Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a co myślicie o triturbo :D ? 550d 381 KM 740 Nm 4,7 s - 100kmh 6,3 l /100km- w to już nie wierzę :D

wiesz jak to mo 500Nm przy 1300obr toz to samo jedzie nawet na gaz nie musisz naciskać :kox:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A co myślicie o nowym 3,0TDI w A6 co ma 313ps ?

A co stać cię na niego i serwis w ASO ?

Nie bajdużmy tylko piszemy o tym co jest w naszym zasięgu finansowym, nowości zostawmy prezesom firm.

to swoją drogą, na 3.0d które naprawdę fajnie brzmi nie jednego z nas stać, czy w opakowaniu e46,e39, dla tych bardziej zamożnych e60 i e90. Chodzi o to jak się prowadzą, jaką mają kulturę pracy, już w tych latach, nie oszukujmy się w tej cenie nie dostaniesz tak dobrego silnika w audi.

Opublikowano

A mi się podobają ledy w Audi :tongue4::decayed::polew: nie no każdy kupuje pod siebie są fora, można poczytać różne opinie i wybrać. Nowe BMW fajne auta ale jakoś mam sentyment do Audi, dziwne tylko że większe firmy wybierają auta flotowe z Audi/VW niż BMW...

Opublikowano
Panowie co prawda po rusku ale świeży mail dostałem

http://vin-online.ru/etka.php?vag=AU

w firefox możesz skorzystać z google-tłumacz i masz po PL

Opublikowano

Działa sprawdzanie po vinie?

Nie ale jak zapłacisz 11 $ to będziesz miał przez 1 mesiąc

---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:22 ----------

w firefox możesz skorzystać z google-tłumacz i masz po PL

Tylko początek, ale wszyscy potrafimy po rusku:naughty:

Opublikowano

ja haraszo i to tyle :whistling:

Opublikowano
a co myślicie o triturbo :D ? 550d 381 KM 740 Nm 4,7 s - 100kmh 6,3 l /100km- w to już nie wierzę :D

Nooo już mu wiela do mojej nie brakuje :naughty::tonguemad:

---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:38 ----------

Robert nie jedziesz do miasta ?

Jo je cały czas w mieście :chytry:

Nie , nie jadę dziś nigdzie , wieczorem idę do szwagra w FIFĘ popykać

Opublikowano

Jo je cały czas w mieście :chytry:

Nie , nie jadę dziś nigdzie , wieczorem idę do szwagra w FIFĘ popykać

No no w mieście:naughty:

Na wieczór to se co inneg popykej a nie Fifę:kox:

Opublikowano

:hi:

Widzę że temat BMW tutaj panuję. BMW fajna bryka, ale tak jak ktoś tu pisał mnie też odstrasza tył napęd. Jeżeli faktycznie miałbym coś kupić to piątkę 2.0tdi 2005 rok. Najmniej awaryjny silnik w historii BMW z tego co czytałem. Ale środek BMW mi się w ogóle nie podoba, w Audi/Mercu z podobnych roczników czuje się człowiek jak w domu a tam, tak surowo. Plusem BMW są fotele - nie ma lepszych foteli na rynku jak do tej pory :naughty: Zobaczcie sobie Lexusa IS na youtube toż to pięknie chodzi świetny wygląd w środku a z zewnątrz skromne jak maserati :whistling:

Opublikowano

Bo zwozi się auta na jakie jest popyt, po za tym na mobilach na 10 aut jak jest 1 sedan to cud, taki rynek.

Ja też miałem sedana i szukałem sedana ale zostałem na avancie.:chytry:

Opublikowano

Panowie co sądzicie o zmianie kół na letnie w sobotę? Problem jest taki że jak nie zmienię jutro opon na letnie, to przez najbliższy miesiąc nie będę miał kiedy :wallbash:

Opublikowano

Kuna ja jeszcze zaczekam ;)

Wiesiek na pewno masz racje porównując a4b5 do e46.. robią na serio dobre i sliczne autka i blisko mi do nich i jak pisałem nad e46 sie zastanawiałem.. zawsze mi się strasznie podobało też e36.. ale w niektórych modelach wnętrze :( i jednak mimo wszystko opinia o marce u nas w pl :doh:

Opublikowano
Kuna ja jeszcze zaczekam ;)

Wiesiek na pewno masz racje porównując a4b5 do e46.. robią na serio dobre i sliczne autka i blisko mi do nich i jak pisałem nad e46 sie zastanawiałem.. zawsze mi się strasznie podobało też e36.. ale w niektórych modelach wnętrze :( i jednak mimo wszystko opinia o marce u nas w pl :doh:

No to poczytaj co piszą właściciele BMW o jeżdżących Audi, jak poczytasz do będziesz wolał chodzić w dresie z lampasami, choć to już się skończyło.

Opublikowano

Jak mnie to forum wkurw*a, po tym usprawnieniu to normalnie mózgojeba trza wychlać żeby nie ogłupieć:facepalm: