narka Wiesiek no wiadomo wyposażenie to szeroki temat bo akurat audi każe sobie baaardzo dużo płacić za każdy dla nich bajer a u konkurencji podstawowy element ale mnie zastanawiają tylko i wyłącznie elektryczne szyby tył.. ja rozumiem fotele nawi poduszki lampki pakety środek pakety przodek pakety zadek ale w pewnej wersji wyposażenia jak dla mnie szyby tył el to obowiązek i tak jest we wszystkich samochodach w tym innych audi... a w a4 ta elektryka szyb to ja nie wiem czemu jest inaczej i choćby nie wiem jaka wersja nie jest powiedziane że elektryka będzie nie wiem czy kosztowała 10 000euro wtedy że aż tak rzadko się ktoś na nie decydował jeśli chodzi o b6 co innego amerykańce i silniki 3.0benzyna i 2.5tdi bo w nich w większości są el szyby i może o to audi chodziło żeby tymi szybami skusić do zakupu dużego silnika Nie wiem dlaczego tak jest w Audi ja chyba kupię japońca ale Basia dostała pojebu czterech kółek:naughty:
seves Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 A mnie Accord podchodzi i jak bym miał kasę to na pewno bym kupił bo stoi teraz 2009 rok w Pb 2.0 u Kuczy na rondzie. Badboy nie gadaj o B8 bo mało kto z nas ma kasę na takie auto, mówimy o tym na co nas stać, a w dzisiejszych realiach i przy dzisiejszych zarobkach już mówiłem Sevesowi, to Fiat Panda i na tym kończymy szaleństwa samochodowe z naszymi portfelami. A jak tak dalej pójdzie to zostanie Seicento. dokładnie Wiesiek tak jest jeśli chodzi o nowe auto to mnie stać najwyżej na pandę i to nie wiem czy na tą nową hahaha a accordy zawsze mi się podobały - nie wiem czy nie ma jakiegoś nowego modelu ale ten 2009 troche duży dla mnie ale bardzo ładny
seves Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Hello Arturo szaleńcze Wiesiek masz mądrą kobietę wie co dobre mam nadz że rozsławi tą wieść póki jeszcze jeżdzę CCCO i szukam żony wracając do szyb to myślałem nad tym że może bali się centralnego zamka/zasilania akumulatora itp bo centralny działa tak że jak się zamknie to nie da rady otworzyć klamką ani z zewnątrz ani od środka (zabezpieczenie przed złodziejem) a jeśli to by się zepsuło mógłby któs zostać w zamkniętym aucie bez możliwości nawet mechanicznego otwarcia (ciągnięcie za klamkę) wtedy pozostają korbki
m3rvin Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 .........Wiesiek masz mądrą kobietę wie co dobre mam nadz że rozsławi tą wieść póki jeszcze jeżdzę CCCO i szukam żony ..... moja sąsiadka godała że mosz super Audi (nieci.lom) prawie sikała jak to godała i że przejechać se chce
wiesiek3d Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 .........Wiesiek masz mądrą kobietę wie co dobre mam nadz że rozsławi tą wieść póki jeszcze jeżdzę CCCO i szukam żony ..... moja sąsiadka godała że mosz super Audi (nieci.lom) prawie sikała jak to godała i że przejechać se chce Seves rżnięcie czeka a z tą żoną to daj se spokój, przy jednej dziurze to i kot zdechnie
seves Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 .........Wiesiek masz mądrą kobietę wie co dobre mam nadz że rozsławi tą wieść póki jeszcze jeżdzę CCCO i szukam żony ..... moja sąsiadka godała że mosz super Audi (nieci.lom) prawie sikała jak to godała i że przejechać se chce Seves rżnięcie czeka a z tą żoną to daj se spokój, przy jednej dziurze to i kot zdechnie no właśnie chwilo zajś jestem na etapia szukania jednej stałej dziury ale to jak jest teraz ma swoje pozytywy i to wielkie pomyliłem sprawy szyb i wyedytowałem posta jak go przeczytałem to się skapłem że w trakcie jazdy jak zamkniesz to można otworzyć klamką a jeśli zamknie się z pilota to wtedy zabezpiecza klamki... koniec tego durnego tematu sorki
