A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 seves tez jedzie? tak, Seves zalapal sie na nocleg
decks88 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 pewnie zaleje robala :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 pewnie zaleje robala :gwizdanie: A jak
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Moja mnie nie puści ale pogadam i jak co to dam znać, chyba żeby i on też pojedzie. Arek jedziesz z Natalią :?: Na razie spadam.
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Wiesiek ja jade sam bo Natalia ma nocke wiec jak cos to mozesz sie ze mna zabrac
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Mironia to ja bym też odwiedził ale niestety brak pojazdu a to autko naszego nowego kolegi okropnie mi sie podoba A to mam nadzieję nie ten "kolega" :?: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=168580.0 A co nie lubisz go No z takim podejściem jaki dał popis to może na eu powinien się zalogować bo tu się takich raczej nie toleruje Mi kolo też podpadł, na spocie się chwalił że ma namiary na typa z częściami do Audi, a jak mu napisałem na PW żeby podał nr. to wyskoczył z textem że jak kupię jego dyfuzor to mi poda nr... na szczęście Arek zapisał ten nr. na spocie i mi go podał
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Mironia to ja bym też odwiedził ale niestety brak pojazdu H4mm3R a moze moglby cie ktos podrzucic na 19:00 na Rybnik to pojechalbys ze mna, a potem cie odwioze na spocie się chwalił że ma namiary na typa z częściami do Audi, a jak mu napisałem na PW żeby podał nr. to wyskoczył z textem że jak kupię jego dyfuzor to mi poda nr...
decks88 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 H4mm3R gdzie mieszka moze ja podjade
decks88 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 kawalek drogi jak z czasem wyrobie to bym podskoczyl ale nie chce nic obiecywac
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 ja musze Natalie zawiezc do pracy i przed 19:00 bede wolny Decks mam pytanko, czy w teneco masz dostep do kawalkow rur wydechowych :?: chodzi mi o rure laczącą tlumik srodkowy z koncowym ze zwyklej stali o sr 60-65 mm i zagieciu o kacie 45-90 stopni
decks88 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 rur mamy wcholere kwestia odpowiednio dogiac..
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 rur mamy wcholere kwestia odpowiednio dogiac.. super dogadamy sie na spocie
decks88 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 rur mamy wcholere kwestia odpowiednio dogiac.. super dogadamy sie na spocie mysle ze da rade zalatwic pogadam z dyrektorem wiadomo cos tam bedzie potrzebne zaplacic ale nie wiele za koncowki chromowane 20 zeta chcieli wiec grosze
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 no oczywiscie ze zaplace jutro jade do Goreckiego zobaczyc czy oni maja to co chce jak nie to tylko w tobie nadzieja
decks88 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 na spocie bede wiec jak cos to powiesz dokladnie czego Ci potrzeba i zobaczymy co da rade zrobic
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 na spocie bede wiec jak cos to powiesz dokladnie czego Ci potrzeba i zobaczymy co da rade zrobic
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Mironia to ja bym też odwiedził ale niestety brak pojazdu a to autko naszego nowego kolegi okropnie mi sie podoba A to mam nadzieję nie ten "kolega" :?: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=168580.0 A co nie lubisz go No z takim podejściem jaki dał popis to może na eu powinien się zalogować bo tu się takich raczej nie toleruje Mi kolo też podpadł, na spocie się chwalił że ma namiary na typa z częściami do Audi, a jak mu napisałem na PW żeby podał nr. to wyskoczył z textem że jak kupię jego dyfuzor to mi poda nr... na szczęście Arek zapisał ten nr. na spocie i mi go podał No widzisz czyli on taki po prostu jest Nie myślałem że to kiedykolwiek powiem ale lepiej żeby koleś nie wpadał na spota do Gliwic...
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Guru byles w Chinach to pokazesz mu jak tam sie traktuje takich ludzi
Rekomendowane odpowiedzi