m3rvin Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Robert jako jutro lub pt robisz ? ---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:32 ---------- :hi:
wiesiek3d Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Wiesiek Ty na krankolu siedzisz?kiedy kaj jadymy? ---------- Post added at 11:16 ---------- Previous post was at 11:08 ---------- w ogóle wczoraj wymieniłem fele i mi auto teraz nie jedzie Nie, robię już, Ty to mosz pecha wymienisz kółka i auto nie jedzie ,zaś modzenie
m3rvin Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Robert i co z kabelkiem ostatnia sztuka mom potym dopiro w kwetniu byda miec
seves Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Wiesiek Ty na krankolu siedzisz?kiedy kaj jadymy? ---------- Post added at 11:16 ---------- Previous post was at 11:08 ---------- w ogóle wczoraj wymieniłem fele i mi auto teraz nie jedzie Nie, robię już, Ty to mosz pecha wymienisz kółka i auto nie jedzie ,zaś modzenie hahaha pomyślałem o tym ale prędko spadłem na ziemię .. kasy brak:doh:
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Spoko luz Wieśku ,tak się tylko dało niestety
ROBERT Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Robert jako jutro lub pt robisz ? Robię na dzień , w piątek mam wolne ale do BT wyjeżdżam Robert i co z kabelkiem ostatnia sztuka mom potym dopiro w kwetniu byda miec Dziś zapytam się tego kumpla jak z roboty przyjedzie czy bierze go czy nie i dam Ci znać
seves Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 w ogóle jakby ktoś nad alfą się zastanawiał 156 chyba rdza bo co pod tym szkotem może być
badboy Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 roczny przepływomierz firmy bosch i padł dzisiaj na amen. Ręce opadają.
Paplok Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 czesc Wielkie dzieki za podpowiedz w sprawie tego signum ale ciagle czytam i dalej nie wiem co wybrac audi b6 peugeot 407 czy signum oczywiscie wszystko w diesel Wiem ze juz Was meczy moje "gadanie" ale wole zapytac fachowcow motoryzacji zeby autko mi sluzylo jakies 4 lata bez duzego dokladania $
ROBERT Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 B6 PD nie kupuj bo tandem pompy padają :facepalm: ---------- Post added at 18:08 ---------- Previous post was at 18:06 ---------- roczny przepływomierz firmy bosch i padł dzisiaj na amen. Ręce opadają. Bo na pewno kupiłeś Bosch'a Made In China Mniej więcej tyle samo byś dał jakbyś oddał Twój stary w ASO i dostał nówkę
ROBERT Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Robert bedziesz w niedziele na spocie? Raczej jeszcze będę w BT
blant88 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Robert bedziesz w niedziele na spocie? Raczej jeszcze będę w BT aaa .. zapomniałem to jak przyjedziesz to będziemy musieli pogadać w sprawie turbo bo kiedyś wyciągałeś ,tak?
H4mm3R Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 B6 PD nie kupuj bo tandem pompy padają :facepalm: ---------- Post added at 18:08 ---------- Previous post was at 18:06 ---------- roczny przepływomierz firmy bosch i padł dzisiaj na amen. Ręce opadają. Bo na pewno kupiłeś Bosch'a Made In China Mniej więcej tyle samo byś dał jakbyś oddał Twój stary w ASO i dostał nówkę Tak Panie wszystkowiedzący
badboy Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 B6 PD nie kupuj bo tandem pompy padają :facepalm: ---------- Post added at 18:08 ---------- Previous post was at 18:06 ---------- roczny przepływomierz firmy bosch i padł dzisiaj na amen. Ręce opadają. Bo na pewno kupiłeś Bosch'a Made In China Mniej więcej tyle samo byś dał jakbyś oddał Twój stary w ASO i dostał nówkę tak zrobiłem robercie i wytrzymał coś ponad wspomniany rok.
badboy Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 robert nie chce mi się wywodów na ten temat robić, ale idąc tym tokiem myślenia są dwie firmy - bosch china i bosch tak ? proszę Cię to nie jest normalne.
ROBERT Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Tak Panie wszystkowiedzący ---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:47 ---------- robert nie chce mi się wywodów na ten temat robić, ale idąc tym tokiem myślenia są dwie firmy - bosch china i bosch tak ? proszę Cię to nie jest normalne. Niestety ale tak jest ---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:47 ---------- Idź do sklepu jakiegoś motoryzacyjnego i niech sprzedawca przyniesie ci kilka sztuk takiej samej części , założę się , że jedne będą Made In Germany a drugie Made In China ( opakowania będą identyczne ) Kiedyś coś kupowałem ( już nie pamietam co ) a kumpel jeszcze robił w "AutoPartner" w Rybniku i przyniósł właśnie mi pokazać czy chcę China czy Germany ( wiadomo chyba co wybrałem ) ... aha i gadał , że bardzo często tak jest m.in. z Boschem
Rekomendowane odpowiedzi