badboy Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 A mnie Accord podchodzi i jak bym miał kasę to na pewno bym kupił bo stoi teraz 2009 rok w Pb 2.0 u Kuczy na rondzie. Badboy nie gadaj o B8 bo mało kto z nas ma kasę na takie auto, mówimy o tym na co nas stać, a w dzisiejszych realiach i przy dzisiejszych zarobkach już mówiłem Sevesowi, to Fiat Panda i na tym kończymy szaleństwa samochodowe z naszymi portfelami. A jak tak dalej pójdzie to zostanie Seicento. ahhh Wiesiek Wiesiek, idź usz na ta penzyja bo se zmierzły robisz dla porównania: http://otomoto.pl/audi-a4-32tys-oryginalny-przebieg-C23186486.html http://allegro.pl/honda-accord-elegance-2-0-i-vtec-czarna-11-2009r-i2187534632.html dobrze że Basia to złota kobieta i nie da Cię sprowadzić z słusznego toru :D:D
seves Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 .........Wiesiek masz mądrą kobietę wie co dobre mam nadz że rozsławi tą wieść póki jeszcze jeżdzę CCCO i szukam żony ..... moja sąsiadka godała że mosz super Audi (nieci.lom) prawie sikała jak to godała i że przejechać se chce fajno je ni jakby nie miała synka to już bych z nią downo kajś pojechoł
laki83 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Arek a żeś dowalił Seves masz rację, to że auto jest klubowe nie znaczy że dobre taka prawda... A co do wyposażenia to jasne wszystko można dorezać, tylko czas i skomplikowanie reania RNS-a jest o niebo łatwiejszy niż np xenonów, 4 el szyb, czy czujników ---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 19:55 ---------- powiedz gdzieś ty to poczytał że rezanie rnsa jest łatwiejsze niby od 4 szyb elekt czy tym bardziej parktronica?z rns jest kupa roboty tak jak seves pisał i do tego bez 2 tysi nie ma sie co za to zabierać.a parktronica ori masz za jakieś max 600zł i jedyna trudność to puścić wiązke z modułu do kompa
seves Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 A mnie Accord podchodzi i jak bym miał kasę to na pewno bym kupił bo stoi teraz 2009 rok w Pb 2.0 u Kuczy na rondzie. Badboy nie gadaj o B8 bo mało kto z nas ma kasę na takie auto, mówimy o tym na co nas stać, a w dzisiejszych realiach i przy dzisiejszych zarobkach już mówiłem Sevesowi, to Fiat Panda i na tym kończymy szaleństwa samochodowe z naszymi portfelami. A jak tak dalej pójdzie to zostanie Seicento. ahhh Wiesiek Wiesiek, idź usz na ta penzyja bo se zmierzły robisz dla porównania: http://otomoto.pl/audi-a4-32tys-oryginalny-przebieg-C23186486.html http://allegro.pl/honda-accord-elegance-2-0-i-vtec-czarna-11-2009r-i2187534632.html dobrze że Basia to złota kobieta i nie da Cię sprowadzić z słusznego toru :D:D o urwa to już wiem jaką furą byda za +/- rok jeździł
wiesiek3d Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 A mnie Accord podchodzi i jak bym miał kasę to na pewno bym kupił bo stoi teraz 2009 rok w Pb 2.0 u Kuczy na rondzie. Badboy nie gadaj o B8 bo mało kto z nas ma kasę na takie auto, mówimy o tym na co nas stać, a w dzisiejszych realiach i przy dzisiejszych zarobkach już mówiłem Sevesowi, to Fiat Panda i na tym kończymy szaleństwa samochodowe z naszymi portfelami. A jak tak dalej pójdzie to zostanie Seicento. ahhh Wiesiek Wiesiek, idź usz na ta penzyja bo se zmierzły robisz dla porównania: http://otomoto.pl/audi-a4-32tys-oryginalny-przebieg-C23186486.html http://allegro.pl/honda-accord-elegance-2-0-i-vtec-czarna-11-2009r-i2187534632.html dobrze że Basia to złota kobieta i nie da Cię sprowadzić z słusznego toru :D:D Ja ja ,yno ty w OOOO co 50 tkm bydziesz czyścił kolektor dolotowy, a w Accordzie nie bydziesz robił nic. Chodzi mi o to że japońce są bardziej bezawaryjne, a nie zauważyłeś że ostatnimi czasy strasznie spadły ceny używanych młodych aut z grupy VAG, problem to silniki i to wszystkie.
Rekomendowane odpowiedzi