Arturoo Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Jo czekom na [b9] ... wtedy kupia [b8] i słusznie bo ceny wtedy mocno w dół idą jo tak czekom na rs4 b9 i kupia b7:kox: w międzyczasie dorezaj Q ,a kupca masz na B6 od razu
seves Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 dobry a nawiasem mówiąc polski szef to chyba się autem nie chwali żeby nie musieć podwyżek stawiać szef to austriak:wink: tak myślałem że nie polak Seves jedzie Krzysztof do Ciebie Właśnie ode mnie wyruszył jak dojedzie dam znać... zmierzymy mu czas pitki dobry miołech no nie najgorszy.. mógłbych stanyć na meridzie z Tobą ---------- Post added at 08:08 ---------- Previous post was at 07:57 ---------- Jo czekom na [b9] ... wtedy kupia [b8] i słusznie bo ceny wtedy mocno w dół idą jo tak czekom na rs4 b9 i kupia b7:kox: w międzyczasie dorezaj Q ,a kupca masz na B6 od razu tego kurde akurat nie biorę pod uwagę jeszcze a kupiec hmmm.. reflektowałbyś? ale przecież sedan
seves Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 w ogóle furka jedzie mi już trochę lepiej mialem za mało nabite w oponach- 2,2.. dałem jak zawsze 2.6 i się trochę lepiej odpycha
A-rek Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 3 dni słońca i ja już spalony:facepalm:
wiesiek3d Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 3 dni słońca i ja już spalony:facepalm: Roboty sie chyć a nie opalania.
A-rek Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 no i w tym problem że jak się robi to i się opala, a jak się "ucieka" od roboty to i od słońca:decayed:
laki83 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 siema chopaki..pozdro z nl....a ty seves dej se telefon w ramka bo widza że i tak go nie używosz:wink:
Arturoo Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 siema chopaki..pozdro z nl....a ty seves dej se telefon w ramka bo widza że i tak go nie używosz:wink: siemanko laki spróbuj zadzwonić do Roberta ,a potem pisz do sevesa i go przeproś Robert jak położy telefon w jednym pokoju i cały dzień do niego nie wejdzie to oddzwoni na drugi dzień jak będzie sprawdzał godzinę
m3rvin Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 siema chopaki..pozdro z nl....a ty seves dej se telefon w ramka bo widza że i tak go nie używosz:wink: siemanko laki spróbuj zadzwonić do Roberta ,a potem pisz do sevesa i go przeproś Robert jak położy telefon w jednym pokoju i cały dzień do niego nie wejdzie to oddzwoni na drugi dzień jak będzie sprawdzał godzinę prowda prowda
seves Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 dobry w ten oczekiwany dzień siema chopaki..pozdro z nl....a ty seves dej se telefon w ramka bo widza że i tak go nie używosz:wink: kur faktycznie zech Ci zapomnioł odpisać załatwione mioł mi paczka wysłać- jak dostana dom Ci znać ---------- Post added at 08:30 ---------- Previous post was at 08:29 ---------- siema chopaki..pozdro z nl....a ty seves dej se telefon w ramka bo widza że i tak go nie używosz:wink: siemanko laki spróbuj zadzwonić do Roberta ,a potem pisz do sevesa i go przeproś Robert jak położy telefon w jednym pokoju i cały dzień do niego nie wejdzie to oddzwoni na drugi dzień jak będzie sprawdzał godzinę :grin::grin::grin::grin::grin:
wiesiek3d Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 siema chopaki..pozdro z nl....a ty seves dej se telefon w ramka bo widza że i tak go nie używosz:wink: siemanko laki spróbuj zadzwonić do Roberta ,a potem pisz do sevesa i go przeproś Robert jak położy telefon w jednym pokoju i cały dzień do niego nie wejdzie to oddzwoni na drugi dzień jak będzie sprawdzał godzinę To prawda :polew: Teraz to przez tydzień nie oddzwoni :polew: a Seves też
ROBERT Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 siema chopaki..pozdro z nl....a ty seves dej se telefon w ramka bo widza że i tak go nie używosz:wink: siemanko laki spróbuj zadzwonić do Roberta ,a potem pisz do sevesa i go przeproś Robert jak położy telefon w jednym pokoju i cały dzień do niego nie wejdzie to oddzwoni na drugi dzień jak będzie sprawdzał godzinę
Rekomendowane odpowiedzi