seves Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 sprzedam dom bo znalazłem nową inwestycjęhttp://otomoto.pl/audi-a5-cabrio-2-0tfsi-s-tronic-demo-C23069277.html tylko gdzie ja sobie zrobie sypialnie, a gdzie pokuj dziecięcy:eusathink: Arek no koks ale 260? nigdy mnie nie będzie stać na coś takiego nowego
badboy Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 sprzedam dom bo znalazłem nową inwestycjęhttp://otomoto.pl/audi-a5-cabrio-2-0tfsi-s-tronic-demo-C23069277.html tylko gdzie ja sobie zrobie sypialnie, a gdzie pokuj dziecięcy:eusathink: Arek no koks ale 260? nigdy mnie nie będzie stać na coś takiego nowego co robotajesz seves, boch właśnie wrócił z nart i mi się nudzi wyskakujemy kaj ? hehe ---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:40 ---------- seves posyłej kupon, jutro może Cię będzie stać na coś jeszcze lepszego
seves Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 To jest benzina. pisze jak byk ON Benzyna pisze przecież gościu od lexusa 2.5 wybrał w opcjach Olej Napędowy 208ps a w opisie napisał że silnik benzynowy .. nie znam się ale zayebiste są.. był kiedys w zakupie kontrolowanym ale polecali mały silnik 2.0 bo że niby 3.0 drogi i jakieś usterki go sięgały (o dieslu wtedy nie wspomnieli ) ---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:43 ---------- Badboy jo przed chwilą wrócił i właśnie browarka objebuja ale mono by my sie na jutro na katowice ugodali? yno kurw akurat teraz mom syfa na pół gęby jutro w spodku są jakieś imprezy motoryzacyjne + mma czy jakieś sztuki walki może pojechać by większą ekipą i na koniec zahaczyć o jakieś disko?
badboy Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 no kurde godołech CI że ta sobota odpado no bo wiesz... zolyty mom haha a tu mi brat podpowiada że już na to mma nie ma biletów. ---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:50 ---------- to Ty jak nowa gama modeli audi, dioda musi być
seves Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 no kurde godołech CI że ta sobota odpado no bo wiesz... zolyty mom haha a tu mi brat podpowiada że już na to mma nie ma biletów.---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:50 ---------- to Ty jak nowa gama modeli audi, dioda musi być aaaaa no rychtych Dupcia czeko zapomniałem diody ni mom na szczeście ale na wardze opryszczka mi się goi nie wiem co gorsze
Arturoo Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 No szloby pomyslec nad jakims malym wypadem do K-c na jaka imprezke motoryzacyjna .....dajcie jutro znac na fona bo na forum moze mnie nie byc w ciagu dnia
seves Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 dobry są jacyś chętni na wypad do Katowic poza Arturem? po południu możnaby się w góry wybrać Wiesiek na narty chętny? moja warga jednak skutecznie mnie od imprezki tanecznej odciąga
wiesiek3d Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Seves ja mam reke w gipsie i z nart nici
seves Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Seves ja mam reke w gipsie i z nart nici osz kurw zapomniałem pisałeś że na tydzień co najmniej ale za to skoro masz w gipsie to w chałpie i tak nic nie porobisz to może te targi
seves Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Hammer nie widziałes może gdzieś dla mnie sprężyn -40 (sedan ośka 1.8T ? )
wiesiek3d Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Polecam zajefajna stronka http://www.autoprospect.ru/
wiesiek3d Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Mnie znów dziś na spocie nie będzie Tradycja Mnie też nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi